Monitor LED 23 Samsung PX2370 Full HD + Camera Samsung PL120

imagine Monitor LED 23 Samsung PX2370 Full HD + Camera Samsung PL120 ls23whekfv/en-prSAMSUNG PX2370 Full HD
Un monitor care ia iniţiativa de a partaja.

Cu Samsung Magic Return, nu trebuie să vă îngrijoraÅ£i de pierderea conÅ£inutului de pe al doilea monitor. În cazul în care cablul se deconectează ÅŸi semnalul dispare, sistemul Magic Return transferă automat conÅ£inutul de pe acel ecran pe alt monitor înainte să se oprească. Nu este nicio magie aici. Noi doar am adus partajarea conÅ£inutului la nivel de ÅŸtiinţă.

Controlul luminozităţii, conservarea energiei.

Sistemul Magic Eco face ca economisirea de energie să fie uÅŸoară. Ajustează luminozitatea monitorului PX2370 în funcÅ£ie de câtă energie doriÅ£i să economisiÅ£i. AveÅ£i patru opÅ£iuni de economisire de energie din care să alegeÅ£i: Consum de putere de 100%, 75% ÅŸi 50% precum ÅŸi oprirea economiei de energie. Dacă sistemul Magic Eco este oprit, tot veÅ£i avea posibilitatea utilizării caracteristicii Samsung Magic Bright, proiectată să vă permită să ajustaÅ£i manual luminozitatea ecranului. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu sistemul Magic Eco.

Conservă energie, protejează mediul.

Proiectat Å£inând cont de calculul responsabilităţii ecologice, monitorul PX2370 reduce consumul de energie cu până la 40%, făcându-l mult mai eficient decât monitoarele convenÅ£ionale.Numărului de LED-uri ÅŸi setând ca stare implicită starea de veghe, care necesită mai puÅ£in de 0,3 W, spre deosebire de tipicul 1 W, monitorul PX2370 este gata să facă diferenÅ£a. Cât de mare e diferenÅ£a? Dacă monitorul dvs. economiseÅŸte 120 W în fiecare zi, acesta este echivalentul eliminării a 10,8 kg de CO2 emis de o termocentrală electrică – ce produce acelaÅŸi efect ca plantarea a patru pini.

Reduceţi stresul ocular. Intensificaţi experienţa vizuală.

Cum vă place să urmăriÅ£i filmele? Vă place să staÅ£i întins pe canapea? Să staÅ£i în fotoliul favorit? Să gătiÅ£i sau să faceÅ£i exerciÅ£ii? Indiferent cum staÅ£i, în picioare, aÅŸezaÅ£i sau culcaÅ£i, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenÅ£iei. Åži staÅ£i întotdeauna confortabil. Oriunde amplasaÅ£i monitorul PX2370, administrarea unghiurilor în 5 moduri vă permite să extindeÅ£i unghiul de vizionare aÅŸa încât ecranul pare întotdeauna ca ÅŸi cum ar fi văzut din faţă. AÅŸa că, nu mai întindeÅ£i gâtul ÅŸi începeÅ£i să savuraÅ£i filmul.

Samsung PL120
De două ori mai multă distracţie cu ecranul LCD dual

De două ori mai multă distracţie cu ecranul LCD dual

Modul comod de a face fotografii perfecte, camera foto PL120 2View Samsung are un afiÅŸaj frontal generos de 1,5”, astfel încât faceÅ£i parte din toate imaginile. PrevizualizaÅ£i autoportrete, apoi faceÅ£i clic cu dvs. în cadru; simplu. ÎntoarceÅ£i camera foto pentru a vă bucura de fotografii pe afiÅŸajul mare de 2,7”. Noile funcÅ£ii schimbă perspectiva asupra experienÅ£elor greu de imortalizat. Modul Copii are opÅ£iuni de animaÅ£ie integrate ÅŸi care se pot descărca, pentru a capta atenÅ£ia copiilor. Fotografia în săritură oferă semnale înainte de a începe fotografierea continuă. AutodeclanÅŸatorul are o numărătoare inversă vizibilă pentru a coordona fotografiile de grup, astfel încât toată lumea să aprecieze rezultatul. Apăsarea rapidă a butonului de pornire / oprire a afiÅŸajului superior gestionează eficient energia. De acum înainte nu veÅ£i mai avea defecte de încadrare. Nici copii care sunt surprinÅŸi plângând. Niciodată nu vă veÅ£i distra mai mult cu alte camere foto.

O perspectivă cu O perspectivă cu totul nouătotul nouă
O perspectivă cu totul nouă
RealizaÅ£i mai multe cu ajutorul obiectivului, fie că fotografiaÅ£i un peisaj remarcabil sau reunirea vechiului grup, la masă într-un restaurant. Utilizând obiectivul superangular de 26 mm al camerei foto PL120 de mare precizie, cu zoom optic de 5x, cuprindeÅ£i instantaneu un câmp vizual foarte amplu. Acum, puteÅ£i surprinde amintiri la scară reală reprezentând monumente ÅŸi peisaje, petreceri de nuntă, dar ÅŸi cei mai înalÅ£i zgârie-nori.
Inventaţi înfăţişări noi pentru imaginile dvs.

InventaÅ£i înfăţişări noi pentru imaginile dvs.
Filtrul inteligent al obiectivului Samsung ÅŸi opÅ£iunile sale de culoare fac accesibile stările speciale pentru fotografii statice ÅŸi pentru videoclipuri. Efectul Înclinare ÅŸi schimbare al obiectivului adăugă un aspect miniaturizat, iar efectul Vignetare creează contraste uimitoare în compoziÅ£ie. Printre noile efecte speciale se numără Focus fin, care atenuează culorile ÅŸi adaugă o senzaÅ£ie emoÅ£ionantă, precum ÅŸi Punctul semiton, care adaugă imaginilor un aspect de revistă de benzi desenate. Efectul Paletă oferă o nuanţă vibrantă ÅŸi o varietate de opÅ£iuni de culoare pentru imaginile dvs. SunteÅ£i creativi dintr-o miÅŸcare.

Editaţi propriile dvs. efecte speciale

 Editaţi propriile dvs. efecte speciale

FuncÅ£ia unică Magic Frame vă permite să creaÅ£i imagini sofisticate ÅŸi la calitate de poster, care să exprime starea ÅŸi personalitatea dvs. Trebuie doar să selectaÅ£i unul dintre ÅŸabloanele Magic Frame, printre care Perete artistic, Film vechi, OndulaÅ£ie, Lună plină, Înregistrare veche, Revistă, Vacanţă, TV clasic ÅŸi multe altele. ÎndreptaÅ£i camera foto către subiectul dorit, încadraÅ£i-l cu ÅŸablonul de pe ecran ÅŸi fotografiaÅ£i. Gata. Subiectul este înconjurat de o stare ÅŸi fundal special, ca prin magie.

Fiţi profesionişti, e simplu!

 Fiţi profesionişti, e simplu!

TransformaÅ£i fiecare moment într-o amintire perfectă. Åži într-o fotografie cu aspect profesional. Prietenii de la petrecerea de aseară sau luna reflectându-se în apa lacului – indiferent de situaÅ£ie, tehnologia RecunoaÅŸtere inteligentă automată 2.0 (Static ÅŸi film) analizează imediat elementele importante ale compoziÅ£iei ÅŸi reglează automat pentru a realiza înregistrarea perfectă cu o multitudine de moduri diferite pentru fotografii ÅŸi pentru filme. Åži pentru că viaÅ£a nu este una statică, caracteristica de urmărire a camerei foto capturează acei subiecÅ£i care nu pot, sau nu vor, să stea nemiÅŸcaÅ£i.
Video de calitate HD. Acum, cu o cameră compactă

 Video de calitate HD. Acum, cu o cameră compactă

Camera foto PL120 combină în mod artistic o cameră foto de nivel profesional cu o cameră video cu calitate HD. Vă veÅ£i bucura de înregistrări video HD 720p la 30 de cadre pe secundă. UtilizaÅ£i zoomul de 5x pentru a realiza imagini de aproape pline de strălucire.
Vă recunoaÅŸte ÅŸi vă surprinde doar în cea mai bună ipostază.

 Vă recunoaşte şi vă surprinde doar în cea mai bună ipostază.

Camera foto PL120 nu are doar un design inteligent. Cu tehnologia „DetecÅ£ie inteligentă a feÅ£ei”, camera PL120 creează fotografii perfecte, de fiecare dată. Åži le păstrează astfel. Recunoscând până la 20 dintre prietenii ÅŸi membrii familiei dvs., focalizează automat mai întâi pe aceÅŸtia, pentru a vă asigura că subiecÅ£ii cei mai importanÅ£i au întotdeauna o imagine foarte clară. Åži pentru că PL120 nu uită niciodată o faţă, puteÅ£i, de asemenea, naviga mai eficient după persoanele înregistrate.

Sistemul Portret perfect

Sistemul Portret perfect
Cu ajutorul sistemului unic Portret perfect obţineţi fotografii portret frumoase, indiferent de condiţii sau de momentul ales.

 

Evidenţiere obiect

Evidenţiere obiect
Noua funcÅ£ie EvidenÅ£iere obiect a camerei PL120 gestionează ÅŸi distribuie fundalele de imagine, astfel încât fiecare chip apare bine definit, frontal ÅŸi central. FuncÅ£ionează asemenea unui aparat foto digital cu vizualizare prin obiectiv, pentru a accentua portretul.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung PX2370 Full HD + Camera Samsung PL120 ls23whekfv/en-pr
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 436.49×579.39×179.12 mm
Fara stand: 350.98×579.39×63 mm
Greutate (Kg): Cu stand: 6.2 kg
Fara stand: 4.7 kg
Putere consumata (W): 55W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Interfata: D-Sub / DVI / HDMI
Plug & Play: da
Conectivitate: DVI-I (Digital & Analog) x 1 / HDMI x 1 / Audioausgang / optischer Ausgang
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: da
Accesorii incluse: Aparat Foto Digital Samsung PL120 Black
Altele: Magic Lux, Magic ECO, Magic Return, Magic Angle, MagicBright, Temporizator de oprire, Dimensiune imagine, Efect de culoare, Tasta personalizata, MagicWizard si MagicTune cu AssetManagement
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 557,5 x 433,5 x 233 mm
Greutate (Kg): 4,1 kg
Putere consumata (W): 25 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.