Monitor LED 23 Samsung C23A550U.

imagine Monitor LED 23 Samsung C23A550U. lc23a550us/en_resigilatProdus resigilat
Samsung Hub Monitor CA550 este pregătit să vă transforme experienţa de lucru şi de joc. Beneficiind de o conectivitate remarcabilă cu USB 3.0, Ethernet prin USB şi hubul USB, puteţi experimenta acum încărcarea, transferul de date şi navigarea pe Internet, mai rapide şi mai simple. De asemenea, ajută la eliminarea cablurilor şi a staţiilor de andocare deranjante, eliberând spaţiul de pe biroul dvs. Şi, mulţumită suportului inovator cu balama dublă, are rolul unui monitor dual perfect. Calitatea imaginii monitorului CA550 nu are grad de comparaţie, fiind dotat cu Mega Dynamic Contrast Ratio şi Samsung Magic Angle. Adăugaţi la acestea caracteristica Eco Saving şi funcţia Pornire/Oprire automată şi veţi avea un monitor care are performanţe deosebite în fiecare categorie.

Transferuri mai rapide, mai uÅŸoare ÅŸi mai uniforme cu USB 3.0

Fiind primul monitor de până acum cu USB 3.0, Samsung Hub Monitor CA550 oferă transferuri de date foarte rapide, un fişier de film de 276 GB putând fi transferat într-un interval uimitor de 1 minut şi 10 secunde. Viteza vă va transforma experienţa. Toate activităţile, de la navigarea pe Internet la vizionarea videoclipurilor, vor beneficia de mai puţine întreruperi şi de o funcţionare mai uniformă. Şi nu doar transferul de date mai rapid s-a îmbunătăţit. Conexiunea USB 3.0 integrată permite reîncărcarea mai rapidă a dispozitivelor mobile, încărcând de două ori mai rapid decât conexiunea anterioară USB 2.0, chiar şi fără să porniţi notebookul. Deci, bucuraţi-vă de timpul liber suplimentar.

Optimizaţi performanţa cu configurarea automată

Nu pierdeţi timpul încercând să reconfiguraţi CA550 cu PC-ul dvs. După ce conexiunea USB esterealizată, CA550 optimizează automat configuraţiile, cum ar fi setările de rezoluţie. Este doar o altă funcţie inteligentă a monitorului CA550 care vă salvează timpul şi vă îmbunătăţeşte experienţa generală.

Bucuraţi-vă de conexiunile Ethernet prin USB

Conectându-vă monitorul CA550 la Internet cu un cablu de Ethernet, PC-ul dvs. va putea obţine accesul fără alte cabluri de conectare la LAN. Dacă este deja pregătită o conexiune wireless cu o cheie hardware, Hub Monitor va detecta automat conexiunea, eliminând necesitatea unui cablu USB. Sau, conectaţi cablul USB de la CA550 pentru a vă bucura de o conexiune, atât la CA550, cât şi la PC. Accesarea Internetului este uşoară şi nu mai este condiţionată de găsirea unui cablu pentru LAN. Astfel. CA550 este un monitor şi în acelaşi timp o sursă fiabilă de Internet.

Rămâneţi conectat fără probleme cu acest hub USB.

Rămâneţi conectat fără probleme cu acest hub USB.
Samsung CA550 este pregătit să se ridice la înălţimea reputaţiei de Hub Monitor şi vă va organiza birouloferindu-vă conectivitate lipsită de probleme pentru dispozitivele dvs. mobile. Hubul USB integrat înlocuieşte necesitatea unei staţii de andocare, iar cu cei patru conectori USB va reduce în mod cert timpul consumat pe conectarea/deconectarea cablurilor atunci când luaţi notebookul cu dvs. Păstraţi un aspect minimalist cu hubul USB şi conectorii USB 3.0 / 2.0. Este cea mai uşoară şi simplă metodă de a vă conecta toate dispozitivele mobile.
 

Optimizaţi experienţa de vizionare cu suportul cu balama dublă

Optimizaţi experienţa de vizionare cu suportul cu balama dublă
Pentru a îmbunătăţi experienţa de vizionare, Hub Monitor CA550 este dotat cu un suport cu balama dublă, pentru configurarea afişajului dual. Acum vă puteţi poziţiona al doilea ecran la un unghi perfect, ergonomic pentru a lucra uşor, cu confort optim. Dacă activitatea dvs. presupune o panoramă largă, plasaţi Hub Monitor CA550 lângă PC-ul sau dispozitivul dvs. multimedia şi reglaţi unghiul corespunzător. Dacă lucraţi cu un conţinut foarte lung care presupune derulare excesivă, poziţionaţi şi ridicaţi ecranul în spatele şi deasupra notebookului. Un unghi de înclinare de 20 de grade şi o ajustare pentru nivelul ochilor de 27 – 102 mm vă oferă o flexibilitate completă.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung C23A550U. lc23a550us/en_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Fara stand: 523.9 x 327.7 x 35.7
Cu stand: 523.9 x 413.5 x 239.2
Greutate (Kg): Fara stand: 3.6
Cu stand: 4.2
Putere consumata (W): 45 watts
Display Contrast: 50000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Rata verticala de refresh (Hz): 60Hz
Imagine Semnal intrare: HDMI, D-sub
Conectivitate Interfata: D-SUB
Plug & Play: Da
Conectivitate: HDMI, D-sub, USB
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Eco Saving, Multi Screen S/W
Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright3
Samsung MagicColor, Off Timer
Magic Tune, Customized Key
Image Size, USB 3.0
OSD: Da
Altele: Incarcare prin USB : USB 3.0 incărcare rapidă
Ethernet (Lan)
Montare pe perete Nu
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 550.4 x 433.9 x 232.8mm
Greutate (Kg): 4.4kg
Putere consumata (W): 33.6W
Stand-by: 2.8W

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor LED 23 Samsung C23A550U

imagine Monitor LED 23 Samsung C23A550U c23a550uSamsung Hub Monitor CA550 este pregătit să vă transforme experienÅ£a de lucru ÅŸi de joc. Beneficiind de o conectivitate remarcabilă cu USB 3.0, Ethernet prin USB ÅŸi hubul USB, puteÅ£i experimenta acum încărcarea, transferul de date ÅŸi navigarea pe Internet, mai rapide ÅŸi mai simple. De asemenea, ajută la eliminarea cablurilor ÅŸi a staÅ£iilor de andocare deranjante, eliberând spaÅ£iul de pe biroul dvs. Åži, mulÅ£umită suportului inovator cu balama dublă, are rolul unui monitor dual perfect. Calitatea imaginii monitorului CA550 nu are grad de comparaÅ£ie, fiind dotat cu Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi Samsung Magic Angle. AdăugaÅ£i la acestea caracteristica Eco Saving ÅŸi funcÅ£ia Pornire/Oprire automată ÅŸi veÅ£i avea un monitor care are performanÅ£e deosebite în fiecare categorie.

Transferuri mai rapide, mai uÅŸoare ÅŸi mai uniforme cu USB 3.0

Fiind primul monitor de până acum cu USB 3.0, Samsung Hub Monitor CA550 oferă transferuri de date foarte rapide, un fiÅŸier de film de 276 GB putând fi transferat într-un interval uimitor de 1 minut ÅŸi 10 secunde. Viteza vă va transforma experienÅ£a. Toate activităţile, de la navigarea pe Internet la vizionarea videoclipurilor, vor beneficia de mai puÅ£ine întreruperi ÅŸi de o funcÅ£ionare mai uniformă. Åži nu doar transferul de date mai rapid s-a îmbunătăţit. Conexiunea USB 3.0 integrată permite reîncărcarea mai rapidă a dispozitivelor mobile, încărcând de două ori mai rapid decât conexiunea anterioară USB 2.0, chiar ÅŸi fără să porniÅ£i notebookul. Deci, bucuraÅ£i-vă de timpul liber suplimentar.

Optimizaţi performanţa cu configurarea automată

Nu pierdeÅ£i timpul încercând să reconfiguraÅ£i CA550 cu PC-ul dvs. După ce conexiunea USB esterealizată, CA550 optimizează automat configuraÅ£iile, cum ar fi setările de rezoluÅ£ie. Este doar o altă funcÅ£ie inteligentă a monitorului CA550 care vă salvează timpul ÅŸi vă îmbunătăţeÅŸte experienÅ£a generală.

Bucuraţi-vă de conexiunile Ethernet prin USB

Conectându-vă monitorul CA550 la Internet cu un cablu de Ethernet, PC-ul dvs. va putea obÅ£ine accesul fără alte cabluri de conectare la LAN. Dacă este deja pregătită o conexiune wireless cu o cheie hardware, Hub Monitor va detecta automat conexiunea, eliminând necesitatea unui cablu USB. Sau, conectaÅ£i cablul USB de la CA550 pentru a vă bucura de o conexiune, atât la CA550, cât ÅŸi la PC. Accesarea Internetului este uÅŸoară ÅŸi nu mai este condiÅ£ionată de găsirea unui cablu pentru LAN. Astfel. CA550 este un monitor ÅŸi în acelaÅŸi timp o sursă fiabilă de Internet.

RămâneÅ£i conectat fără probleme cu acest hub USB.

Rămâneţi conectat fără probleme cu acest hub USB.
Samsung CA550 este pregătit să se ridice la înălÅ£imea reputaÅ£iei de Hub Monitor ÅŸi vă va organiza birouloferindu-vă conectivitate lipsită de probleme pentru dispozitivele dvs. mobile. Hubul USB integrat înlocuieÅŸte necesitatea unei staÅ£ii de andocare, iar cu cei patru conectori USB va reduce în mod cert timpul consumat pe conectarea/deconectarea cablurilor atunci când luaÅ£i notebookul cu dvs. PăstraÅ£i un aspect minimalist cu hubul USB ÅŸi conectorii USB 3.0 / 2.0. Este cea mai uÅŸoară ÅŸi simplă metodă de a vă conecta toate dispozitivele mobile.
 

Optimizaţi experienţa de vizionare cu suportul cu balama dublă

Optimizaţi experienţa de vizionare cu suportul cu balama dublă
Pentru a îmbunătăţi experienÅ£a de vizionare, Hub Monitor CA550 este dotat cu un suport cu balama dublă, pentru configurarea afiÅŸajului dual. Acum vă puteÅ£i poziÅ£iona al doilea ecran la un unghi perfect, ergonomic pentru a lucra uÅŸor, cu confort optim. Dacă activitatea dvs. presupune o panoramă largă, plasaÅ£i Hub Monitor CA550 lângă PC-ul sau dispozitivul dvs. multimedia ÅŸi reglaÅ£i unghiul corespunzător. Dacă lucraÅ£i cu un conÅ£inut foarte lung care presupune derulare excesivă, poziÅ£ionaÅ£i ÅŸi ridicaÅ£i ecranul în spatele ÅŸi deasupra notebookului. Un unghi de înclinare de 20 de grade ÅŸi o ajustare pentru nivelul ochilor de 27 – 102 mm vă oferă o flexibilitate completă.

(more…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.