Monitor LED 23 Philips 238G4DHSD

imagine Monitor LED 23 Philips 238G4DHSD 238g4dhsd/00

Tehnologia LED AH-IPS LED oferă imagini uimitoare în culori vii

Acest ecran de ultimă generaÅ£ie de la Philips utilizează panouri cu tehnologia avansată AH-IPS care utilizează o structură îmbunătăţită pentru o reproducere superioară a culorii, timp de răspuns ÅŸi consum de energie comparabile cu alte panouri cu unghi amplu. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS oferă cea mai mică valoare de fluctuaÅ£ii Gamma ÅŸi de aceea sunt în măsură să afiÅŸeze culori consecvente chiar ÅŸi la 178/178 de grade ÅŸi în modul pivot. Cu performanÅ£e remarcabile, este adecvat în mod special pentru aplicaÅ£ii care necesită în permanenţă acurateÅ£ea culorilor ÅŸi luminozitate consecventă, precum retuÅŸarea fotografiilor, aplicaÅ£iile grafice ÅŸi navigarea pe web.

Tehnologie AH-IPS
Ramă extrem de îngustă

Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afiÅŸaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaÅ£ie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiÅ£ând distrageri minime ÅŸi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afiÅŸaj, cum ar fi jocurile, designul grafic ÅŸi aplicaÅ£iile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaÅ£i un singur ecran mare.

Transformare 2D în 3D printr-o simplă apăsare de buton

TransformaÅ£i-vă colecÅ£ia 2D într-una 3D printr-o simplă apăsare de buton! UÅŸor accesibilă prin intermediul unei taste rapide situate pe ramă, această funcÅ£ie va metamorfoza colecÅ£ia dvs. preferată de jocuri, filme ÅŸi videoclipuri 2D într-una în format 3D.

Transformare 2D în 3D
Mod de joc SmartImage

Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

Noul afiÅŸaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opÅ£iuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeÅŸte temele întunecate ale jocurilor, permiÅ£ându-vă să vedeÅ£i obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afiÅŸajele cu cel mai rapid timp de răspuns ÅŸi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenÅ£ierea anumitor zone ÅŸi reglarea dimensiunilor ÅŸi a imaginii. Jucătorul 1 ÅŸi Jucătorul 2 vă permit să salvaÅ£i setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.

Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video ÅŸi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V ÅŸi camere video.

Compatibil HDMI

Performanţă 3D fără scintilaţii

ExperienÅ£a 3D fără scintilaÅ£ii vă asigură ore în ÅŸir de divertisment confortabil. Este convenabil, ochelarii uÅŸori fără scintilaÅ£ii nu necesită baterii sau conectări prin cablu. Acum vă puteÅ£i elibera în sfârÅŸit de toate dificultăţile ÅŸi vă puteÅ£i bucura de experienÅ£a 3D cu familia dvs.!

SmartControl: Pentru o reglare uşoară a afişării

Software PC pentru setări de afiÅŸare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opÅ£iuni pentru reglarea setărilor afiÅŸajului. Fie navigaÅ£i prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaÅ£i software-ul Philips SmartControl pentru a regla uÅŸor diferitele setări pentru afiÅŸaj într-un mod familiar.

3D automat cu cele mai recente console Blu-ray ÅŸi de jocuri cu HDMI

Cu jocuri Blu-ray ÅŸi cu conectarea compatibilă HDMI 1.4a la playere de filme, afiÅŸajul 3D Philips va comuta automat în modul 3D Å£i vă va oferi imediat imagini excelente. Fără agitaÅ£ie cu reglajele!

Cumpara Monitor LED 23 Philips 238G4DHSD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Philips 238G4DHSD 238g4dhsd/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 14
Tip display: IPS
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.265 x 0.265 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Cu 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: Intrare semnal: VGA (Analog), HDMIx2
Intrare/ieÅŸire audio: IeÅŸire audio HDMI
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7, Windows 8
Conectivitate: 1 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: SmartResponse: 7 ms în modul 2D
Unghi de vizualizare 3D: 60º @ 3D CT 10
Caracteristici superioare imagine: Joc SmartImage
Raport lungime/lăţime: 16:9
Blocare Kensington
OSD: Română, Franceză, Germană, Italiană
Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SEMKO
Certificat TCO, TUV/ISO9241-307, UL/cUL, WEEE
Altele: Cerinţe 3D:
Software: Software la pachet Tridef 3D gratuit
Hardware PC: Necesită placă VGA AMD/nVidia*, 2D în 3D: Acceptă toate cardurile VGA
3D automat: Necesită HDMI 1.4a
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 533 x 414 x 197 mm
fără suport (mm): 533 x 324 x 44 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 3,80 kg
fără suport (kg): 3,35 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 22,69 W (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,5 W (nominal)
Mod Oprit: 0,3 W (nominală)
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23 Philips 238G4DHSD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.