Monitor LED 22 Samsung S22A300N Full HD.

imagine Monitor LED 22 Samsung S22A300N Full HD. s22a300n_resigilatProdus resigilat

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast.

Experimentaţi niveluri noi de culoare, strălucire şi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA300 oferă imagini atât de realiste încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA300 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate şi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. Veţi remarca imediat imaginea de claritatea cristalului şi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par şterse în comparaţie cu acesta. Duceţi plăcerea vizionării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio şi bucuraţi-vă de conţinutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Controlaţi luminozitatea, conservaţi energia.

Economisirea ecologică este uşoară. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcţie de câtă energie doriţi să economisiţi. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% şi Economisire energie oprită), puteţi într-adevăr să reglaţi monitorul astfel încât să satisfacă nevoile dvs. Angajamentul Samsung faţă de economisirea energiei este menit să vă ajute pe dvs. şi mediul, iar cu până la 50% economie de consum veţi modifica pozitiv urmele pe care le lăsaţi asupra mediului. Economisiţi energie fără efort şi preluaţi controlul cu economisirea ecologică.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi.

Cum vă place să urmăriţi filmele? Vă place să staţi întins pe canapea? Să staţi în fotoliul favorit? Să gătiţi sau să faceţi exerciţii? Indiferent dacă staţi în picioare, aşezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenţiei şi că dvs. staţi tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulţumită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veţi privi monitorul Samsung vă veţi bucura de o experienţă vizuală completă şi de o claritate excepţională a imaginilor. Începeţi să vizionaţi filmele preferate şi conţinutul multimedia bucurându-vă de un confort total şi fără restricţii, mulţumită Magic Angle.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Samsung S22A300N Full HD. s22a300n_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Net:509x209x399mm
Greutate (Kg): Net:2.9kg
Putere consumata (W): 28W (Typical)
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 milioane
Imagine Semnal intrare: D-sub
Conectivitate Interfata: D-SUB
Plug & Play: DDC 2B
Conectivitate: 1 VGA
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Eco Saving
Multi Screen S/W
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright
Samsung MagicColour
Off Timer
MagicTune
Customised Key
Image Size
Altele: High Glossy Black
Energy Star 5.0
Montare pe perete Nu
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 512 x 385 x 197 mm
Greutate (Kg): 3 kg
Putere consumata (W): 23 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor LED 22 Samsung S22A300N Full HD

imagine Monitor LED 22 Samsung S22A300N Full HD s22a300n

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast.

ExperimentaÅ£i niveluri noi de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA300 oferă imagini atât de realiste încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA300 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. DuceÅ£i plăcerea vizionării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi bucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Controlaţi luminozitatea, conservaţi energia.

Economisirea ecologică este uÅŸoară. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcÅ£ie de câtă energie doriÅ£i să economisiÅ£i. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi Economisire energie oprită), puteÅ£i într-adevăr să reglaÅ£i monitorul astfel încât să satisfacă nevoile dvs. Angajamentul Samsung faţă de economisirea energiei este menit să vă ajute pe dvs. ÅŸi mediul, iar cu până la 50% economie de consum veÅ£i modifica pozitiv urmele pe care le lăsaÅ£i asupra mediului. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu economisirea ecologică.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi.

Cum vă place să urmăriÅ£i filmele? Vă place să staÅ£i întins pe canapea? Să staÅ£i în fotoliul favorit? Să gătiÅ£i sau să faceÅ£i exerciÅ£ii? Indiferent dacă staÅ£i în picioare, aÅŸezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenÅ£iei ÅŸi că dvs. staÅ£i tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulÅ£umită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veÅ£i privi monitorul Samsung vă veÅ£i bucura de o experienţă vizuală completă ÅŸi de o claritate excepÅ£ională a imaginilor. ÎncepeÅ£i să vizionaÅ£i filmele preferate ÅŸi conÅ£inutul multimedia bucurându-vă de un confort total ÅŸi fără restricÅ£ii, mulÅ£umită Magic Angle.

(more…)

2 thoughts on “Monitor LED 22 Samsung S22A300N Full HD”

  1. [color=#ff00ff][b][i]…multumit de marimea ecranului….redarea buna a filmelor si pozelor…usor de montat si stabil…!!!…practic la pornire{…doar cu o atingere}…!!!..:)[/i][/b][/color]

Leave a Reply

Your email address will not be published.