Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG

imagine 0 Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG 242b7qpteb/00
Monitor Philips 242B7QPTEB/00 24, panel-IPS; HDMI, DP, D-Sub; speakers

Imagini clare, performanţă eficientă

cu PowerSensor

 • Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi

  Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi

  Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • Afişaj cu margine îngustă pentru aspect optim

  Afişaj cu margine îngustă pentru aspect optim

  Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

 • Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

  Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

  Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor este un senzor pentru persoane integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

 • Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

 • Imagini de claritate excepţională cu rezoluţie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli

  Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, cu rezoluţie Quad HD de 2560 x 1440 sau 2560 x 1080 pixeli. Utilizând ecrane de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, oferite de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini de o claritate excepţională.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • DisplayPort-out pentru conectarea de afişaje suplimentare

  Cu DisplayPort-out, poţi conecta mai multe afişaje de înaltă rezoluţie cu un singur cablu, de la primul afişaj la PC. Capacitatea de înlănţuire a mai multor afişaje permite crearea unui desktop curat, fără deranjul creat de un număr prea mare de cabluri răspândite peste tot.

 • SmartConnect cu conexiuni DisplayPort, HDMI şi VGA

  Dispunând de o multitudine de variante de conectivitate, aceste ecrane Philips vin echipate cu conexiuni multiple precum VGA, DisplayPort, conector universal HDMI, permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Conexiunile USB te asigură că beneficiezi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!

 • 85% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

  Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerinţele TCO peste standarde certifică suplimentar că printre alte cerinţe, produsul utilizează minimum 85% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minimum de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% şi este creat pentru reciclare simplă. Poţi fi sigur că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaţie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru tine şi pentru planetă, deoarece te ajută să efectuezi o achiziţie IT ecologică în mod responsabil!

Cumpara Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG 242b7qpteb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 541 x 492 x 257,Fara stativ: 541 x 332 x 57
Greutate (Kg): Cu stativ: 5,83,Fara stativ: 3,52
Putere consumata (W): Mod ECO: 10,3 W (nominal),Mod pornit: 15,4 W (nominal?) (metod? de testare EnergyStar 7.0),Mod Standby: <0,3 W (tipic)
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5 gtg
Diagonala: 23.8 inch (60.5cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,205 x 0,205
Contrast: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 99
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 76
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x DisplayPort,1 x mini-DisplayPort,1 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartImage,Intrare, PowerSensor,Meniu, Activare/Dezactivare, Mod LowBlue
OSD: 21 limbi
Standarde: PowerSensor, EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge,RoHS
Montare pe perete VESA 100 x 100
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 541 x 527 x 257,Fara stativ: 541 x 332 x 57
Greutate (Kg): Cu stativ: 6,33,Fara stativ: 3,90
Putere consumata (W): Mod ECO : <16,4 W (nominal?),Mod pornit: 17,7 W (nominal?) (metoda de testare EnergyStar 7.0),Mod Standby: <0,3 W (tipic)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG 242b7qpteb/00imagine 2 Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG 242b7qpteb/00

One thought on “Monitor LED 23.8 Philips 242B7QPTEB00 Full HD IPS 5ms GTG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.