Monitor LED 23 Philips 236V3LAB Full HD

imagine Monitor LED 23 Philips 236V3LAB Full HD 236v3lab/00Tehnologia LED

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Boxe incluse

O pereche de boxe stereo integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, superioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.


SmartContrast

Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast ÅŸi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÅŸte contrastul cu un nivel superior de negru ÅŸi randarea exactă a umbrelor ÅŸi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt ÅŸi culori vibrante.

SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

Fara mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii ÅŸi animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÅŸaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Energy Star 5.0

Energy Star este un program de eficienţă energetică sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte ţări. Certificarea Energy Star asigură că achiziÅ£ionaÅ£i un produs care respectă cele mai recente standarde privind eficienÅ£a energetică la toate nivelurile operaÅ£ionale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificaÅ£iile Energy Star 5.0 ÅŸi respectă sau depăşesc standardul. De exemplu, în mod inactiv, Energy Star 5.0 necesită un consum electric mai mic de 1 watt, în timp ce monitoarele Philips consumă mai puÅ£in de 0,5 waÅ£i. InformaÅ£ii suplimentare se găsesc la www.energystar.gov

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Philips 236V3LAB Full HD 236v3lab/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 392 x 318 x 174 mm
Fara stand: 392 x 242 x 44 mm
Greutate (Kg): Cu stand: 1.66 kg
Fara stand: 1.41 kg
Putere consumata (W): 7.5 W (EnergyStar 5.0 test method)
Display Contrast: 1000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160 grade
Dimensiune punct (mm): 0.248 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP)
Conectivitate Interfata: D-Sub/DVI
Plug & Play: DDC/CI, Windows 7, Mac OS X, sRGB
Conectivitate: VGA DVI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: 2 x 1.5 W
OSD: Da
Standarde: BSMI FCC GOST SASO SEMKO TUV/GS UL/cUL WEEE
Altele: Blocare Kensington
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport: 566 x 426 x 219 mm
Produs fara suport: 566 x 355 x 44 mm
Greutate (Kg): Produs fara suport: 2,22 kg
Produs cu suport: 3,19 kg
Putere consumata (W): 24,75 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.