Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Rosu Translucid

imagine Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Rosu Translucid s22c300hMonitorul LED Samsung Seria 3 reprezintă alegerea ideală pentru cei aflaţi în căutarea unui monitor eficient şi cu un design elegant

Fiabil, performant şi cu un preţ convenabil. Alegeţi monitorul de care aveţi nevoie. Modelele seriei Samsung LED 3 au un design elegant, care le permite să se integreze perfect în orice mediu. Experimentaţi culoarea veritabilă cu Mega DCR şi obţineţi o calitate mai bună datorită funcţiei extraordinare de îmbunătăţire a imaginii.

Controlaţi consumul, reduceţi consumul de electricitate

630

Caracteristica Eco Saving simplifică economisirea de energie. Luminozitatea monitorului LED Samsung se reglează în funcţie de câtă energie doriţi să economisiţi. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% şi Economisire energie oprită), puteţi într-adevăr să ajustaţi utilizarea monitorului astfel încât să satisfacă necesităţile dvs. personale. Samsung s-a angajat să economisească energia pentru a vă ajuta atât pe dvs., cât şi mediul. Economisind până la 50% din consumul de energie, veţi modifica semnificativ amprenta dvs. ecologică. Economisiţi energie fără efort şi preluaţi controlul cu Eco Saving.

Stil şi funcţionalitate într-un singur design

Monitorul LED Samsung Seria 3 vine cu un design elegant care include un aspect foarte lucios. Datorită stilului minimal, fără ornamente, oferă esenţialul, păstrându-şi totodată eleganţa. Structura unică de pivotare economiseşte spaţiul, conferindu-i totodată o frumuseţe structurală. Cu acest monitor elegant puteţi să realizaţi tot ceea ce aveţi de făcut.

Îmbunătăţiţi vizionarea cu un nivel mai înalt de calitate a imaginii

Magic Upscale îmbunătăţeşte calitatea imaginii până la un nivel atât de înalt, încât veţi privi numai imagini excelente. Bucuraţi-vă de vizionare la o calitate superioară, indiferent de calitatea imaginii originale. Magic Upscale împiedică degradarea imaginii la scalare şi oferă numai culori şi imagini pure şi luminoase. De asemenea, imaginile de pe monitor au un aspect mai clar şi mai precis decât cele de pe un notebook. Bucuraţi-vă de strălucirea monitorului LED Samsung Seria 3

Experimentaţi culoarea veritabilă cu Mega DCR

Mega DCR adaugă experienţei dvs. de vizionare noi niveluri de calitate a imaginii şi culorii, precum şi imagini extrem de realiste. Raportul de contrast Mega DCR dezvăluie întunecimea absolută a nuanţelor de negru, precum şi cele mai strălucitoare nuanţe ale albului pur şi ale celorlalte culori. Veţi observa o creştere substanţială a nivelului de contrast şi o claritate sporită a imaginii. Este asemeni unei explozii de culori, care face celelalte ecrane să pară şterse în comparaţie cu acesta. Bucuraţi-vă de conţinutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Certificare ecologică – EPEAT

Faceţi upgrade la versiunea ecologică a monitorului Samsung LED Business, care este furnizat cu certificatul ecologic de la EPEAT. Datorită consumului redus prin controlul software al alimentării, acest monitor prietenos cu mediul este perfect pentru activitatea dvs.


Monitor compatibil cu Windows 8

Faceţi upgrade la monitorul LED Samsung Seria 7 cu o compatibilitate de 100% cu Windows 8. Acest monitor LED Samsung a primit un logo de certificare de la Windows 8 pentru acceptarea interfeţei Metro.


Certificare ecologică – Energy Star

Minimizaţi costurile cu monitorul Samsung LED Business, care a fost acreditat cu clasificarea Energy Star. Având un consum redus de energie, acest monitor este benefic pentru companie şi pentru mediu.

Cumpara Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Rosu Translucid ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Rosu Translucid s22c300h
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 558.4 x 395 x 239 (with stand)
Greutate (Kg): 5.1 kg (with stand)
Putere consumata (W): Operating: <28 W
Stand-by: <0.3 W
Off <0.3 W
Alimentare: 90 – 264 VAC, 47 – 63 Hz
Display Contrast: Raport contrast Mega DCR Static 1000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 milioane de culori
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Compatibilitate: Compatibilitate Windows, Mac OS
Conectivitate: 1 x D Sub,1 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Standarde: Eco Saving
Magic Upscale
Software Multi Screen
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright12
Temporizator de oprire
MagicTune
Redimensionare imagine
Altele: Design
Roşu translucid
Tip suport simplu
Funcţie înclinare suport
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimensiune (cu suport) 510 x 398 x 195 mm
Dimensiune (fără suport) 510 x 319 x 53 mm
Greutate (Kg): Greutate (cu suport) 2,9 kg
Greutate (fără suport) 2,6 kg
Putere consumata (W): Clasa C de eficienţă energetică
25 W (tipic) Consum de energie
0,3 W (tipic) Consum de energie (DPMS)
0,3 W (tipic) Consum de energie (în standby)
Alimentare: 100 – 240 V c.a. (50 / 60 Hz)
Tip adaptor extern

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Rosu Translucid are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.