Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe

imagine 0 Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe 241b7qgjeb/00

Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD

Design extrem de eficient energetic pentru economii maxime de energie

Design extrem de eficient energetic pentru economii maxime de energie

Folosind un design nou care economiseşte energiei cu o alimentare cu energie extrem de eficientă, acest monitor are o clasă energetică mai mare, oferind totodată performanţă excelentă. Funcţiile economice utilizează o nouă tehnologie de iluminare de fundal cu LED-uri care menţine luminozitatea şi culorile, consumând totodată semnificativ mai puţină energie; diferenţa este mare atunci când foloseşti mai multe monitoare sau chiar şi unul singur.

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un senzor pentru persoane integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi

Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi

Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

LightSensor pentru luminozitatea perfectă cu consum minim

LightSensor foloseşte un senzor inteligent pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de condiţiile din cameră, pentru a obţine imaginea perfectă cu un consum minim de energie.

Consum zero de energie cu comutatorul 0 waţi

La acţionarea comutatorului 0 waţi, care este amplasat convenabil în partea din spate, puteţi opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducând şi mai mult emisiile dvs. de carbon.

Materialele ecologice întrunesc majoritatea standardelor internaţionale importante

Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100 % reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 85 % componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteţe a standardelor RoHS asigură reducerea substanţială sau eliminarea substanţelor toxice. Plumbul şi mercurul, de exemplu, au fost eliminate complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.

Ambalaj 100 % din materiale reciclate

Ambalaj 100 % din materiale reciclate pentru impact redus asupra mediului.

85% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerinţele TCO peste standarde certifică suplimentar că printre alte cerinţe, produsul utilizează minimum 85% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minimum de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% şi este creat pentru reciclare simplă. Poţi fi sigur că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaţie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru tine şi pentru planetă, deoarece te ajută să efectuezi o achiziţie IT ecologică în mod responsabil!

Zero Bright Dot™ elimină defectele de puncte luminoase ale ecranului LCD

Punctele luminoase sunt defecte ale ecranului LCD despre care se credea că nu pot fi evitate în procesul de fabricaţie. Cu ajutorul tehnologiei Zero Bright Dot™, pentru monitoarele Philips lipsa acestor defecte este garantată.

Cumpara Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe 241b7qgjeb/00
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 23.8 inch (60.5cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V)
Contrast: Tipic: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: VGA,DVI,DisplayPort,HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport (în?l?ime max.) 541 x 527 x 257 mm Produs f?r? suport (mm) 541 x 332 x 57 mm Ambalaj în mm (lxÎxA) 603 x 492 x 224 mm
Greutate (Kg): Produs cu suport (kg) 5,93 kg Produs f?r? suport (kg) 3,50 kg Produs cu ambalaj (kg) 9,20 kg

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe 241b7qgjeb/00imagine 2 Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe 241b7qgjeb/00imagine 3 Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe 241b7qgjeb/00

One thought on “Monitor LED 23.8 Philips 241b7qgjeb/00 Full HD 5ms IPS Boxe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.