Monitor LED 23 Samsung S23A350H Full HD

imagine Monitor LED 23 Samsung S23A350H Full HD ls23a350hs/enCulori strălucitoare ÅŸi o claritate uimitoare a imaginii pur ÅŸi simplu nu sunt de ajuns în aceste zile. Samsung LED SA350 monitoriza recunoaÅŸte nevoile reale de astăzi ÅŸi a introdus câteva noi modalităţi de economisire a energiei care vă permit să se bucure de cea mai buna experienta vizuala in timp ce energia, de asemenea, conservarea. Cu o serie de caracteristici Eco, inclusiv senzorul de lumina automat Eco ÅŸi senzorul de miÅŸcare Eco, reducerea amprentei dumneavoastră nu a fost niciodată atât de uÅŸor. Senzorul de miÅŸcare se transformă automat Eco monitorului oprit / pornit, astfel că este inutil vreodată la stânga pe, senzorul de lumina Eco optimizează automat luminozitatea ecranului pentru o vizibilitate ÅŸi de economisire a energiei. Adauga la această caracteristicile Magic Samsung pentru claritate imagine de necrezut, ÅŸi aveÅ£i un monitor care este încărcată cu un potenÅ£ial uriaÅŸ ÅŸi gata de a transforma modul în care vizionaÅ£i conÅ£inut.

Upgrade la nivelul următor, cu contrast dinamic Mega.

ExperienÅ£a de niveluri uimitoare de calitate a culorii noi, stralucirea si imagine, prin cele mai recente foarte Ratio Mega Contrast dinamic. Samsung SA350 monitoare oferă imagini atat de reale-la-viata, care se va transforma experienÅ£a de vizualizare întregi. La pachet cu rata de contrast uimitoare 5,000,000:1, cel mai înalt nivel disponibile în prezent, monitorul SA350 se asigură că negrii sunt la cele mai întunecate lor absolută ÅŸi (cu albii neexploatate), culorile sunt mai luminoase la lor. VeÅ£i observa imediat imagine de cristal clar ÅŸi intensitatea acesteia de necrezut. Este ca o explozie de culori si frunze ecrane alte aparent plictisitoare în comparaÅ£ie. Deci, luaÅ£i plăcerea vizuală la următorul nivel cu Samsung Raport Contrast Dinamic Mega – ÅŸi bucuraÅ£i-vă de conÅ£inut multimedia cu profesionalism pe care o merită.

Luminozitatea de control, la conservarea energiei.

Eco de economisire a face uÅŸor de economisire a energiei. Se reglează luminozitatea monitorului Samsung bazat pe energie cât de mult doriÅ£i să salvaÅ£i. Åži cu alegerea a trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi de economisire a energiei off), aveÅ£i posibilitatea să într-adevăr adapta utilizarea monitorului pentru a satisface nevoile dvs. personale. Angajamentul Samsung de a de economisire a energiei este conceput pentru a ajuta atât tu cât ÅŸi a mediului, ÅŸi cu până la 50% economie la consumul, puteÅ£i face cu adevărat un impact pozitiv asupra amprenta ta ecologică. EliminaÅ£i efortul din procesul de economisire a energiei ÅŸi să preia controlul cu economie de Eco.

A se vedea drumul cu unghiuri de vizualizare mai larg.

Cum îÅ£i place sa te uiti la filme? Iti place culcat pe canapea? ÅžedinÅ£a în fotoliul preferat? De gătit sau de a exercita? Fie că sunteÅ£i în picioare, sezand sau culcat, Unghi Magic de la Samsung se asigură că filmul are întotdeauna în centrul atenÅ£iei ÅŸi că sunteÅ£i întotdeauna confortabile. Acest lucru înseamnă, datorita unghiului de gestionare a 5-mod, ca orice unghi te uiti la monitor Samsung, vă veÅ£i bucura de o experienţă completă vizual cu o claritate uimitoare a imaginii. Deci, începe să vedeÅ£i filmele dumneavoastră preferate ÅŸi multimedia în alte confort total ÅŸi fără limitări datorită Unghi Magic.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung S23A350H Full HD ls23a350hs/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 512 x 408 x 192
Greutate (Kg): 4.89
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: D-Sub
HDMI input
Conectivitate Plug & Play: DDC 2B Plug & Play
Conectivitate: D-Sub
HDMI Video Signal
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Mac compatible
Eco Saving
Multi Screen S / W
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright3
Samsung MagicColour
Off Timer
Accesorii incluse: D-Sub Cable
Altele: Separate
Composite
SOG Sync.
Signal Input
MagicTune
Customised Key
Image Size
DVI with HDCP
Power Type: External Adaptor
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimension (with stand): 555.7 x 426.4 x 239.2mm
Dimension (without stand): 555.7 x 346.6 x 59.2mm
Greutate (Kg): 3.1kg
Putere consumata (W): 29Watts

2 thoughts on “Monitor LED 23 Samsung S23A350H Full HD”

  1. Pixel eroare de monitorul a fost detectat. În acest caz, ceea ce ar trebui să faci?

  2. Puteti trimite produsul in service-ul autorizat conform specificatiilor certificatului de garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.