Monitor LED 23 Philips 237E4QHAD00 FullHD

imagine Monitor LED 23 Philips 237E4QHAD00 FullHD 237e4qhad/00

Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile ÅŸi a altor dispozitive portabile la afiÅŸaje cu înaltă definiÅ£ie. Un cablu opÅ£ional MHL vă permite să vă conectaÅ£i dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afiÅŸaj mare Philips MHL ÅŸi să vă vizionaÅ£i videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteÅ£i bucura de jocurile mobile, fotografii ÅŸi alte aplicaÅ£ii pe ecranul său mare, dar puteÅ£i să vă încărcaÅ£i simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

Tehnologie MHL
Tehnologie IPS

Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

AfiÅŸajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afiÅŸajului – chiar ÅŸi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afiÅŸajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme ÅŸi pentru navigarea pe Web, dar ÅŸi pentru aplicaÅ£ii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateÅ£e a culorilor ÅŸi luminozitate uniformă în orice moment.

SmartImage Lite pentru o experienţă LCD de neuitat

SmartImage Lite este o combinaÅ£ie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage Lite îmbunătăţeÅŸte dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor ÅŸi clipurile video, pentru performante de afiÅŸare de excepÅ£ie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

SmartImage Lite
Compatibil HDMI

Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video ÅŸi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V ÅŸi camere video.

Afişaj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare

Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÅŸabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD ÅŸi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului ÅŸi o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare ÅŸi contrast optim.

16:9 Full HD
TrueVision

TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator

TrueVision utilizează o tehnologie patentată Philips cu algoritmi patentaÅ£i pentru testarea ÅŸi alinierea afiÅŸajului monitorului care oferă performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie de 4 ori mai stringente decât cerinÅ£ele Windows RGB. Numai Phillips asigură că fiecare monitor care iese din fabrică este reglat fin cu acest proces pentru ca dvs. să beneficiaÅ£i de culori ÅŸi calitate a imaginii consistente.

Comenzi tactile moderne

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern

Comenzi tactile

Sunet puternic cu difuzoarele 2×2 waÅ£i RMS

Acum vă puteÅ£i bucura de toate aplicaÅ£iile dvs. multimedia ÅŸi sociale cu sunet stereo. Aceste difuzoare încorporate nu doar sună extraordinar, ci vă ajută să scăpaÅ£i de aglomerarea externă de cabluri ÅŸi să economisiÅ£i spaÅ£iu preÅ£ios pe birou.

Cumpara Monitor LED 23 Philips 237E4QHAD00 FullHD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Philips 237E4QHAD00 FullHD 237e4qhad/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 566 x 426 x 219 mm
fără suport: 566 x 355 x 54 mm
Greutate (Kg): cu suport: 3.26 kg.
fără suport: 3.03 kg.
Putere consumata (W): Mod pornit: 23.77W
(metodă de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0.5W
Mod Oprit: 0.5W
Alimentare: 100 – 240 VAC, 50 – 60 Hz
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 7
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 (O) / 178 (V)
Dimensiune punct (mm): 0.265 x 0.265 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7/Vista/XP
Conectivitate: Intrare semnal: VGA (Analog)
HDMI (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)
Intrare audio PC, Ieşire căşti
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: 2 x 2W
Functii: Caracteristici superioare imagine:
SmartImage Lite
OSD: Engleză, Franceză, Germană
Italiană, Portugheză, Rusă
Chineză simplificată, Spaniolă, Turcă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B
GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO 5.2
TUV/ISO9241-307, UL/cUL, WEEE
Altele: Aspect ratio: 16:9
Blocare Kensington
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 547 x 420 x 193 mm
fără suport: 547 x 335 x 37 mm
Greutate (Kg): cu suport: 2.82 kg.
fără suport: 2.52 kg.
Putere consumata (W): Mod pornit: 28.6W
(conform metodei de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0.5W
Mod Oprit: 0.3W
Alimentare: 100 – 240 VAC, 50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23 Philips 237E4QHAD00 FullHD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

2 thoughts on “Monitor LED 23 Philips 237E4QHAD00 FullHD”

  1. Recomand pentru cei care vor calitatea bunaa imagini la un pret convenabil, ecranul IPS isi face simtita prezenta la orice unghi la care ai privi, dar daca vrei sunet puternic nu te baza pe boxele incluse,

Leave a Reply

Your email address will not be published.