Monitor LED 22 Samsung S22A350H Full HD HDMI

imagine Monitor LED 22 Samsung S22A350H Full HD HDMI ls22a350hs/en21.5LED1920x1080 2msGTG MEGA DCR 250cd

Experimentati niveluri noi de culoare, stralucire si calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA350 ofera imagini atat de realiste încat vor transforma întreaga dvs. experienta de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA350 se asigura ca tonurile de negru sunt cele mai întunecate si culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai stralucitoare. Veti remarca imediat imaginea de claritatea cristalului si intensitatea sa incredibila. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încat alte ecrane par sterse în comparatie cu acesta. Duceti placerea vizionarii la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio si bucurati-va de continutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merita.

Controlati luminozitatea, conservati energia

Economisirea ecologica este usoara. Ajusteaza luminozitatea monitorului Samsung in functie de cata energie doriti sa economisiti. Datorita celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% si Economisire energie oprita), puteti intr-adevar sa reglati monitorul astfel incat sa satisfaca nevoile dvs. Angajamentul Samsung fata de economisirea energiei este menit sa va ajute pe dvs. si mediul, iar cu pana la 50% economie de consum veti modifica pozitiv urmele pe care le lasati asupra mediului. Economisiti energie fara efort si preluati controlul cu economisirea ecologica.

Percepeti imaginile asa cum doriti cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

Cum va place sa urmariti filmele? Va place sa stati intins pe canapea? Sa stati in fotoliul favorit? Sa gatiti sau sa faceti exercitii? Indiferent daca stati in picioare, asezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul se afla intotdeauna in centrul atentiei si ca dvs. stati tot timpul comod. Acest lucru inseamna ca, multumita administrarii unghiurilor de vizualizare in 5 moduri, din orice unghi veti privi monitorul Samsung va veti bucura de o experienta vizuala completa si de o claritate exceptionala a imaginilor. incepeti sa vizionati filmele preferate si continutul multimedia bucurându-va de un confort total si fara restrictii, multumita Magic Angle.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Samsung S22A350H Full HD HDMI ls22a350hs/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 549x230x422
Greutate (Kg): 4kg
Putere consumata (W): 36W
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: HDMI input
Composite
Separate
SOG Sync. Signal Input
D-Sub
HDMI Video Signal
Conectivitate Compatibilitate: Mac compatible
Plug & Play: DA
Facilitati Altele: Eco Saving, Multi Screen S / W
Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright3
Image Size, DVI with HDCP
Samsung MagicColour, Off Timer
MagicTune, Customised Key
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 523.9 x 406.9 x 239.6mm
Greutate (Kg): 3.15kg
Putere consumata (W): 23Watts

Leave a Reply

Your email address will not be published.