Monitor LED 23 Samsung S23A550H

imagine Monitor LED 23 Samsung S23A550H ls23a550hs/en23LED 1920×1080 2msGTG MEGA DCR 250cd

Culorile stralucitoare si claritatea uimitoare a imaginii pur si simplu nu mai sunt suficiente. Monitorul LED Samsung SA550 recunoaste necesitatile reale ale prezentului si aduce numeroase moduri noi de economisire a energiei care va permit sa beneficiati de cea mai buna experienta vizuala, in paralel cu conservarea energiei. Cu o multime de caracteristici Eco, inclusiv senzorul de lumina automat Eco si senzorul de miscare Eco, reducerea amprentei nu a fost niciodata atât de simpla. Senzorul de miscare Eco porneste/opreste automat monitorul, astfel ca, daca este lasat vreodata pornit in mod accidental, senzorul de lumina Eco optimizeaza automat luminozitatea ecranului, pentru vizibilitate si economie de energie. Adaugati la aceasta functiile Samsung Magic pentru o claritate incredibila a imaginii si veti avea un monitor cu un potential enorm, pregatit sa transforme modul de vizionare a continutului.

Experimentati niveluri noi si uimitoare de culoare, stralucire si calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitoarele Samsung SA550 ofera imagini atat de realiste, încât vor transforma intreaga dvs. experienta de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil in prezent, monitorul SA550 se asigura ca tonurile de negru sunt cele mai întunecate si culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai stralucitoare. Veti remarca imediat imaginea de claritatea cristalului si intensitatea sa incredibila. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par sterse în comparatie cu acesta. Duceti placerea vizionarii la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio si bucurati-va de continutul multimedia cu profesionalismul pe care il merita.

Pasiti in viitor cu monitorul SA550, care utilizeaza cei mai noi senzori de miscare pentru a crea un monitor adaptat tuturor miscarilor dvs. Cu un senzor PIR (Pyrolectric Infrared Ray – raza infrarosie piroelectrica), monitorul SA550 detecteaza automat miscarea dintr-o anumita zona din fata ecranului. Acest fapt permite monitorului sa estompeze iluminatul sau sa intrerupa alimentarea, apoi sa porneasca sau sa se ilumineze când detecteaza un privitor aflat in apropiere. Acest senzor de miscare Eco este cea mai usoara modalitate de conservare a energiei.

Cu senzorul de lumina Eco Samsung economisiti energie si renuntati la stres. Regland luminozitatea ecranului in functie de mediul inconjurator, senzorul de lumina Eco al monitorului SA550 creeaza un afisaj excelent, reducand totodata consumul de energie. Veti beneficia de o experienta de vizionare mai buna, care este mult mai benefica mediului. Luminozitatea monitorului este reglata in functie de lumina ambianta, ceea ce face ca monitorul sa aiba vizibilitate excelenta si sa fie setat adecvat pentru ochii dvs. Astfel, intr-o camera intunecata, ecranul isi va reduce luminozitatea, iar intr-o camera cu multa lumina va deveni mai luminos. Senzorul de lumina Eco este pur si simplu perfect pentru un stil modern de viata, ajutandu-va sa economisiti energie si sa va pastrati comoditatea.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung S23A550H ls23a550hs/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 523.9 x 406.9 x 239.6mm
Greutate (Kg): 3.15kg
Putere consumata (W): 23Watts
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: Video Signal: HDMI, D-sub
Sync. Signal: Separate, Composite, SOG
Conectivitate Compatibilitate: Mac compatible
Plug & Play: DA
Conectivitate: Connector: HDMI, D-sub
Facilitati Functii: Samsung MagicBright3, Samsung MagicColor
Off Timer, Magic Tune, Customized Key
Image Size, DVI with HDCP
Altele: Eco Motion Sensor, Eco Light Sensor
Eco Saving, Multi Screen S/W, Samsung MagicAngle
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 559 x 434 x 235mm
Greutate (Kg): 3.4kg
Putere consumata (W): 30W

Leave a Reply

Your email address will not be published.