Monitor LED 24 BenQ RL2455HM FullHD Black Resigilat

imagine 0 Monitor LED 24 BenQ RL2455HM FullHD Black Resigilat 9h.ia9lb.dbe
RL2455HM 24 LED, Gammer, Resolution 1920×1080, 1ms(GTG), DCR 12.000.000:1, D-SUB +DVI + 2xHDMI, Flicker Free, 2x2W speakers

Jocurile au nevoie de detalii
Comenzi şi vizibilitate perfectă pentru Controlul Total

Construit pentru a avea cele mai bune rezultate în jocurile de strategie (RTS), RL2455HM este dovada clară că pentru jocuri este nevoie de detalii. Pentru a putea oferi performanţe depline gamerilor, fiecare caracteristică a fost meticulos gândită pentru a oferi în jocuri vizibilitatea optimă şi exact comenzile necesare.

BenQ continuă colaborarea cu jucatori legendari ai League of Legends care din ianuarie reprezinta Gambit Gaming: Alex Ich, Diamond, Darien, Genja si Edward (cunoscut înainte ca Gosu Pepper). Acest cvintet reprezintă una dintre cele mai importante echipe din lume. De-a lungul anilor au demonstrat performanţe deosebite în turneele de League of Legends de pe tot globul, câştigand turneele pe monitoare de gaming BenQ. Pe scena de la Katovice Extreme Masters Gambit Players au impresionat pe toată lumea cu jocul lor extrem de performant.

“Black eQualizer” îţi oferă vizibilitate totală

Black eQualizer este o nouă funcţie dezvoltată de BenQ în colaborare cu gameri profesionişti pentru a putea oferi un nivel de control şi vizibilitate care nu a mai fost atins pană acum. Prin intermediul motorului de procesare de culoare, scenele întunecate sunt mai luminoase fără a supra-ilumina zonele de culoare alba, astfel păstrandu-se toate detalii din zona respectivă. Black eQualizer permite jucătorului să “vadă” inamicii dintr-o zonă mult mărită, permiţandu-le să reacţioneze rapid în timpul luptelor, în orice situaţie. Nu lăsaţi ca vizibilitatea slabă să hotărască în locul tău soarta jocului.

Noul mod exclusiv RTS iţi permite să joci ca un profesionist

În timpul etapelor de dezvoltare şi testare a produsului, echipa de ingineri BenQ a ajustat performanţa de afişare a RL2455HM, pentru o mai bună accesibilitate şi confort. Rezultatul a fost un nou mod de afişare, modul presetat RTS, mod ce îţi ajustează monitorul pentru o vizualizare optimă a jocurilor de strategie. Modul RTS, exclusiv BenQ, este arma secretă supremă. Prin intermediul procesorului de procesare de culoare, scenele RTS întunecate sunt mai luminoase fără a supra-ilumina zonele de culoare alba, astfel păstrandu-se toate detalii RTS din zona respectivă. Acum noul monitor ofera doua moduri : RTS 1 Mode pentru Starcrft II si RTS Mode 2 pentru Dota II. Modurile RTS exclusive vor fi arma ta secreta.


Poţi să-ţi personalizezi formatul de vizualizare

Funcţiile Display Mode şi Smart Scaling îţi permit să schimbi în timpul jocului dimensiunile de afişare pentru a se potrivi exact preferinţelor tale de vizualizare. Folosind Display Mode schimbi instantaneu între diferitele dimensiuni de vizualizare ale ecranului screen, de la 17″,19″W, 21.5″W, 22″W, 23″W. Sau poţi folosi avantajul funcţiei Smart Scaling pentru a te bucura de flexibilitate scalării imaginilor în orice dimensiune. Poţi desigur să combini cele două funcţii, in orice program sau joc, pentru a obţine formatul de imagine care ţi se potriveşte cel mai bine.

Timp de răspuns de 1ms GTG

Un timpul de raspuns de 1ms GTG este viteza de care ai nevoie pentru a nu-ţi influenţa negativ experienţa de gaming. Scenele de acţiune rapide şi tranziţiile bruşte vor afişate clar, fără efectele deranjante de ghosting sau înceţoşare. Controleză tu jocul; nu lăsa jocul pe “mâinile” unui monitor lent.

Interfaţă Utilizator (UI) pentru o navigare rapidă

Un nou meniu OSD a fost proiectat special pentru a-ţi oferi o utilizare cât mai uşoară şi intuitivă, prin acces şi selecţie orizontală a funcţiilor meniului. Acest design simplu face ca navigarea prin meniu şi selecţia opţiunior să se facă mult mai uşor.


Monitorul Oficial al Masterului Intel Extreme

BenQ ca sponsor şi seriile de monitoare BenQ XL şi RL sunt monitoarele oficiale ale Mastersului de Gaming Intel Extreme în sezonul 2012/2013.


Compatibil Windows® 8 and Windows®

RL2455HM este certificat Windows® 8 şi Windows® 7 şi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului RL2455HM la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8 îl va recunoaşte instantaneu, făcând ca setarea şi conectarea să fie făcută fără niciun efort.
Oferta Benq

Cumpara Monitor LED 24 BenQ RL2455HM FullHD Black Resigilat ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 BenQ RL2455HM FullHD Black Resigilat 9h.ia9lb.dbe
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 565 x 434 x 194 mm
cu dispozitivul de montare pe perete: 565 x 333 x 54 mm
Greutate (Kg): 4.3 kg.
Putere consumata (W): Modul pornit: 23W
Modul de economisire energetică: 0.3W
Display Contrast: nativ (real): 1000:1
Dinamic: 12Mil:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Dimensiune punct (mm): 0.276 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Largime de banda (MHz): 205 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 76 Hz
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
user mode
Imagine Semnal intrare: Digital,Analog
Conectivitate Compatibilitate: Windows 7
Windows 8
Interfata: 1 x D-Sub
1 x DVI-D
1 x Audio (Out)
2 x HDMI
Conectivitate: Audio,DVI,D Sub/VGA,HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
HDCP
Securitate K Locker
Black eQualizer
Smart Scaling
OSD: 17 limbi
Standarde: TCO 5.2
Accesorii incluse: Cablu VGA
Cablu DVI
Cablu alimentare 220V
Altele: Inclinare (jos/sus): -5 / 15
Mod RTS (Gaming – Real Time Strategy)
– RTS Mode 1 pentru Starcrft II
– RTS Mode 2 pentru Dota II,
Boxe: 2 x 2W
Montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 435 x 579 x 189 mm
cu dispozitivul de montare pe perete: 350 x 579 x 63 mm
Greutate (Kg): 4.1 kg.
Putere consumata (W): Modul pornit: 27W (Based on Energy Star 6.0 test criteria)
Modul de economisire energetica: 0.5W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 BenQ RL2455HM FullHD Black Resigilat are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 24 BenQ RL2455HM FullHD Black Resigilat 9h.ia9lb.dbeimagine 2 Monitor LED 24 BenQ RL2455HM FullHD Black Resigilat 9h.ia9lb.dbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.