Monitor LED 24 BENQ GL2460 Black

imagine Monitor LED 24 BENQ GL2460 Black 9h.la6lb.rpe24 BENQ LED GL2460, 1920×1080, 5ms, 16:9, contrast 1000:1, DCR 12 mil,D-sub, DVI, TCO 6.0, compatibil Win 8, negru

Brilliant Image Quality
LED Leads the Way

LED backlighting offers significant advantages over the CCFL technology used in older LCD monitors. These advantages encompass not only performance metrics such as higher dynamic contrast, no light leakage and flicker-free, but also environmental factors, like a manufacturing process and disposal that produces fewer pollutants.

Monitorul parte integrantă designului casei tale sau a biroului

Seria de monitoare GL60 se potriveÅŸte perfect cu orice decor, adaugând o notă de stil inovativ ÅŸi rafinat. Designul cu unghiuri fluide, piciorul ÅŸi marginea ecranului delicate dar ferme, spatele monitorului cu paternul fibră de carbon pentru a oferi senzaÅ£ia de putere ÅŸi energia curselor de maÅŸini. Rama ecranului de doar 16mm dă o notă sofisticată dar ÅŸi compactă, oferind astfel posibilitatea alăturarii mai multor ecrane pentru realizarea unor ecrane mai mari multi-display.


                                  Oval Base                                           Patterned Back                                         Slim Bezel

Modul optimizat pentru citirea textelor pe ecran

Modul citire recrează luminozitatea, balansează contrastul ÅŸi temperaturile culorilor necesare pentru a simula citirea de pe hartie. Contrastul mare caracteristic panelui VA oferă această caracteristică de a mentine claritatea foarte bună a textului la o iluminare cât mai redusă fără să-Å£i obosească ochii. Acest mod ajută la reducerea riscului de utilizare prelungită a computerului, fără ochi obosiÅ£i ÅŸi înroÅŸiÅ£i.

 

Modul Eco îmbunataÅ£it pentru o cât mai bună economie de energie

Noile modificari aduse Modului Eco ajustează iluminarea din spate a panelului pentru a asigura cel mai luminos display cu cea mai mare economie de curent. Acest mod inteligent reduce cu cel puÅ£in 37% nivelul consumului când citiÅ£i documente, faceÅ£i browsing pe internet sau scrieÅ£i emailuri ÅŸi poate ajunge chiar la 44% când e vorba de jocuri.

Contrast dinamic de 12Mil:1 pentru adâncime de culoare ÅŸi definitie

GL2460 oferă un contrast dinamic ultra-înalt de 12Mil:1 pentru a adauga astfel adâncime de culoare, un negru mai adânc ÅŸi detalii imaginilor complexe, să poÅ£i vedea toate culorile, de la cele mai deschise la cele mai închise. Este perfect pentru afiÅŸarea de imagini clare ÅŸi cu miÅŸcari neîntrerupte în filme sau jocurile de acÅ£iune.


                                                     BenQ LED Monitors                                        Conventional LED Monitors

Imagine perfectă cu Full HD 1080p 16:9

GL2460 suportă imagini Full HD 1080p în formatul 16:9 – acesta iÅ£i oferă detalii mai bogate ÅŸi culori mai realiste pentru o experienţă de afiÅŸare de neîntrecut.


                                                           Conventional                                                  Full HD

Timp de răspuns performant

Timpul de răspuns de numai 2ms GTG vă va permite să vă bucuraÅ£i de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.


                                                                  Others                                                             BenQ

Cu tehnologia BenQ Senseye® Human Vision vizualizaÅ£i cele mai fidele colori din lume

 Cu ajutorul celor ÅŸase tehnici brevetate BenQ pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele ÅŸase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB ÅŸi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului ÅŸi a face economii băneÅŸti importante.

Compatibil Windows® 8 and Windows7®

GL2460 este certificat Windows® 8 ÅŸi Windows® 7 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului GL2460la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8 sau Windows 7 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort

ecoFACTS Label

Eticheta ecoFACTS iÅ£i poate spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ. BenQ nu numai că se conformează pasiv reglementarilor verzi internationale dar ÅŸi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly !
ecoFAecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea ÅŸi eliminarea materialelor periculoase, selecÅ£ia cu mare atenÅ£ie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei ÅŸi tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării ÅŸi producÅ£iei produselor sale.

Mercury-free LED-backlit display

>85% recycled papers in packaging box

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Energy Star Qualified

The GL2460 respectă cerinÅ£ele ENERGY STAR® Ver. 6.0 pentru monitoarele de calculator. Acum te poÅ£i bucura ÅŸi de economia de energie ÅŸi de bani pe care le poÅ£i face. Åži nu în ultimul rând poÅ£i păstra pământul curat! 

Cumpara Monitor LED 24 BENQ GL2460 Black ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 BENQ GL2460 Black 9h.la6lb.rpe
Display Contrast: Raport contrast Mega DCR ∞ (Static 1000:1)
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp2
Rezolutie optima: 1920×1080
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x DVI D,1 x D Sub
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Senseye 3
OSD: 17 limbi europene
Standarde: TCO 6.0
Altele: Aspect Ratio: 16:9
Tilt (down/up): -5 / 20 K Locker
Slim Bezel: 16mm
Montare pe perete VESA Wall Mounting: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 565 x 333 x 54 mm
Greutate (Kg): 4.3 kg
Putere consumata (W): On mode: 23W (Base on Energy Star)
Power saving mode: 0.3W
Alimentare: 90 – 264 AC

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 BENQ GL2460 Black are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

2 thoughts on “Monitor LED 24 BENQ GL2460 Black”

Leave a Reply

Your email address will not be published.