Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K

imagine 0 Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K mg24uq

ASUS MG24UQ

  • Ecran cu diagonala de 23.6 de inchi, rezoluție 4K UHD (3840 x 2160) pentru imagini de o calitate impresionantă și deosebit de realiste.
  • Tehnologie IPS pentru contrast impresionant, de 100,000,000:1, și unghiuri largi de vizualizare.
  • Interfețe DisplayPort 1.2, HDMI(v 2.0) pentru redare de conținut 4K UHD foarte cursivă, la rată de reîmprospătare a imaginilor de 60 de Hz.
  • Tehnologiile exclusive ASUS – Eliminarea Emisiilor de Lumină Albastră, Eliminarea Tremurului de Imagine, GamePlus și GameVisual oferă o experiență mult mai confortabilă în jocuri.

Monitorul pentru jocuri MG24UQ a fost creat pentru a-ți facilita victoria în arenele profesioniste de jocuri. Cu ajutorul ecranului cu rezoluție 4K UHD și al afișajului IPS, acesta estompează granițele dintre realitate și spațiul virtual, pentru a vă oferi astfel accesul la o lume deosebit de realistă a jocurilor. Acesta include chiar și funcții dedicate în mod special pasionaților de jocuri, cum ar fi ASUS GamePlus și GameVisual, ce au rolul de a vă duce experiența în jocuri la cel mai ridicat nivel.

Cu o diagonală de 23.6 de inchi și rezoluție 4K/UHD, monitorul pentru jocuri ASUS MG24UQ vă oferă imagini de o calitate deosebită la rezoluție 3840 x 2160 și o densitate a pixelilor de 186PPI, ce permite vizualizarea imaginilor și textului la un nivel deosebit de ridicat de claritate. MG24UQ vă oferă un număr de pixeli de patru ori mai ridicat decât cel al monitoarelor Full HD 1080p – permițându-vă să vă bucurați de imagini mai detaliate în jocuri sau filme, precum și de un spațiu de lucru extins pentru diversele ferestre active. MG24UQ vă atrage în lumi virtuale deosebit de realiste, cu texturi bogate ale elementelor de decor și hărți ce oferă cele mai ridicate niveluri de detaliu.

Ecranul cu tehnologie in-plane switching(IPS) utilizat în cazul monitorului MG24UQ vă oferă imagini de o calitate superioară, acoperire de 100% a spectrului sRGB, o rată de contrast impresionantă, de 100,000,000:1 și unghiuri largi de vizualizare, de 178 de grade, minimalizând astfel distorsiunile și fenomenul de migrație a culorilor astfel încât veți putea partaja ceea ce vedeți pe ecran cu cei din jurul vostru.

Tehnologia exclusivă ASUS Trace Free îi permite afișajului cu tehnologie IPS implementat în cazul modelului MG24UQ să atingă un timp de răspuns de doar 4ms, pentru imagini foarte cursive, fără întârzieri sau dublaje, chiar și în jocuri cu un ritm deosebit de rapid. În plus, tehnologia Adaptive-Sync* elimină fenomenele de forfecare a imaginilor și cadrele afișate eronat, pentru o experiență și mai cursivă în jocuri.

Indiferent că te joci sau urmărești clipuri video, ASUS MG24UQ vă permite să vă bucurați de redare de conținut 4K UHD foarte cursivă, datorită ratei de reîmprospătare a imaginilor de 60Hz și a suportului nativ pentru conținut 4K UHD oferit de interfețele DisplayPort 1.2 și HDMI(v 2.0).

Modelul MG24UQ este echipat cu funcția accesibilă foarte rapid ASUS GamePlus, ce oferă funcții dedicate pentru o experiență mai bună în jocuri.

Puteți alege între patru modele de ținte suprapuse peste ecran și optimiza poziția acestora, asigurând astfel un nivel excelent de acuratețe în jocurile de tip FPS. Bucurați-vă de un sistem perfect de țintire în cazul în care jocul pe care îl jucați în acel moment nu oferă propria țintă.

Tehnologia ASUS GameVisual îți oferă acces la șase moduri de vizualizare pre-setate, fiecare proiectat să răspundă cerințelor unui scenariu de utilizare diferit. Această funcție unică poate fi activată cu ușurință prin intermediul unui buton dedicat sau al Meniului de Setări afișat pe ecran (On Screen Display – OSD).

MG24UQ vine echipat cu filtrele pentru reducerea emisiilor de lumină albastră ASUS Ultra Low Blue Light pentru un nivel ridicat de protecție al ochilor. Poți accesa și selecta cu ușurință una dintre cele patru setări diferite pentru filtre direct pe ecran, prin intermediul meniului OSD, în funcție de scenariul de utilizare specific.

Monitorul pentru jocuri MG24UQ a fost supus unor teste de performanță foarte exigente și a primit certificări privind eficiența Tehnologiei de Reducere a Tremurului de Imagine și a Tehnologiei de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră din partea laboratoarelor TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii de certificare tehnică și de siguranță.

Tehnologia de Eliminare a Tremurului de Imagine sporește claritatea imaginilor pentru a-ți oferi o experiență mai confortabilă în jocuri. Aceasta minimizează oboseala ochilor și alte efecte potențial periculoase ale sesiunilor prelungite de jocuri.

ASUS MG24UQ a fost proiectat în mod special pentru sesiuni maraton de jocuri. Suportul cu un design foarte ergonomic permite ajustarea poziției pe direcțiile față-spate, lateral, pivotare și pe înălțime, astfel încât te vei putea bucura de o poziție ideală de vizionare. Design-ul special permite separarea rapidă a suportului de ecran, astfel încât acesta poate fi montat pe un perete.

Cumpara Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K mg24uq
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 551 x 400 x 221 mm
Greutate (Kg): 3.58 Kg
Putere consumata (W): 18.5 W
Display Contrast: 100.000.000:1
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 23.6 inch (60 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/?
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178°(H)/178°(V)
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Rata orizontala de refresh (KHz): 87~134KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 40~60Hz
Conectivitate Interfata: HDMI(v2.0),DisplayPort,HDMI(v1.4),3.5mm Mini-Jack (numai pentru HDMI ?i DisplayPort)
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Flicker free,Tehnologie Trace Free,Selectare tonuri culoare pt. piele : 3 Moduri,Selectare temperatura culorilor : 4 Moduri,GamePlus,HDCP,Low Blue Light,VividPixel,GameVisual
Accesorii incluse: Cablu alimentare,Cablu DisplayPort,Ghid de utilizare rapid?,CD Suport,Carte de garan?ie,Cablu HDMI
Altele: 2W x 2 Stereo RMS,Inclinare : +20°~-5°,Rotire : Da,Pivotare : Da,Reglarea in?l?imii : Da,Design cu demontare rapid? a standului: Da
Montare pe perete VESA : 100x100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stand (WxHxD): 556x(392~542)x276mm,f?r? stand (WxHxD): 556x332x58mm
Greutate (Kg): 7.2 kg
Putere consumata (W): 49.3W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K mg24uqimagine 2 Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K mg24uq

One thought on “Monitor LED 23.6 Asus MG24UQ UHD IPS 5ms 4K”

Leave a Reply

Your email address will not be published.