Monitor LED 24 BenQ GL2450 Full HD Negru.

imagine Monitor LED 24 BenQ GL2450 Full HD Negru. 9h.l7alb.qpe_resigilatAcest produs este resigilat. Prezinta cateva zgarieturi fine pe suprafetele lucioase.

24 LED 1920×1080 5ms 12mil:1 16:9

Calitate deosebita a imaginii

Tehnologia LED Deschide Calea spre Viitor
Iluminarea cu LED-uri oferă avantaje semnificative faţă de tehnologia CCFL utilizată pentru vechile monitoare LCD. Aceste avantaje includ nu numai performanţe măsurabile ca de exemplu contrastul dinamic mai ridicat, inexistenţa fenomenului de pierdere a culorilor şi inexistenţa senzaţiei de licărire, dar de asemenea şi factori de mediu ca de exemplu procesul de fabricaţie şi eliminare la sfârşitul perioadei de viaţă prin care rezultă mai puţine substanţe poluante.

Contrast Dinamic Ultra-ridicat de 12M:1 pentru o Adâncime de Neegalat a Culorilor şi o Înaltă Definiţie a Imaginilor

Monitorul GL2450 beneficiază de un raport de contrast dinamic ultra-ridicat de 12M:1 pentru a spori profunzimea culorilor şi definiţia imaginilor întunecate sau care implică mobilitate complexă. Tot ce veţi vedea pe ecranul monitorului, de la albul cel mai luminos la cel mai întunecat negru, va fi perfect prezentat pentru ca dvs. să beneficiaţi de cele mai clare şi calitative imagini atunci când urmăriţi filme sau vă angajaţi în jocuri video.

Perfecţiune Vizuală Full HD 1080p la formatul 16:9

Monitoarele BenQ GL2450 sunt compatibile cu imaginile Full HD de 1080p având formatul de 16:9 – permiţând celor mai subtile detalii să fie afişate în culori mai intense şi mai reale, ceea ce va face ca experienţa dvs. vizuală să devină şi mai captivantă.

Timp Superior de Răspuns

Timpul de răspuns de numai 5 ms vă va permite să vă bucuraţi de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.

Soluţia Optică Senseye® 3 pentru Nevoile Dvs. Vizuale de Zi cu Zi

Vizualizaţi cele mai fidele colori ale lumii în care trăiţi cu ajutorul Tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision. Cu ajutorul celor şase tehnici brevetate pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele şase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB şi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului şi a face economii băneşti importante.
                                             
Economisiţi Energie pentru a vă Bucura de Costuri mai Scăzute

Monitoarele cu tehnologie LED eficiente din punct de vedere energetic asigură reducerea consumului de energie electrică cu până la 14.3%* iar in modul Eco cu pana la 39.3%*, in comparatie cu modelul G2020HD.

Compatibil cu sistemul de operare Win 7

Compatibil cu sistemul de operare Win 7 Monitoarele GL2450 au primit certificarea Windows® 7, fiind complet compatibile cu sistemul de culori Windows® 7. Legaţi monitorul GL2450 la computerul dvs. şi Sistemul de Operare Windows 7 îl va recunoaşte imediat, ceea ce face ca instalarea şi conectarea acestuia să se facă fără nici un fel de efort. .
Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS iţi poate spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ!
Dezvoltarea de produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează pasiv reglementarilor verzi internationale dar şi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly !
ecoFAecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea şi eliminarea materialelor periculoase, selecţia cu mare atenţie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei şi tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării şi producţiei produselor sale.
Mercury-free LCD-backlit display
BFR/PVC-free casing plastics
Eco-friendly ink printing in packagin box

Cerificat Energy Star

GL2450 respectă cerinţele ENERGY STAR® Ver. 5.0 pentru monitoarele de calculator. Acum te poţi bucura de economia de energie şi de bani pe care le poţi face. Şi nu în ultimul rând poţi păstra pământul curat!

Cumpara Monitor LED 24 BenQ GL2450 Full HD Negru. ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 BenQ GL2450 Full HD Negru. 9h.l7alb.qpe_resigilat
Display Contrast: 1000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.276 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
User mode
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x D Sub,1 x DVI D
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Senseye 3
OSD: 17 limbi
Altele: K Locker
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 436.49 x 579.39 x 179.12 mm
Greutate (Kg): 4.1 Kg
Putere consumata (W): 34W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 BenQ GL2450 Full HD Negru. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.