Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG

imagine 0 Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG 245c7qjsb/00
Monitor Philips 245C7QJSB/00 24, panel-IPS; FullHD; HDMI, DP, D-Sub

Ultra Wide-Color într-un design extrem de subţire

 

 • Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

  Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afişaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaţie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaţi un singur ecran mare.

 • Ultrasubţire pentru un aspect elegant

  Ultrasubţire pentru un aspect elegant

  Noul nostru afişaj este imposibil de subţire! Profilul ultrasubţire asigură un aspect minimalist care arată excelent în spaţiul de locuit şi pe birou.

 • Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Tehnologia Ultra Wide-Color asigură un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasă. Gama de culori mai largă Ultra Wide-Color produce nuanţe de verde cu aspect mai natural şi tonuri intense de roşu şi albastru. Adu la viaţă divertismentul media, imaginile şi chiar productivitatea şi culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.

 • Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.

 • Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

 • SmartContrast pentru detalii ale nivelului de negru intens

  SmartContrast pentru detalii ale nivelului de negru intens

  SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

 • Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

 • Tasta de comutare meniu EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran

  Tasta de comutare meniu EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran

  Tasta de comutare meniu EasySelect, cu locaţie discretă, îţi permite să faci reglaje rapide şi simple ale setărilor monitorului din meniul afişajului de pe ecran.

Cumpara Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG 245c7qjsb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 503.4 x 311.1 x 48 mm
Greutate (Kg): 2.8 Kg
Putere consumata (W): On: 18W
Standby: 0.5W
Off: 0.3W
Alimentare: 90 ~ 240 V AC, 50 / 60 Hz
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5 gtg
Diagonala: 23.8 inch (60.5cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,274 x 0,274
Contrast: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 54 – 88
Rata verticala de refresh (Hz): 48 – 75
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x DisplayPort,1 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Meniu/OK, Intrare/Cre?tere, SmartImage/Revenire, Volum/Reducere, Activare/Dezactivare
Standarde: Sigl? CE, FCC, clasa B, RCM, CECP,CU , SASO, KUCAS,cETLus, TUV/ISO9241-307,EPA,WEEE, Certificat TCO
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 541 x 412 x 197,Fara stativ: 541 x 323 x 31
Greutate (Kg): 2,87
Putere consumata (W): Mod pornit: 13,65 W (nominal?) (metoda de testare EnergyStar 7.0),Mod Standby: <0,3 W (nominal?),Mod Oprit: <0,3 W (nominal?)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG 245c7qjsb/00imagine 2 Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG 245c7qjsb/00imagine 3 Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG 245c7qjsb/00

2 thoughts on “Monitor LED 23.8 Philips 245C7QJSB00 Full HD IPS 5ms GTG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.