Monitor LED 23 Samsung BX2340 Full HD

imagine Monitor LED 23 Samsung BX2340 Full HD ls23cbumbv/enMega culoare, mega contrast, mega experienţă

Există dinamic ÅŸi există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast îmbunătăţit – cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil în acest moment – monitoarele Samsung furnizează o calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate ÅŸi mai reale decât aÅ£i visat că este posibil. Atât de reale încât veÅ£i vedea cum culorile uluitoare ÅŸi detaliile de claritatea cristalului prind viaţă chiar pe ecranul dvs.

SalvaÅ£i spaÅ£iu. Åži mediul înconjurător.

Monitoarele Samsung LED ultrasubÅ£iri vor revoluÅ£iona mediul personal de lucru cu un impact pozitiv asupra mediului Pământului. Fără halogen ÅŸi fără plumb, reciclabile ÅŸi proiectate să consume mai puÅ£ină energie, monitoarele Samsung sunt incontestabil mai ecologice decât monitoarele convenÅ£ionale CCFL. Proiectarea inovatoare LED înseamnă, de asemenea, că monitoarele ocupă mult mai puÅ£in spaÅ£iu ÅŸi oferă timpi de răspuns foarte rapizi, asigurând obÅ£inerea unei experienÅ£e de muncă pe computer mult mai plăcute.

Conservă energie, protejează mediul.

Proiectat Å£inând cont de calculul responsabilităţii ecologice, monitorul Samsung reduce consumul de energie cu până la 40%, făcându-l mult mai eficient decât monitoarele convenÅ£ionale. Prin reducerea numărului de LED-uri ÅŸi setând ca stare implicită starea de veghe, care necesită mai puÅ£in de 0,3 W, spre deosebire de tipicul 1 W, monitorul Samsung este gata să facă diferenÅ£a. Cât de mare este diferenÅ£a? Dacă monitorul dvs. economiseÅŸte 120 W în fiecare zi, acesta este echivalentul eliminării a 10,8 kg de CO2 emis de o termocentrală electrică – acelaÅŸi efect ca plantarea a patru pini.

Perfecţiunea imaginii.

HDCP sau ProtecÅ£ia conÅ£inutului digital de bandă largă este metoda inovatoare de la Samsung de a proteja integritatea conÅ£inutului transmis către monitor prin interfaÅ£a DVI. Acesta furnizează în mod natural imagini de cea mai mare rezoluÅ£ie, permiÅ£ându-vă să vă bucuraÅ£i în permanenţă de un conÅ£inut digital de puritate
100%.

Personalizaţi-vă controlul.

FuncÅ£ia cheie inovatoare de personalizare de la Samsung pune amplificarea distracÅ£iei în vârful degetelor dvs. PermiÅ£ându-vă să asociaÅ£i funcÅ£ia dvs. preferată tastei personalizate, caracteristicile dvs. favorite sunt accesate imediat. Tastele personalizate vor activa funcÅ£iile Magic Bright, Magic Color, Efect de culoare sau Redimensionare imagine? FrumuseÅ£ea este că dvs. decideÅ£i.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung BX2340 Full HD ls23cbumbv/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 510.7 x 393.2 x 220
Greutate (Kg): 5.2
Putere consumata (W): 24
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170˚ / 160˚
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Interfata: 15pin D-SUB, DVI-D
Plug & Play: da
Facilitati Standarde: TCO5.0 / TCO03
Altele: MagicBright3, MagicEco, MagicAngle
MagicReturn,Off timer, Image Size Colour Effect
Customised key, Windows7, DVI with HDCP
Montare pe perete 75 x 75mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 551 x 388.4 x 220
Greutate (Kg): 4.9
Putere consumata (W): 25

Leave a Reply

Your email address will not be published.