Monitor LED 24 Acer V243PWLymd FullHD

imagine Monitor LED 24 Acer V243PWLymd FullHD ac_et.fv3we.011

Convingătoare

Convingătoare

ConcentraÅ£i-vă mai atent asupra sarcinilor dvs. cu ajutorul rapoartelor de contrast superioare ÅŸi al răspunsului ultra-rapid al monitoarelor seria Professional. Tehnologia In-Plane Switching (IPS) permite vizionarea la aceeaÅŸi calitate din unghiuri largi, un timp de răspuns mai rapid pentru protejarea ochilor, culori mai realiste ÅŸi o imagine stabilă care nu se modifică atunci când atingeÅ£i monitorul.

 

Orientate spre ecologie

Orientate spre ecologie

Monitoarele seria Professional sunt conforme cu standardul RoHS ÅŸi nu conÅ£in mercur. În plus, veÅ£i remarca o reducere a consumului de energie cu până la 68% mulÅ£umită tehnologiilor Acer EcoDisplay avansate ÅŸi a iluminării de fundal cu LED-uri albe, care vă reduce costurile ÅŸi conservă resursele planetei. De asemenea, Acer utilizează ambalaje reciclabile pentru a reduce ÅŸi mai mult impactul asupra mediului.

 

 

Cumpara Monitor LED 24 Acer V243PWLymd FullHD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Acer V243PWLymd FullHD ac_et.fv3we.011
Display Contrast: 100.000.000:1
Timp de raspuns: 4 gtg
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Rezolutie optima: 1920×1080
Conectivitate Conectivitate: DVI
VGA
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: In-plane Switching (IPS) Technology
Altele: Aspect Ratio: 16:10

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Acer V243PWLymd FullHD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.