Monitor LED 24 Benq GL2460HM Full HD

imagine Monitor LED 24 Benq GL2460HM Full HD gl2460hm

Calitate deosebită a imaginii

Tehnologia LED, tehnologia viitoruluiI luminarea cu LED-uri oferă avantaje semnificative faţă de tehnologia CCFL utilizată pentru vechile monitoare LCD. Aceste avantaje includ nu numai performanÅ£e măsurabile ca de exemplu contrastul dinamic mult mai ridicat, inexistenÅ£a fenomenului de culorilor ÅŸterse ÅŸi senzaÅ£ia de licărire a imaginii, dar de asemenea ÅŸi factori de protectie a mediului ca de exemplu: procesul de fabricaÅ£ie ecologic ÅŸi eliminare la sfârÅŸitul perioadei de viaţă a mai puÅ£inor substanÅ£e poluante.

Monitorul parte integrantă designului casei tale sau a biroului

Seria de monitoare GL60 se potriveÅŸte perfect cu orice decor, adaugând o notă de stil inovativ ÅŸi rafinat. Designul cu unghiuri fluide, piciorul ÅŸi marginea ecranului delicate dar ferme, spatele monitorului cu paternul fibră de carbon pentru a oferi senzaÅ£ia de putere ÅŸi energia curselor de maÅŸini. Rama ecranului de doar 16mm dă o notă sofisticată dar ÅŸi compactă, oferind astfel posibilitatea alăturarii mai multor ecrane pentru realizarea unor ecrane mai mari multi-display.

Modul optimizat pentru citirea textelor pe ecran

Modul citire recrează luminozitatea, balansează contrastul ÅŸi temperaturile culorilor necesare pentru a simula citirea de pe hartie. Contrastul mare caracteristic panelui VA oferă această caracteristică de a mentine claritatea foarte bună a textului la o iluminare cât mai redusă fără să-Å£i obosească ochii. Acest mod ajută la reducerea riscului de utilizare prelungită a computerului, fără ochi obosiÅ£i ÅŸi înroÅŸiÅ£i.

Consum la putere maximă
Internet Browsing cu Eco Mod
Vizualizare de documente cu Eco Mod
Emailuri cu Eco Mod
Jocuri cu Eco Mod

Modul Eco îmbunataÅ£it pentru o cât mai bună economie de energie

Noile modificari aduse Modului Eco ajustează iluminarea din spate a panelului pentru a asigura cel mai luminos display cu cea mai mare economie de curent. Acest mod inteligent reduce cu cel puÅ£in 37% nivelul consumului când citiÅ£i documente, faceÅ£i browsing pe internet sau scrieÅ£i emailuri ÅŸi poate ajunge chiar la 44% când e vorba de jocuri.

Contrast dinamic de 12Mil:1 pentru adâncime de culoare ÅŸi definitie

GL2460HM oferă un contrast dinamic ultra-înalt de 12Mil:1 pentru a adauga astfel adâncime de culoare, un negru mai adânc ÅŸi detalii imaginilor complexe, să poÅ£i vedea toate culorile, de la cele mai deschise la cele mai închise. Este perfect pentru afiÅŸarea de imagini clare ÅŸi cu miÅŸcari neîntrerupte în filme sau jocurile de acÅ£iune.

Experienţă audiovizuală îmbogăţită cu difuzoare multimedia integrate

Fie că asculţi muzică sau te uiţi la filmele favorite, doar dacă porneşti şi cele 2 difuzoare de 2W ai o experienţă audiovizuală completă!

Interfaţa multimedia HDMI

Cea mai recentă interfaţă multimedia de mare viteză HDMI va face ca aceste monitoare să fie incredibil de comode de utilizat, vă veţi putea bucura şi de divertisment digital fără nici un fel de efort, chiar şi prin conectarea unor echipamente multimedia suplimentare.

Imagine pefrectă cu Full HD 1080p 16:9

GL2460HM suportă imagini Full HD 1080p în formatul 16:9 – acesta iÅ£i oferă detalii mai bogate ÅŸi culori mai realiste pentru o experienţă de afiÅŸare de neîntrecut.

Timp de răspuns performant

Timpul de răspuns de numai 2ms GTG vă va permite să vă bucuraÅ£i de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.

Tehnologia Senseye® 3 soluÅ£ia pentru utilizarea zilnică

 Cu tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision vizualizaÅ£i cele mai fidele colori din lume. Cu ajutorul celor ÅŸase tehnici brevetate BenQ pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele ÅŸase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB ÅŸi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului ÅŸi a face economii băneÅŸti importante.


Compatibil Windows® 8 and Windows7®

GL2460HM este certificat Windows® 8 ÅŸi Windows® 7 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului GL2460HM la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8 sau Windows 7 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort

Cumpara Monitor LED 24 Benq GL2460HM Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Benq GL2460HM Full HD gl2460hm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport 699.7(W)x387(H)x208.5(D)
Fara suport 699.7(W)x318(H)x68.5(D)
Greutate (Kg): Set (cu suport): 5.2
Set (fără suport): 5.65
Putere consumata (W): rmal Pornit (Tip.): 48W
Mod Economic/Inactiv (Max): 1.2 W
CC oprit (Max): 0.5 Watt
Display Contrast: Contrast nativ (real) 1000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio) 12Mil:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.276
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7millioane
Temperatura culoare: Reddish / Normal/ Bluish /user mode
Imagine Semnal intrare: D-Sub
DVI
HDMI
Conectivitate Compatibilitate: Compatibilitate Windows 7
Compatibilitate Windows 8
Conectivitate: Headphone
Jack Line In
Facilitati Boxe integrate: 2x 1W
Functii: Senseye 3
Reading Mode
Eco Mode
AMA (Advance Motion Accelerator)
HDCP
Securitate K Locker
OSD: 17 languages
Standarde: TCO 6.0
Altele: Înclinare (jos/sus) -5 / 20
Montare pe perete VESA 100x100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 565 x 434 x 194
imensiuni cu dispozitivul de montare pe perete 565 x 333 x 54
Greutate (Kg): 4.3 kg
Putere consumata (W): Consum energetic (Modul pornit) 23W
Modul de economisire energetică <0.3W
Alimentare: Built-in

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Benq GL2460HM Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor LED 24 Benq GL2460HM Full HD”

  1. Monitor super decent pentru pretul lui iar service-ul oferit de Benq, in caz de nevoie, e de nota 10. Am in firma citeva de zeci de monitoare din seriile GL2450H si GL2460H si sint extrem de multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *