Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKES

imagine Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKES 231p4qpykes/00

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite ÅŸi primeÅŸte semnale infraroÅŸii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent ÅŸi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % ÅŸi prelungind durata de viaţă a monitorului

PowerSensor
Tehnologie IPS

Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

AfiÅŸajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afiÅŸajului – chiar ÅŸi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afiÅŸajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme ÅŸi pentru navigarea pe Web, dar ÅŸi pentru aplicaÅ£ii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateÅ£e a culorilor ÅŸi luminozitate uniformă în orice moment.

Cameră Web pentru a vă conecta şi a colabora

Camera Web ÅŸi microfonul încorporate vă permit să vă vedeÅ£i colegii ÅŸi clienÅ£ii ÅŸi să comunicaÅ£i cu aceÅŸtia. Această soluÅ£ie simplă vă permite să colaboraÅ£i ÅŸi să partajaÅ£i, economisind timp preÅ£ios ÅŸi cheltuieli legate de deplasare.

Cameră Web
DisplayPort

DisplayPort transmite semnale audio ÅŸi video printr-un singur cablu lung

DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri ÅŸi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată ÅŸi întârziere zero, obÅ£ineÅ£i cele mai rapide imagini ÅŸi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci ÅŸi pentru jocuri ÅŸi filme solicitante, editare video ÅŸi altele. Å¢ine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului ÅŸi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălÅ£imii, înclinării ÅŸi rotirii permit obÅ£inerea rapidă a poziÅ£iei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru ÅŸi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjeniÅŸul” de cabluri ÅŸi păstrând aspectul profesional al biroului.

SmartErgoBase
HUP USB 2.0 cu 3 porturi

Hub USB cu 3 porturi pentru conexiuni uÅŸoare

Hub-ul USB permite utilizatorilor să îÅŸi conecteze uÅŸor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele ÅŸi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziÅ£ionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. ReÅ£ineÅ£i că numeroase dispozitive, precum camerele ÅŸi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinÅ£e de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului.

ÎnălÅ£ime mică între ramă ÅŸi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulÅ£umită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. ÎnălÅ£imea mică între masă ÅŸi ramă este soluÅ£ia perfectă dacă utilizaÅ£i ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenÅ£e mari de înălÅ£ime să utilizeze monitorul la unghiul ÅŸi setările de înălÅ£ime preferate, reducând oboseala.

Înălţime mică între ramă şi masă
TCO Edge

65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. CerinÅ£ele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinÅ£e, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% ÅŸi este creat pentru reciclare simplă. PuteÅ£i fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaÅ£ie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. ÅŸi planetă deoarece vă ajută să faceÅ£i o achiziÅ£ie IT verde în mod responsabil!

Consum zero de energie cu comutatorul 0 waţi

La acÅ£ionarea comutatorului 0 waÅ£i, care este amplasat convenabil în partea din spate, puteÅ£i opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducând ÅŸi mai mult emisiile dvs. de carbon.

Consum zero de energie

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.

Carcasă fără PVC-BFR

Această carcasă de monitor Philips nu are agenţi ignifugi cu bromură şi clorură de polivinil (fără PVC-BFR)

Cumpara Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKES ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKES 231p4qpykes/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 7
Tip display: IPS
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.265 x 0.265 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: Intrare semnal: DisplayPort, DVI-D (digital, HDCP), VGA (Analog)
USB 2.0 x 3
Intrare/ieşire audio: Intrare audio PC, Microfon, Ieşire căşti
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7/Vista/XP
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartResponse (uzual): 7 ms (gri-la-gri)
Caracteristici superioare imagine: SmartImage
Blocare Kensington
OSD: Română, Franceză, Germană, Italiană
Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SASO
SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, TCO 5.2, UL/cUL, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Difuzoare încorporate: 1,5 W x 2
Cameră de 2,0 megapixeli cu microfon şi indicator cu LED
Ajustare pe înălţime: 130 mm
Pivot: 90°
Rotativ: -65/65 grad
ÃŽnclinare: -5/20
Montare pe perete VESA (100×100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 547 x 515 x 220 mm
fără suport (mm): 547 x 343 x 60 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 5,23 kg
fără suport (kg): 3,09 kg
Putere consumata (W): Mod ECO: 18 W (tip)
Mod pornit: 29,1 W (metodă de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,3 W
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23 Philips 231P4QPYKES are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.