Monitor LED 23 Samsung BX2350 Full HD

imagine Monitor LED 23 Samsung BX2350 Full HD bx2350Performanţă perfectă a imaginilor

Nu este o iluzie. Timpul de răspuns de 2 milisecunde al fiecărui monitor Samsung transformă imaginile mai rapide ÅŸi mai clare în realitate. Indiferent de cât de rapidă este acÅ£iunea, acest monitor Å£ine pasul cu scena, oferind imagini în miÅŸcare uimitoare, perfecte, care îmbunătăţesc vizionarea filmelor, performanÅ£a jocurilor video ÅŸi experienÅ£a de transmisie pe Internet. Nu există trepidaÅ£ii, neclarităţi sau umbre. Există numai imagini perfecte în care vă puteÅ£i cufunda în întregime. Magic Speed vă oferă o magie în care puteÅ£i crede.

Mega culoare, mega contrast, mega experienţă

Există dinamic ÅŸi există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast îmbunătăţit – cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil în acest moment – monitoarele Samsung furnizează o calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate ÅŸi mai reale decât aÅ£i visat că este posibil. Atât de reale încât veÅ£i vedea cum culorile uluitoare ÅŸi detaliile de claritatea cristalului prind viaţă chiar pe ecranul dvs.


Un monitor care ia iniţiativa de a partaja.

Cu sistemul Magic Return de la Samsung, nu trebuie să vă îngrijoraÅ£i de pierderea conÅ£inutului de pe al doilea monitor. În cazul în care cablul se deconectează ÅŸi semnalul dispare, sistemul Magic Return transferă automat conÅ£inutul de pe acel ecran pe celălalt monitor, înainte să se oprească. Nu este nicio magie aici. Am adus partajarea conÅ£inutului la nivel de ÅŸtiinţă.

Simţiţi efectul culorilor

ÎmbunătăţeÅŸte imaginile aÅŸa cum doriÅ£i, utilizând caracteristica avansată Samsung Efect de culoare. DeschideÅ£i ochii pentru o experienţă de vizionare complet personalizată, în timp ce vă jucaÅ£i cu efecte fotografice care se potrivesc cu starea dvs. AlegeÅ£i dintre Aqua, Sepia, Verde ÅŸi Tonuri de gri pentru a interacÅ£iona cu afiÅŸajul dvs. într-un mod cu totul nou – adică al dvs.

Se opreÅŸte singur.

Monitoarele Samsung nu sunt doar deosebit de performante. Sunt prietenoase cu mediul, precum ÅŸi experte în eficienţă. Temporizatorul de oprire automată permite utilizatorului să economisească energie, programând monitorul să se oprească singur după un anumit timp. Ca un beneficiu suplimentar, acest lucru asigură performanţă optimă pentru fiabilitate de durată ÅŸi perioadă de funcÅ£ionare extinsă.

Dimensiunea inteligentă.

De ce trebuie ca imaginea vizualizată să fie întinsă, sau din această cauză, o copie distorsionată a originalului? Cu funcÅ£ia inteligentă de ajustare a dimensiunii imaginii de la Samsung, veÅ£i putea să vă bucuraÅ£i de imagini exact aÅŸa cum trebuie, prin portretizarea conÅ£inutului dimensionat standard în formatul original, pe un ecran mai lat.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung BX2350 Full HD bx2350
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 570.9 x 442 x 208.9 mm
Greutate (Kg): 3.8 kg
Putere consumata (W): 26 W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Interfata: D-Sub / HDMI
Plug & Play: da
Conectivitate: Separate H / V, Composite, SOG
HDMI x 2 (Audio out)
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: da
Altele: Magic Angle, Magic Eco, Magic Return, Cinema Mode, MagicBright3, Off timer, Image Size Color Effect, Customized key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement, Win 7, Safe Mode (DownScaling in UXGA)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 570.9 x 442 x 208.9 mm
Greutate (Kg): 3.8 kg
Putere consumata (W): 26 W

4 thoughts on “Monitor LED 23 Samsung BX2350 Full HD”

 1. e perfect acest monitor,inainte am avut un Acer-tehnologie cristalbrite dar acesta e net-maxim-super-fesenistic-pesedistic  superior!!!!Plus ca pretul de peacest site e minimul care exista!!!!!si in nici 24 ore l-am primit la usa!!!TRAIASCA ,,CEL.RO”

 2. ” PERFECT”  indeed! Serviciile CEL.ro sunt de neegalat, la 5 ore dupa ce am facut comanda mi-a ajuns acasa! Bravo baieti! Despre monitor, tot ce scrie in rewiuri este adevarat, e cu mult suprem celorlalte monitoare din categoria sa! Eu personal l-am luat pt jocuri (shootere in special) si navigare pe net, dar si in filme se comporta de neegalat! E SAMSUNG E LED!

 3. Sunt foarte multumit de acest monitor. Foarte usor pentru lucru in programele Autodesk si mai ales  Adobe, deoarece, chiar si atunci cand sunt  sunt maximizate multe floating windows-uri si panels-uri, spatiul efectiv de lucru este arhisuficient. Afisajul si culorile sunt excelente. Incantat de serviciile CEL.ro, am fost contactat aproape imediat ce am facut comanda on line, iar dupa cateva ore l-am primit. Multumesc!

 4. Sunt foarte multumit de acest monitor. Foarte usor pentru lucrul in
  programele Autodesk si mai ales  Adobe, deoarece, chiar si atunci cand
  sunt  sunt maximizate multe floating windows-uri si panels-uri, spatiul
  efectiv de lucru este arhisuficient. Afisajul si culorile sunt
  excelente. Incantat de serviciile CEL.ro, am fost contactat aproape
  imediat ce am facut comanda on line, iar dupa cateva ore l-am primit.
  Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.