Monitor LED 22 Samsung T22C350 Full HD Tv Tunner Charcoal Gray

imagine Monitor LED 22 Samsung T22C350 Full HD Tv Tunner Charcoal Gray t22c350AÅŸezaÅ£i-vă confortabil ÅŸi uitaÅ£i-vă la canalele TV preferate pe monitorul subÅ£ire ÅŸi elegant Samsung TC Seria 3 sau apropiaÅ£i-vă mai mult dacă trebuie să lucraÅ£i. PuteÅ£i chiar să faceÅ£i amândouă activităţile simultan, datorită sistemului multitasking Picture-in-Picture. De asemenea, ConnectShare permite accesarea conÅ£inutului stocat pe USB fără a mai fi necesar un PC. În plus, datorită intrării HDMI ÅŸi calităţii Full HD a imaginii, toate vizionările vor fi pline de viaţă, spectaculoase.

Multitaskingul este foarte uşor datorită tehnologiei PIP


BucuraÅ£i-vă de întregul potenÅ£ial al tehnologiei Picture-in-Picture cu ajutorul monitoarelor Samsung HDTV. Acestea satisfac necesităţile de ultimă oră ale utilizatorilor, combinând conÅ£inutul de pe televizor, PC ÅŸi dispozitive audio. ExcepÅ£ionala sa versatilitate permite o modalitate mult mai eficientă de lucru, dar ÅŸi un stil de viaţă mult mai confortabil. Multitaskingul atinge un nou nivel, unde lucrul cu documente se poate combina foarte simplu cu vizionarea programelor TV. Prin urmare, bucuraÅ£i-vă de libertatea de a urmări ceea ce doriÅ£i, atunci când doriÅ£i, cu ajutorul excepÅ£ionalelor caracteristici Picture-in-Picture de la Samsung.

ConectaÅ£i-vă ÅŸi urmăriÅ£i conÅ£inutul cu ConnectShare™

Dacă sunteÅ£i nerăbdător să urmăriÅ£i conÅ£inutul digital, indiferent că este vorba despre filme, imagini sau muzică, nu vă pierdeÅ£i timpul ÅŸi utilizaÅ£i la maximum ConnectShare™. Prin simpla conectare a dispozitivului de memorie (HDD sau USB) la monitorul HDTV TC350 prin intermediul portului USB, ConnectShare™ vă oferă posibilitatea de vizualizare a conÅ£inutului fără a fi necesară pornirea PC-ului sau a laptopului. Contează numai ca dvs. să vă bucuraÅ£i de conÅ£inut ÅŸi acesta este doar un alt mod în care TC350 vă face viaÅ£a mai comodă.

ÎmbogăţiÅ£i-vă experienÅ£a cu diverse intrări

De ce să nu aduceÅ£i la viaţă ceva mai mult decât filmele favorite? Monitorul Samsung HDTV 2HDMI, cu gama sa largă de intrări, asigură că totul este uÅŸor de realizat, de la jocuri la conversaÅ£iile online cu prietenii. Datorită diverselor intrări, monitorul asigură o compatibilitate mai mare ÅŸi poate gestiona tot conÅ£inutul dvs.

UrmăriÅ£i emisiunile de sport în cel mai bun mod posibil

Cu ajutorul monitorului HDTV TC350, puteÅ£i urmări emisiunile sportive în cel mai bun mod posibil. Modul Sport încorporează funcÅ£ii de calibrare a imaginii ÅŸi sunetului.

ÎmbunătăţiÅ£i vizionarea de la dispozitivul mobil la monitor

MHL vă permite să vizionaţi din mişcare videoclipuri şi alte tipuri de conţinut, apoi să conectaţi cu uşurinţă dispozitivul mobil la un monitor. Combinaţi portabilitatea cu confortul de acasă, pentru o vizionare optimizată.

O calitate a imaginii cursivă, dinamică şi impecabilă

Cu un timp de răspuns de 2 ms, puteÅ£i fi sigur că monitorul dvs. va funcÅ£iona perfect. Redarea extraordinară, uniformă a imaginilor în miÅŸcare prezintă filmele, jocurile ÅŸi conÅ£inutul redat de pe internet cu multă exactitate, fără trepidaÅ£ia imaginilor, neclarităţile sau umbrele care pot apărea pe un monitor mai lent, oferindu-vă o experienţă completă ÅŸi captivantă a vizionării.

Cumpara Monitor LED 22 Samsung T22C350 Full HD Tv Tunner Charcoal Gray ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Samsung T22C350 Full HD Tv Tunner Charcoal Gray t22c350
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 567.8 x 436.5 x 200
Greutate (Kg): 4
Putere consumata (W): Power Consumption: 27
Power Consumption (DPMS): 0.3 (Typ)
Power Consumption (Stand-by): 0.3 (Typ)
Alimentare: AC 100 – 240 V (50 / 60 Hz)
Display Contrast: Mega∞ DCR (Static 1000:1) Contrast Ratio
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x D Sub,2 x HDMI,1 x Component,1 x Composit,1 x SCART,1 x Audio Input,1 x Headphone,1 x RF in
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Hotel Mode
MHL
Caption (Subtitle) supported
ConnectShare™ (USB 2.0) Supported
OSD: English, Spanish, French
Accesorii incluse: HDMI Cable,
Power Cable included,
Remote controller
Quick setup guide
Manual CD included
Altele: DTV Reception: ATSC
DTV Tuner Built-in available
Telecomanda
PIP
ConnectShare
Media Player,
Tilt (0° ~ 20°) Stand Function
Simple Stand Type
Charcoal Gray Color,
2x5W; Dolby Digital + / Pulse, DTS Premium sound 5.1+ DTS Studio Sound
Montare pe perete Vesa 75
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 507.6 x 408 x 190
Greutate (Kg): 3.7
Putere consumata (W): 22 (TYP) / 45 (MAX) Power Consumption
0.3 Power Consumption (DPMS)
0.3 Power Consumption (Stand-by)
Alimentare: AC100-240 V 50 / 60 Hz Power Supply

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 22 Samsung T22C350 Full HD Tv Tunner Charcoal Gray are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.