Monitor LED 23 Samsung C23A750X

imagine Monitor LED 23 Samsung C23A750X lc23a750xs/en

Samsung Hub Monitor CA750 este dotat cu cea mai recentă tehnologie wireless, acum mai rapidă ÅŸi mai eficientă, pentru a oferi o experienţă de utilizare a monitorului cu totul nouă. Caracteristicile precum USB 3.0, hubul USB (cu 4 porturi USB) ÅŸi cheia hardware wireless elegantă vă deschid posibilităţi enorme. Åži beneficiaÅ£i ÅŸi de DetecÅ£ia wireless automată, transfer de date foarte rapid ÅŸi conexiuni LAN integrate, pentru o performanţă fluidă. CA750 poate fi accesat wireless de mai multe notebookuri (cu o cheie hardware), în timp ce cu o conexiune prin cablu fiecare PC poate stabili o singură conexiune – o idee cu adevărat fantastică ce a devenit acum realitate. BeneficiaÅ£i astfel de un hub wireless de ultimă generaÅ£ie cu CA750 Hub Monitor.
 

Lucraţi mai inteligent cu noile conexiuni wireless

Lucraţi mai inteligent cu noile conexiuni wireless

Samsung Hub Monitor CA750 este dotat cu foarte multe caracteristici wireless noi, introducând noi niveluri uimitoare de utilizare ÅŸi comoditate. Nu necesită un cablu LAN pentru PC. CA750 utilizează o cheie hardware nouă, elegantă ÅŸi compactă pentru o conexiune de bandă ultra largă. Designul fin ÅŸi foarte subÅ£ire vă asigură că puteÅ£i rămâne conectat într-un mod simplu ÅŸi fără probleme. Este conexiunea wireless ideală. Fie că îl accesaÅ£i de pe un notebook sau de pe laptopul prietenilor, conectivitatea multiplă vă oferă o multitudine de opÅ£iuni pentru a îmbunătăţi experienÅ£a dvs. de utilizare.

 

Bucuraţi-vă de conexiuni uşoare cu Hub Monitor

Bucuraţi-vă de conexiuni uşoare cu Hub Monitor

Vă doriÅ£i un proces simplu de conectare la Internet? Conectarea la Internet cu Samsung Hub Monitor CA750 presupune doar apropierea dispozitivelor. Doar plasaÅ£i notebookul la o distanţă mică de CA750 ÅŸi acesta se va conecta automat la Internet. Iar cu opÅ£iunea de setare manuală a detectării automate, puteÅ£i pur ÅŸi simplu activa sau dezactiva serviciul, în funcÅ£ie de preferinÅ£a dvs. privind detectarea automată a notebookului.

 

Transferuri mai rapide, mai uÅŸoare ÅŸi mai uniforme cu USB 3.0

Transferuri mai rapide, mai uÅŸoare ÅŸi mai uniforme cu USB 3.0

Fiind primul monitor de până acum cu USB 3.0, Samsung Hub Monitor CA750 oferă transferuri de date foarte rapide, un fiÅŸier de film de 276 GB putând fi transferat într-un interval uimitor de 1 minut ÅŸi 10 secunde. Viteza vă va transforma experienÅ£a. Toate activităţile, de la navigarea pe Internet la vizionarea videoclipurilor, vor beneficia de mai puÅ£ine întreruperi ÅŸi de o funcÅ£ionare mai uniformă. Åži nu doar transferul de date mai rapid s-a îmbunătăţit. Conexiunea USB 3.0 integrată permite reîncărcarea mai rapidă a dispozitivelor mobile, încărcând de două ori mai rapid decât conexiunea anterioară USB 2.0, chiar ÅŸi fără să porniÅ£i notebookul. Deci, bucuraÅ£i-vă de timpul liber suplimentar.

 

Bucuraţi-vă de conexiunile Ethernet prin USB

Bucuraţi-vă de conexiunile Ethernet prin USB

Conectându-vă monitorul CA750 la Internet cu un cablu de Ethernet, notebookul dvs. va putea obÅ£ine accesul fără alte cabluri de conectare la LAN. Dacă este deja pregătită o conexiune wireless cu o cheie hardware, Hub Monitor va detecta automat conexiunea, eliminând necesitatea unui cablu USB. Sau, conectaÅ£i cablul USB de la CA750 pentru a vă bucura de o conexiune, atât la CA750, cât ÅŸi la notebook. Accesarea Internetului este uÅŸoară ÅŸi nu mai este condiÅ£ionată de găsirea unui cablu pentru LAN. Astfel. CA750 este un monitor ÅŸi în acelaÅŸi timp o sursă fiabilă de Internet.

 

Optimizaţi experienţa de vizionare cu suportul cu balama dublă

Optimizaţi experienţa de vizionare cu suportul cu balama dublă

Pentru a îmbunătăţi experienÅ£a de vizionare, Hub Monitor CA750 este dotat cu un suport cu balama dublă, pentru configurarea afiÅŸajului dual. Acum vă puteÅ£i poziÅ£iona al doilea ecran la un unghi perfect, ergonomic pentru a lucra uÅŸor, cu confort optim. Dacă activitatea dvs. presupune o panoramă largă, plasaÅ£i Hub Monitor CA750 lângă PC-ul sau dispozitivul dvs. multimedia ÅŸi reglaÅ£i unghiul corespunzător. Dacă lucraÅ£i cu un conÅ£inut foarte lung care presupune derulare excesivă, poziÅ£ionaÅ£i ÅŸi ridicaÅ£i ecranul în spatele ÅŸi deasupra notebookului. Un unghi de înclinare de 20 de grade ÅŸi o ajustare pentru nivelul ochilor de 27 – 102 mm vă oferă o flexibilitate completă.
 

RămâneÅ£i conectat fără probleme cu acest hub USB.

 Rămâneţi conectat fără probleme cu acest hub USB.

Samsung CA750 este pregătit să se ridice la înălÅ£imea reputaÅ£iei de Hub Monitor ÅŸi vă va organiza biroul oferindu-vă conectivitate lipsită de probleme pentru dispozitivele dvs. mobile. Hubul USB integrat înlocuieÅŸte necesitatea unei staÅ£ii de andocare, iar cu cei patru conectori USB va reduce în mod cert timpul consumat pe conectarea / deconectarea cablurilor atunci când luaÅ£i notebookul cu dvs. PăstraÅ£i un aspect minimalist cu hubul USB ÅŸi conectorii USB 3.0 / 2.0. Este cea mai uÅŸoară ÅŸi simplă metodă de a vă conecta toate dispozitivele mobile.
 

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

 Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

ExperimentaÅ£i niveluri noi ÅŸi uimitoare de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Samsung Hub Monitor CA750 oferă imagini atât de realiste, încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5.000.000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul CA750 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta.
 

Pornire / Oprire automată – alegerea mai inteligentă ÅŸi mai ecologică!

 Pornire / Oprire automată – alegerea mai inteligentă şi mai ecologică!

Samsung Hub Monitor CA750 ajută la reducerea consumului de energie, economisind banii cheltuiÅ£i pe facturi ÅŸi reducând, de asemenea, impactul asupra mediului înconjurător. Dacă deconectaÅ£i un dispozitiv de la CA750 sau părăsiÅ£i biroul pentru mai mult timp, unitatea comută automat la un mod special cu un consum minim de electricitate. Dacă reconectaÅ£i dispozitivul sau reveniÅ£i la birou, Hub Monitor CA750 trece rapid din nou la starea „Pornit” pentru ca dvs. să puteÅ£i relua rapid lucrul.

Optimizaţi performanţa cu configurarea automată

 Optimizaţi performanţa cu configurarea automată

Nu pierdeÅ£i timpul încercând să reconfiguraÅ£i CA750 cu notebookul dvs. După ce conexiunea USB este realizată, CA750 optimizează automat configuraÅ£iile, cum ar fi setările de rezoluÅ£ie. Este doar o altă funcÅ£ie inteligentă a monitorului CA750 care vă salvează timpul ÅŸi vă îmbunătăţeÅŸte experienÅ£a generală.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

 Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

Cum vă place să urmăriÅ£i filmele? Vă place să staÅ£i întins pe canapea? Să staÅ£i pe scaunul favorit? Să gătiÅ£i sau să faceÅ£i exerciÅ£ii? Indiferent dacă staÅ£i în picioare, aÅŸezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenÅ£iei ÅŸi că dvs. staÅ£i tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulÅ£umită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veÅ£i privi monitorul Samsung, vă veÅ£i bucura de o experienţă vizuală completă ÅŸi de o claritate excepÅ£ională a imaginilor. ÎncepeÅ£i să vizionaÅ£i filmele preferate ÅŸi conÅ£inutul multimedia bucurându-vă de un confort total ÅŸi fără restricÅ£ii, mulÅ£umită Samsung Magic Angle.
 

Controlaţi consumul electric, conservaţi energia.

 Controlaţi consumul electric, conservaţi energia.

Eco Saving uÅŸurează economisirea energiei. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcÅ£ie de energia pe care doriÅ£i să o economisiÅ£i. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi Economisire energie oprită), puteÅ£i într-adevăr să reglaÅ£i monitorul astfel încât să satisfacă nevoile dvs. Angajamentul Samsung faţă de economisirea energiei este menit să vă ajute pe dvs. ÅŸi mediul, iar cu până la 50% economie de consum veÅ£i modifica pozitiv amprenta dvs. ecologică. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu Eco Saving.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung C23A750X lc23a750xs/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 550.4 x 433.9 x 232.8mm
Greutate (Kg): 4.4kg
Putere consumata (W): 33.6W
Stand-by: 2.8W
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 milioane
Rata verticala de refresh (Hz): 60 Hz
Conectivitate Interfata: D-SUB
Plug & Play: Da
Conectivitate: HDMI, D-sub, USB,Ethernet (Lan)
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Eco Saving, Multi Screen S/W Samsung
MagicAngle, Samsung MagicBright3
Samsung MagicColor, Off Timer
Magic Tune, Customized Key Image Size, USB 3.0
OSD: Da
Altele: Incarcare prin USB : USB 3.0 incărcare rapidă
Ethernet (Lan)
CD de instalare si Ghid rapid de instalare
Montare pe perete Nu
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 550,4 x 433,9 x 232,8 mm
Greutate (Kg): 4,4 Kg
Putere consumata (W): 34,6 W
Stand-by: 3,4 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.