Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKEB IPS Full HD Negru

imagine 0 Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKEB IPS Full HD Negru 231p4qpykeb/00

PowerSensor ajuta la economisirea cu pana la 80% din factura de energie electrica

PowerSensor este un senzor pentru persoane integrat care transmite si primeste semnale infrarosii inofensive pentru a determina daca utilizatorul este prezent si reduce automat luminozitatea monitorului cand utilizatorul pleaca de la birou, reducand costurile de energie cu pana la 80 % si prelungind durata de viata a monitorului

 

65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

Certificarea TCO Edge este acordata produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerintele TCO peste standarde certifica suplimentar, ca printre alte cerinte, produsul utilizeaza minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizeaza un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% si este creat pentru reciclare simpla. Puteti fi siguri ca acest monitor Philips este un produs de ultima generatie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. si planeta deoarece va ajuta sa faceti o achizitie IT verde in mod responsabil!

 

 

 

Consum zero de energie cu comutatorul 0 wati

La actionarea comutatorului 0 wati, care este amplasat convenabil in partea din spate, puteti opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducand si mai mult emisiile dvs. de carbon.

 

Tehnologie extralata IPS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea din aproape orice unghi a afisajului – chiar si in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

 

DisplayPort transmite semnale audio si video printr-un singur cablu lung

DisplayPort este o legatura digitala de la PC la monitor fara nicio conversie. Avand capacitati mai ridicate decat DVI standard, este perfect capabila sa accepte cabluri de pana la 15 metri si transfer de date de pana la 10,8 Gbps/sec. Cu aceasta performanta ridicata si intarziere zero, obtineti cele mai rapide imagini si rate de reimprospatare – facand DisplayPort cea mai buna alegere nu numai pentru utilizare generala la birou sau la domiciliu, ci si pentru jocuri si filme solicitante, editare video si altele. Tine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizarii diferitelor adaptoare.

 

SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducand „paienjenisul” de cabluri si pastrand aspectul profesional al biroului.

 

Inaltime mica intre rama si masa pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, multumita bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborat pana la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Inaltimea mica intre masa si rama este solutia perfecta daca utilizati ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. In plus, permite utilizatorilor cu diferente mari de inaltime sa utilizeze monitorul la unghiul si setarile de inaltime preferate, reducand oboseala.

 

Hub USB cu 4 porturi pentru conexiuni usoare

Hub-ul USB permite utilizatorilor sa isi conecteze usor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele si multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibila. Hub-ul USB 2.0 pozitionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 catre computer. Retineti ca numeroase dispozitive, precum camerele si dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independenta, deoarece au cerinte de alimentare mai ridicate decat poate asigura portul USB al monitorului.

 

Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat
SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

Cumpara Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKEB IPS Full HD Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKEB IPS Full HD Negru 231p4qpykeb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 504 x 509 x 227,Fara stand: 504 x 349 x 59
Greutate (Kg): Cu stand: 5.2,Fara stand: 3.38
Putere consumata (W): 16 W
Display Contrast: 1000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 7
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0.265
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Conectivitate Interfata: 1 x DVI-D,1 x VGA,1 x Display Port,3 x USB 2.0,1 x Jack Audio
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Altele: Contrast dinamic: 20.000.000:1,Aspect imagine: 16:9,Rata refresh: 60 Hz,Camera web: 2 Megapixeli,Pivot
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 547 x 515 x 220,Fara stand: 547 x 343 x 60
Greutate (Kg): Cu stand: 5.2,Fara stand: 3.09
Putere consumata (W): 18W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKEB IPS Full HD Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKEB IPS Full HD Negru 231p4qpykeb/00

One thought on “Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKEB IPS Full HD Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published.