Monitor LED 23 Samsung BX2335 Full HD

imagine Monitor LED 23 Samsung BX2335 Full HD ls23b3uvmn/enPerformanţă

Performanţă perfectă a imaginilor

Nu este o iluzie. Timpul de răspuns de 2 milisecunde al fiecărui monitor Samsung transformă imaginile mai rapide şi mai clare in realitate. Indiferent de cat de rapidă este acţiunea, acest monitor ţine pasul cu scena, oferind imagini in mişcare uimitoare, perfecte, care imbunătăţesc vizionarea filmelor, performanţa jocurilor video şi experienţa de transmisie pe Internet. Nu există trepidaţii, neclarităţi sau umbre. Există numai imagini perfecte in care vă puteţi cufunda in intregime. Magic Speed vă oferă o magie in care puteţi crede.
 

MegaMega culoare, mega contrast, mega experienţă
 
Există dinamic şi există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast imbunătăţit in cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil in acest moment monitoarele Samsung furnizează o calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate şi mai reale decat aţi visat că este posibil. Atat de reale incat veţi vedea cum culorile uluitoare şi detaliile de claritatea cristalului prind viaţă chiar pe ecranul dvs.
 

   Dimensiunea inteligentă.

DimensiuneaDe ce trebuie ca imaginea vizualizată să fie intinsă, sau din această cauză, o copie distorsionată a originalului Cu funcţia inteligentă de ajustare a dimensiunii imaginii de la Samsung, veţi putea să vă bucuraţi de imagini exact aşa cum trebuie, prin portretizarea conţinutului dimensionat standard in formatul original, pe un ecran lat.

 

Se opreÅŸte singur.
Se

Monitoarele Samsung nu sunt doar mari performere. Sunt prietenoase cu mediul, precum şi experte in eficienţă. Temporizatorul de oprire permite utilizatorului să economisească energie prin programarea monitorului să se oprească singur după un anumit timp. Ca un beneficiu suplimentar, acest lucru asigură performanţă optimă pentru incredere de durată şi viaţă extinsă.
 

 

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung BX2335 Full HD ls23b3uvmn/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 520.1 x 404.1 x 199.0mm
Greutate (Kg): 3.4kg
Putere consumata (W): 18 W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Interfata: D-Sub / DVI
Plug & Play: da
Conectivitate: Separate H / V, Composite, SOG
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: da
Altele: Magic Angle, Magic Eco, MagicBright2, Off timer, Image Size Color Effect,Customized key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement, Windows Vista Premium, Safe Mode (DownScaling in UXGA)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 570.9 x 442 x 208.9 mm
Greutate (Kg): 3.8 kg
Putere consumata (W): 26 W

3 thoughts on “Monitor LED 23 Samsung BX2335 Full HD”

  1. Un monitor excelent la un pret accesibil, livrat in aceeasi zi in care l-am comandat. Seriozitate maxima, multumesc CEL.ro

  2. Buna ziua as vrea sa stiu daca se mai afla la promotie acest monitor si joi,ma intereseaza sa il achizitionez,va multumesc pentru timpul acordat,o zi buna

Leave a Reply

Your email address will not be published.