Monitor LED 23 Asus MX239H

imagine Monitor LED 23 Asus MX239H mx239h

Frumusețe fără margini

Inspirat de o tradiÈ›ie artistică ce durează de milenii, noul Designo MX Series dispune de un design elegant È™i precis, ce aduce aminte de discurile solare. MX239H este echipat cu un afiÈ™aj cu margini ultra-subÈ›iri È™i unghiuri de vizionare de foarte largi, de 178 de grade, ce beneficiază de avantajele tehnologiei AH-IPS A+, oferind imagini de o calitate deosebită. În plus, prin încorporarea tehnologiei ASUS SonicMaster, dezvoltată împreună cu Bang & Olufsen ICEpower®, monitorul oferă È™i un nivel superior de calitate audio. CâÈ™tigător al premiului ” 2012 Good Design Award”, corpul ultra-subÈ›ire È™i ergonomic al monitorului poate fi înclinat pentru a permite o experiență de utilizare mai bună, iar cele două port-uri HDMI oferă opÈ›iuni extinse de conectivitate.

BEAUTY BEYOND BOUNDARIES

BEAUTY BEYOND BOUNDARIES

Design subtil și elegant

Incredibil de subtil și sofisticat

BEAUTY BEYOND BOUNDARIES

Monitoarele din seria ASUS Designo MX oferă profiluri ultra-subÈ›iri – spre exemplu, MX239H măsoară doar 14.5 mm în cel mai subÈ›ire punct – minimizând astfel cerinÈ›ele legate de spaÈ›iul de pe birou. În plus, seria MX este echipată cu ecrane cu margini ultra-subÈ›iri, ce măsoară doar 0.8mm. Acest design subtil È™i elegant este accentuat de către suportul foarte solid al monitorului, inspirat de discurile solare. Design-ul seriei MX s-a făcut deja remarcat în cadrul competiÈ›iei ”2012 Good Design Awards”.

 

Subtle & elegant design

Subtle & elegant design

 

Imagini puternice, pline de viață

Cea mai recentă tehnologie IPS cu unghiuri de vizionare largi, de 178°

Vivid, lifelike visuals

Designo MX239H vine echipat cu un ecran AH-IPS A+ cu iluminare LED È™i format al imaginilor 16:9, ce dispune È™i de un unghi larg de vizionare, de 178 de grade, minimalizând modificările de culoare atât pe direcÈ›ie orizontală cât È™i verticală, pentru a asigura o calitate foarte bună a imaginilor din aproape orice direcÈ›ie. AH-IPS reprezintă cea mai recentă inovaÈ›ie în domeniul tehnologiei IPS, oferind culori de o calitate mai bună È™i o eficiență crescută a consumului de energie.

 

Vivid, lifelike visuals MX239H foloseÈ™te un ecran full HD AH-IPS A+ cu unghiuri de vizionare ultra-largi 178°(H) / 178°(V) care elimină efectul de modificare a culorilor din aproape orice direcÈ›ie È™i aproape în orice mediu de utilizare.

Construcție solidă, confortabilă, dedicată jocurilor

Tehnologia Tracer Free îmbunătățeÈ™te timpul de răspuns al monitoarelor ASUS, eliminând fenomenul de ghosting È™i urmele ce apar în cazul redării video. Acest lucru este posibil prin controlul atent al voltajelor, rezultatul fiind un timp de răspuns de doar 5 ms, astfel încât MX239H permite o redare video clară È™i fluidă, dar È™i o experiență superioară în jocuri.

Built tough and gamer-centric comfortable

 

Inovații Exclusive ASUS

ASUS Smart Contrast Ratio, pentru imagini foarte realiste

Cu ajutorul funcÈ›iei ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR – Rată de Contrast Inteligentă) de 80,000,000:1 È™i luminozitate de 250cd/m², MX239H îmbunătățeÈ™te contrastul È™i claritatea imaginilor prin ajustarea sistemului de iluminare, în vederea obÈ›inerii celor mai bune niveluri de negru È™i celor mai luminoase niveluri de alb, pentru imagini de un realism ieÈ™it din comun.

ASUS Smart Contrast Ratio for lifelike visuals

QuickFit Virtual Scale pentru o pre-vizualizare foarte realistă

ASUS a inclus funcÈ›ia sa exclusivă QuickFit Virtual Scale în MX239H, permiÈ›ându-vă să previzualizaÈ›i fotografii sau documente direct pe ecran, la dimensiunea lor reală, înainte de a le imprima. Această funcÈ›ie poate fi activată cu ajutorul unui buton aflat direct pe monitor È™i poate servi ca un ghid foarte util pentru vizualizarea È™i editarea fotografiilor la dimensiunea lor nativă.

Formate suportate:

  • Documente: A4, scrisoare

  • Fotografii: 8”x10” (254mm x 203mm), 5”x7” (188mm x 127mm), 4”x6” (148mm x 105mm), 3”x5” (89mm x 127mm), 2”x2” (50.8mm x 50.8mm)

  • Caroiaj: Aliniament

QuickFit Virtual Scale

 

Sunet foarte realist, de calitate superioară

Designo MX239H vine echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster, ce a fost dezvoltată de către echipa ASUS Golden Ear împreună cu Bang & Olufsen ICEpower®. Această tehnologie audio exclusivă ASUS combină elemente hardware È™i software foarte avansate pentru a rafina fiecare detaliu acustic la un nivel calitativ superior, oferind un sunet surround extrem de clar È™i realist, ce reproduce dialogurile într-o manieră distinctă È™i mai bogată, într-o gamă de frecvenÈ›e mai largă È™i la un volum mai ridicat.

Sunet mai puternic și mai omogen cu ajutorul difuzoarelor de dimensiuni mai mari

 

Având în vedere profilul să ultra-subÈ›ire, echiparea lui MX239H cu o soluÈ›ie audio foarte puternică a reprezentat o adevărată provocare. Cu toate acestea, monitorul a fost dotat cu difuzoare de 32mm în diametru, pentru un sunet de calitate superioară, cu o performanță mai bună la nivelul bass-ului. De asemenea, acesta încorporează o cameră de rezonanță de până la 100cc, extinzând astfel foarte mult gama de frecvenÈ›e audio oferite de sistemul audio.

Un amplificator încorporat îmbunătățeÈ™te calitatea sunetului, în aceiaÈ™i manieră în care un motor cu mai mulÈ›i cai putere permite atingerea unei performanÈ›e mai bune pentru un automobil. MX239H foloseÈ™te amplificatori de până la 5W per canal, difuzoarele fiind dotate cu magneÈ›i rari de pământ, pentru a genera un sunet mai puternic È™i mai intens.

Premium Immersive Audio

 

Tehnologie audio marca Bang & Olufsen ICEpower®

Audio by Bang & Olufsen ICEpower®

ASUS MX239H oferă imagini È™i grafică la un nivel de calitate extraordinar, ce necesită È™i o calitate deosebită a sunetului pentru a completa experienÈ›ele multimedia superioare, fie că este vorba despre jocuri, vizionarea unui film sau audiÈ›ia de muzică. El este echipat cu tehnologie avansată de la Bang & Olufsen ICEpower®, oferind un sunet puternic, în ciuda design-ului său ultra-subÈ›ire, È™i permiÈ›ând astfel o experiență audio foarte bună. Astfel, nu va mai fi cazul să investiÈ›i într-un sistem de boxe suplimentar.

Tehnologia Bang & Olufsen ICEpower® cu care este echipat MX239H a fost dezvoltată în mod special pentru produse media compacte, permiÈ›ând obÈ›inerea unei calități foarte bune a sunetului chiar È™i în spaÈ›ii foarte restrânse. Calitatea superioară a sunetului este rezultatul unei tehnologii foarte inovative, a unui sistem solid de alimentare È™i a luni întregi de procese de optimizare È™i reglare fină, efectuate de către inginerii audio. În mod obiÈ™nuit, un sunet puternic necesită È™i un consum mai mare de energie, dar lucrurile nu stau aÈ™a în cazul lui MX239H. Tehnologia Class D MobileSound 3 cu care vine echipat MX239H este foarte eficientă din punct de vedere al consumului de energie, folosind până la 92% din puterea necesară pentru generarea sunetului.

 

Două port-uri HDMI pentru conectivitate extinsă

Modelul Designo MX239H suportă rezoluÈ›ii Full HD 1920 x 1080 È™i vine echipat cu două port-uri HDMI, dar È™i o intrare D-sub (VGA) pentru a asigura compatibilitatea cu o mare varietate de dispozitive multimedia, inclusiv player-e pentru discuri Blu-ray, console de jocuri È™i camere foto/video digitale, reuÈ™ind astfel să îmbogățească semnificativ experienÈ›a de divertisment oferită utilizatorilor.

Audio by Bang & Olufsen ICEpower®

Cumpara Monitor LED 23 Asus MX239H ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Asus MX239H mx239h
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 548.2 x 402.7 x 210 mm
Greutate (Kg): 2.6 kg.
Putere consumata (W): Typical: 34W
Power Saving Mode: 0.5W
Power Off Mode: 0.5W
Alimentare: 100 – 240V, 50/60Hz
Display Contrast: 80.000.000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: IPS
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 (H)/178 (V)
Dimensiune punct (mm): 0.2652mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 28 – 83 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 75 Hz
Conectivitate Conectivitate: Semnal intrare: HDMI x 2, D-Sub, DVI-D
(prin cablu HDMI-la-DVI)
Intrare audio PC: 3.5mm Mini-Jack
Intrare AV Audio
Jack Căști: 3.5mm Mini-Jack
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: 3W x 2 Stereo RMS with Bang & Olufsen ICEpower
Functii: Inclinare : +20 ~-5
Standarde: Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick
ErP, FCC, Gost-R, J-MOSS, PSE, RoHS
UL/cUL, VCCI, WEEE
WHQL (Windows 8, Windows 7)
Accesorii incluse: Cablu VGA
Cablu Audio
Cablu curent
Transformator
Ghid de utilizare rapidă
Cablu HDMI-la-DVI
Carte de garanție
Altele: Securitate Kensington
Culori carcasă: Silver+Black
16:9
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stand:522.2 x 392.2 x 207.2 mm
Greutate (Kg): 3.7 kg.
Putere consumata (W): normal: 33W
Modul Power Saving: 0.5W
Oprit: 0.5W
Alimentare: 100 – 240 V/50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23 Asus MX239H are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor LED 23 Asus MX239H”

  1. Consider ca monitorul isi merita banii. Ofera o claritate excelenta si este mult mai larg. Copiii sunt incantati, pentru ca ei joaca multe jocuri, eu vad mai bine fotografiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *