Monitor LED 23.8 Benq BL2420PT QHD 5ms GTG Negru

imagine Monitor LED 23.8 Benq BL2420PT QHD 5ms GTG Negru 9h.lcwla.tbeMonitor 24 BENQ LED BL2420PT, IPS panel, 2560 x 1440, 16:9, 5 ms, 300 cd/mp, 1000:1, 178/178, D-sub, DVI, HDMI, USB, Flicker free, VESA, pivot, garantie 3 ani Pick-Up Return, precizie in proiectare, culoare negru


Monitor profesional cu panel IPS, construit pentru precizie în proiectare şi grafică

BL2420PT are un display de 23.8″ cu rezoluție QHD (2560×1440) cu cea mai avansată tehnologie IPS BenQ pentru a oferi profesioniștiilor din CAD/CAM, animație, editare video și artă grafică “randări” ultra-precise și un spațiu de lucru cu 77% mai mare, pentru a le îmbunătăți eficiența și productivitatea muncii.

 


100% sRGB cu tehnologia IPS

Fiecare culoare este afişată cu cea mai fină precizie în cel mai mic detaliu şi din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panel cu 8 biți de culoare ce permite o randare a mai mult de 16 milioane de nuanțe de culori, astfel fiecare imagine are culori bogate și naturale.

Unghiuri de vizibilitate de 178°/178° :
Un display de încredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita – din stânga, din dreapta, de jos sau de sus.

‧ 100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS :
Imagini ce depăşesc performanţele coloristice ale monitoarelor standard cu 72% NTSC , oferă acum culori cu nuanţe excepţional de clare şi puternice.

‧ Display fără Color Shift (deplasare de culoare):
Cea mai consistentă definiţie de culori, cu o aproape insesizabilă percepere a efectului de color shift între unghiurile de vizionare normale şi cele în unghi oblic.

 


CAD/CAM

Profesioniştii CAD/CAM, ingineri sau proiectanţi, pentru a asigura precizia proiectării lucrează cu informaţie foarte detaliată, făcând astfel din claritatea şi acurateţea culorilor display-ului o cerinţă vitală. Seria de monitoare BenQ BL oferă un număr de soluţii pentru maximizarea performanțelor display-urilor, incluzând Modul CAD/CAM ce oferă chiar şi cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitaţile de tip multi-tasking şi colaborative monitorul oferă prin caracteristicile atent alese ce suportă o largă gamă de opţiuni de vizualizare, crescând astfel productivitătea, în timp ce utilizatorul realizează mai multe task-uri în acelaşi timp, compară sau discută despre proiect cu colegii.
 


CAD/CAM Mode

Detaliile sunt clar distinse prin complicatele linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimbă culorile și contrastul pentru a putea vedea toate informațiile grafice din proiect, fără a rata nici cea mai fină linie.

                                                                                 Standard                                                        CAD/CAM Mode

 Certificare SolidWorks

Certificarea SolidWorks şi faptul că suntem parteneri Solidworks Solution dovedeşte calitatea excelentă a display-ului certificat pentru a îndeplini standardele cerute de progamele professionale CAD/CAM.

 


ANIMATIE

Profesioniştii din animaţie aduc la viaţa arta lor în mişcare, făcând ca şi cele mai mici detalii să conteze. Pentru a răspunde cerinţelor vizuale chiar şi pentru cei mai exigenţi profesionişti ai animaţiei, seria de monitoare BL de la BenQ îţi oferă cu o acurateţe fără compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o largă gamă de setări optimizate, incluzând modul Animaţie cu luminozitate mărită. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici încorporate în monitor pentru a afişa simultan toate informaţiile necesare pentru a realiza ajustările de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapă ochilor celui care le-a creat!

Animation Mode (Modul animaţie)

Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai întunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animaţie) care îmbunătăţeşte luminozitatea în zonele întunecate fără să expună prea mult zonele luminate.

 


10 nivelui de ajustare ale modului Animaţie

Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animaţie) asigură confortul şi libertatea pe care fiecare designer o va primi cu braţele deschise.


EDITARE VIDEO 

Acurateţea culorilor şi liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinţe pentru oricine lucrează în domeniul editării video profesionale. Seria BenQ BL oferă o gamă de monitoare cu 100% sRGB cu rezoluţii QHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale şi naturale. Display-ul mare de vizualizare împreună cu spaţiul optimal de previzualizare oferă editorilor video acces total la toate funcţiile de editare, aplicaţii şi imagini de care au nevoie în timp ce lucrează. Acum pot lucra fiecare task cu eficienţă maximă.


 


Precizie optimă cu REC. 709

Monitoarele din seria BL Series sunt construite să îndeplinească cerinţele spaţiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 oferă certitudinea că fiecare culoare este cu siguranţă prezentată cu precizie.

 


ARTA GRAFICA

Un monitor cu inalta rezolutie,cu acuratete si fidelitate inalta a culorilor , cu o larga gama de optiuni de conectare de mare viteza este ceeace face un companion perfect pentru profesionistii din indistria artei grafice, incluzand grafic designerii, dar si pe cei ce lucreaza in domeniul fotografiei. Datorită rezoluției ridicate 2560×1440 cu sRGB 100% împreună cu tehnologia avansată IPS BenQ, seria BL oferă culori consistente și clare pentru fiecare detaliu precis redat, pentru o experiență sclipitoare din orice unghi de vizionare. O gamă foarte variată de conectori de intrare și opțiuni de vizualizare permite utilizatorilor să lucreze de pe mai multe dispozitive și să efectueze ușor mai multe activitați în același timp.
 


Rezolutie QHD (Quarter-High-Definition)

Rezoluția quarter-high-definition (QHD), 2560×1440, oferă un spațiu de lucru cu peste 77% mai mare comparativ cu un FullHD 1920×1080.


Gândit pentru a face mai multe lucruri simultan pe display-ul de mare dimensiuni
Parția desktop-ului

Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afișate în același timp, cu proporțiile dorite, mai multe informații, pentru a îmbunătăți activitățile multitasking.

*Este necesar Display Pilot Software și sistemul de operare Windows
 


 


Un singur punct de setare – Vizionare optimă cu Setarile de Display personalizate
 BenQ Display Pilot Software

Software-ul Display Pilot este un pachet de soluţii pentru designerii care caută să-şi personalizeze display-ul. Se pot asigna moduri de culoare pentru softurile frecvent utilizate cu Application Tuning. Sftware-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate. Alte funcţii ce pot fi accesate prin Display Pilot includ Auto Pivot, Desktop Partition, PIP/PBP şi alte setări ale OSD cum ar fi ajustare luminozităţii.

* Este necesar sistem de operare Windows
 


Ergonomie la locul de muncă – Pentru maximizarea confortului
Ergo Monitor – HAS

O gamă bogată de reglaje ale monitorului: înălţime, rotire pe orizontală, aplecare, pivotare îţi oferă cea mai bună staţie de lucru, potrivindu-se perfect înalţimii pe care o ai, cu o variaţie a înalţimii de 140mm între baza ecranului şi bază.
 

 


Auto-Pivot

Auto Pivotul detectează miscarea monitorului şi roteşte automat conţinutul afişat.Toate feresterele vor fi egal împărţite şi afişate pe ecran când vei apăsa iconiţa Desktop Partition, care iţi va permite să compari desenele doar printr-un simplu click.
*Este necesar Display Pilot Software
 

 


Protecţia ochilor (Eye-care) – pentru sănătatea ochilor tăi contează

BenQ Proprietary Flicker-free Technology

* Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free
Tehnologia Flicker Free elimină pâlpâirile la orice nivel al luminozitații ecranului. Monitoarele LCD convenţionale îşi schimbă imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secundă. Poate ochii nu văd pâlpâirile, dar sigur le simt. Atunci când faceţi proiectare CAD/CAM, protejaţi-vă ochii de flicker trecând pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fără pâlpâiri) şi lăsaţi-vă ochii să îşi facă treaba fără să obosească.
 

                                          Non Flicker-free Monitor| Flicker-free Monitor

 


Modul Low Blue Light (lumină albastră redusă)

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezintă una dintre cauzele importante ale vătămării și oboselii ochilor, ale migrenelor şi ale tulburărilor de somn. Tehnologia unică Low Blue Light de la BenQ este realizată pentru a face faţă la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastră şi face posibilă petrecerea sănătoasa a timpului în faţa calculatorului. Comutaţi pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD:

Multimedia Mode – (reducere de 30% a luminii albastre) menține cea mai înaltă calitate a imaginii și are suficientă reducere de lumină albastră pentru a putea afișa fotografii, video, animație și alte fișiere media.
Web-surfing Mode (Navigare pe internet) – (reducere de 50% a luminii albastre), optimizează experienţa citirii pe pagini web.
Office Mode (Birou) – (reducere de 60% a luminii albastre) , asigură protecţie ochilor în timp ce utilizaţi procesoare de text, emailuri şi alte activităţi zilnice la birou.
Reading Mode (Citire) – (reducere de 70% a luminii albastre) ajustează luminozitatea ecranului, rata de contrast şi claritatea pentru ca ochii să poată citi cu uşurinţă ca şi cum ar citi de pe exemplarul tipărit, însă fără a face risipă de hârtie.


Compatibil Windows 8 şi Windows 7
Compatibil Mac

 

GARANŢIE: Pick-Up& Return

Cumpara Monitor LED 23.8 Benq BL2420PT QHD 5ms GTG Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23.8 Benq BL2420PT QHD 5ms GTG Negru 9h.lcwla.tbe
Display Contrast: nativ – 1000 : 1
Dinamic – 20Mil : 1
Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tip display: WLED-Backlit
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 23.8 inch (60.5cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/㎡
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178° /178° CR>=10
Dimensiune punct (mm): 0.205 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 Milioane
Adancime culor: 8 biti
Largime de banda (MHz): 270 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 ~ 89 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 ~ 76
Temperatura culoare: Reddish / Normal / Bluish / Mod Utilizator
Imagine Semnal intrare: Analog/Digital
Conectivitate Compatibilitate: Windows 7 / 8 / 8.1
Interfata: 1 x D-sub
1 x DVI-DL
1 x DP1.2
1 x HDMI1.4
1 x Audio (In/Out)
USB 2.0 ( Downstream x 2, Upstream x 1)
Conectivitate: D Sub/VGA,DVI,DisplayPort,HDMI,Audio,USB
Facilitati Tuner TV: Nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Flicker-free Technology
CAD/CAM mode
Low Blue Light
Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
Dynamic Power Saving (DPS),
Securitate K Locker
Touch Pad
OSD: 17 limbi
Standarde: Energy Star 6.0
TCO 6.0
Altele: Format aspect: 16 : 9
Timp de răspuns (Tr+Tf) tipic: 14ms
Color Gamut : 100% sRGB
Boxe: 2 x 1W
HDCP
Pivotare (stânga/dreapta): 45 / 45
ÃŽnclinare (jos/sus): -5 ~ 20,
Pivot: 90°
Reglaj pe înălţime : 140 mm,
AC Switch
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): H: 525 x 563 x 240 mm
L: 415 x 563 x 240 mm
Cu dispozitivul de montare pe perete: 339 x 563 x 72 mm
Greutate (Kg): 7.0 kg
Putere consumata (W): Modul pornit: 50 W
Modul de economisire energetică: 0.5 W
Modul Oprit: < 0.5 W
Putere consumata: 28 W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23.8 Benq BL2420PT QHD 5ms GTG Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.