Monitor LED 23.6 Samsung S24A300BL Full HD

imagine Monitor LED 23.6 Samsung S24A300BL Full HD ls24a300bl/en
Experimentati niveluri noi de culoare, stralucire si calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA300 ofera imagini atat de realiste incat vor transforma intreaga dvs. experienta de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA300 se asigura ca tonurile de negru sunt cele mai întunecate si culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai stralucitoare. Veti remarca imediat imaginea de claritatea cristalului si intensitatea sa incredibila. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încat alte ecrane par sterse în comparatie cu acesta. Duceti placerea vizionarii la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio si bucurati-va de continutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merita.

Controlati luminozitatea, conservati energia

Economisirea ecologica este usoara. Ajusteaza luminozitatea monitorului Samsung in functie de cata energie doriti sa economisiti. Datorita celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% si Economisire energie oprita), puteti intr-adevar sa reglati monitorul astfel incat sa satisfaca nevoile dvs. Angajamentul Samsung fata de economisirea energiei este menit sa va ajute pe dvs. si mediul, iar cu pana la 50% economie de consum veti modifica pozitiv urmele pe care le lasati asupra mediului. Economisiti energie fara efort si preluati controlul cu economisirea ecologica.

Percepeti imaginile asa cum doriti cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

Cum va place sa urmariti filmele? Va place sa stati intins pe canapea? Sa stati in fotoliul favorit? Sa gatiti sau sa faceti exercitii? Indiferent daca stati in picioare, asezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul se afla intotdeauna in centrul atentiei si ca dvs. stati tot timpul comod. Acest lucru inseamna ca, multumita administrarii unghiurilor de vizualizare in 5 moduri, din orice unghi veti privi monitorul Samsung va veti bucura de o experienta vizuala completa si de o claritate exceptionala a imaginilor. incepeti sa vizionati filmele preferate si continutul multimedia bucurându-va de un confort total si fara restrictii, multumita Magic Angle.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23.6 Samsung S24A300BL Full HD ls24a300bl/en
Altele Putere consumata (W): 24.9 W
Display Contrast: Mega Contrast
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: D-Sub, DVI Video Signal
Separate
Composite, SOG Sync
Conectivitate Compatibilitate: Mac compatible
Plug & Play: DA
Conectivitate: D-Sub, DVI Input
Facilitati Accesorii incluse: D-Sub Cable
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 569 x 416 x 197mm Dimension with Stand
Greutate (Kg): 3.5kg
Putere consumata (W): 27Watts

Leave a Reply

Your email address will not be published.