Monitor LED 24 Benq XL2411Z Full HD Gaming Resigilat

imagine 0 Monitor LED 24 Benq XL2411Z Full HD Gaming Resigilat 9h.l9slb.rbe_resigilat
Acest produs este resigilat.
Comic Con & ESL 2015

Seria de monitoare BenQ XL, construită pentru victoria supremă. Cu precizia şi viteza la care v-aţi aştepta de la un monitor gaming de ultimă generaţie, acum aveţi un avantaj peste oponenţi în toate jocurile jucate.

 

Motion Blur Reduction pentru claritate sporită a jocului

Tehnologia Motion Blur Reduction a BenQ reduce efectul de neclaritate în mişcare din timpul jocului, în special la jocurile de acţiune FPS unde contează fiecare milisecundă. Cu Motion Blur reduction, jucătorii nu vor mai suferi din cauza timpului şi confortului pierdute sau a calităţii slabe a imaginii create de neclaritatea în mişcare şi defazare. În schimb, au totul pentru a obţine cu mai mare reacţie avantajul de timp şi pentru a avea în cele din urmă o victorie ireproşabilă.

Low Blue Light ca măsură de precauţie pentru siguranţa ochilor

Exersaţi ore în şir cu o imagine confortabilă şi clară sau concuraţi cu o imagine excelentă cu noua tehnologie Low Blue Light oferită de BenQ. Lumina albastră, produsă de ecranele obişnuite de calculator, este o problemă critică a deteriorării oculare, ochilor obosiţi, durerilor de cap şi tulburărilor de somn. Acum, prin furnizarea nivelelor ajustabile variabile de lumină albastră, jucătorii îşi pot proteja mai bine ochii. Astfel, nu va mai fi nevoie de ochelarii cu lentile galbene pentru protecţie suplimentară, iar jocul poate fi clar, confortabil şi fără grijă!

Seria de monitoare XL BenQ pentru Professional CS Gamers

Demonstrând adevarata convingere că “gamingul constă în detalii”, BenQ a investit enorm în ultimii ani în cercetare pentru a furniza un nivel extraordinar de control, acurateţe a mişcărilor şi placere a jocului pentru jucătorii profesionişti sau doar entuziaşti. Realizată în colaborare cu legendele pro gaming-ului Counter-Strike pentru a vă aduce o serie de monitoare pentru gaming fără egal – de la un design atent până la funcţii exceptionale, incluzând Display Mode şi Smart Scaling.

Gaming Refresh rate Optimization Management

În calitatea sa de cea mai bună marcă de monitoare pentru jocuri din lume,  BenQ reuşeşte să asigure mai mult decât caracteristica Refresh Rate pentru rezoluţii diferite prin care obţine mai multe niveluri de rate de împrospătare optime (100/120/144Hz) cu tehnologia Gaming Refresh rate Optimization Management  şi care ţinteşte să aducă utilizatorilor performanţa incomparabilă a jocului. Cu Gaming Refresh rate Optimization Management care colaborează cu funcţiile Display Mode (Mod de afişare) şi Smart Scaling (Scalare inteligentă), BenQ oferă o rată totală de împrospătare pentru jucătorii entuziaşti.

 

Tehnologia Gaming-comfort Flicker-free

Dezvoltat în colaborare cu jucătorii profesionişti, XL2411Z  a fost îmbunătăţit prin eliminarea pâlpâitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta reduce efectiv oboseala ochilor şi creşte performanţa jocului prin confort vizual extrem chiar şi pentru cei mai înverşunaţi jucători prinşi în acţiune ore întregi. Echipat cu tehnologia Gaming-comfort Flicker-free, Monitorul BenQ de jocuri este o armă epică împotriva rivalilor dumneavoastră supremi.

  Without Flicker-free With Flicker-free  

Display Pilot pentru navigare cu afişaj

Noul software al Display Pilot asigură platforma pentru ca utilizatorii să facă ajustările direct pe ecran şi comoditatea accesului direct la site-ul Modului Game Loader pentru descărcarea şi instalarea setărilor presetate de afişare a jocurilor lor favorite sau instant la ecranul jucătorului profesionist.
 

Particularizează experienţa de vizualizare

Accesul rapid la modul de afişare face ca schimbarea dimenisunilor conţinutului de pe ecran să se facă simplu şi rapid doar printr-o simplă apăsare de buton. Instantaneu ecranul comută între formate ca 17″ (4:3), 19″ (4:3), 19″W (16:10), 21.5″W (16:9), 22″W (16:10), 23″W (16:9) to 24″W (16:9), astfel încât să obţii cea mai bună vizualizare posibilă. Poţi profita de asemenea de butonul Scalare Inteligentă, care a fost adăugat special pentru gameri. Poţi ajusta dimensiunea conţinutul ecranului pentru flexibilitate de vârf.

Funcţia Black eQualizer permite vizualizare maximă

Vizibilitatea slabă în scenele întunecate, îi poate costa jocul chiar şi pe jucătorii cei mai buni. Tehnologia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt luminate fără supra-expunerea zonelor luminoase pentru a păstra detalii vitale, care să permită jucătorilor să vadă toate zonele afişate în punctele critice şi să reacţioneze rapid în orice situaţie sunt puşi de adversari.

  Black eQualizer Off Black eQualizer On  

Joci ca un profesionist cu modul exclusiv FPS

Cunoaşte-ţi strategia secretă de a câştiga. Modul FPS a fost realizat împreună cu maeştri ai jocurilor video pentru a cunoaşte lumea interioară a jucătorilor de jocuri video prin ochii acestora.  Aceasă presetare gata de funcţionare reglează automat calibrările monitorului pentru a vă oferi luminozitate, claritate, contrast şi culoare optime. Pentru ca tu să îţi domini adversarii, indiferent de nivelul de joc ales. Există două variante ale acestui mod: FPS1 Mode realizat să configureze şi să optimizeze afişajul pentru Counter-Strike 1.6 şi FPS2 Mode pentru Counter-Strike Source recomandat de BenQ. Combinaţiile perfecte ale funcţiilor aduc jucătorului un avantaj important asupra adversarilor.
 

Timp de răspuns de 1ms GTG

Timpul de răspuns ultra-rapid înseamnă viteza fără efecte de înceţoşare asupra jocurilor. Acţiunile mişcate rapid vor fi reproduse în imagini clare, fără efectele deranjante de înceţoşare sau de umbre. Controlează tu jocul şi nu lăsa soarta jocului pe seama ecranului cu afişaj lent.

  Other Monitors BenQ XL2411Z  

Experienţa de gaming “ultra fluidă”

Acum ai avantajul unui foarte mic decalaj faţă de intrare de numai 0.001 cadre pentru a avea o experianţă mai fluidă în joc. Oferă jucătorilor o precizie de milisecunde în timpul jocului. Toate acţiunile se vor face fără probleme, orice mişcarea a mouse-ului e sincronizată fără nicio întârziere.

NVIDIA® 3D Vision™ 2 cu conectivitate completă

Certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2-Ready cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™ oferă o experienţă a jocurilor video şi a divertismentului mai intensă ca niciodată până acum, cu un afişaj grafic mai clar şi cu imagini realiste. De asemenea, XL2411Z are următoarele intrări video: D-Sub, HDMI, DVI-DL şi DP pentru o acţiune desăvârşită a consolei de jocuri.

Cea mai performantă armă 

Tailor the height, tilt, pivot, stroke and swivel adjustment of each monitor to perfectly fit each individual user! An understated toughness that keeps the focus where it should be.

Your ultimate weapon

Monitoarele BenQ profesionale pentru gaming nu numai că sunt monitoarele oficiale ale multor concursuri şi ligi de gaming, dar au primit şi o multime de premii pentru design. Monitoarele de gaming BenQ sunt utilizate de cei mai proeminenţi jucători, pentru a-şi desăvârşi jocul perfect.

 

Compatibil cu Win 8

XL2411Z  a obţinut certificarea Windows® 8 şi este complet compatibil cu sistemele de culoare Windows® 8. Conectaţi XL2411Z  la calculatorul dumneavoastră, iar Windows 8 îl va recunoaşte instant, ceea ce face ca setarea şi conectarea să fie fără efort.

Marcaj ecoFACTS

ecoFACTS vă poate spune cât de ecologice sunt produsele BenQ!

Prin dezvoltarea unor produse ecologice, BenQ nu vrea doar să fie în conformitate cu normele de mediu, ci contribuie eficient la dezvoltarea unor produse ecologice!

ecoFACTS este declaraţia marilor eforturi depuse de BenQ pentru înlocuirea substanţelor periculoase, a materialelor, a tipului de ambalaj, a proiectării cu economisire energetică şi alte aspecte ale produsului.

Mercury-free LED-backlit display

>85% recycled papers in packaging box

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Cumpara Monitor LED 24 Benq XL2411Z Full HD Gaming Resigilat ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Benq XL2411Z Full HD Gaming Resigilat 9h.l9slb.rbe_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 573.2×412.3×205.5mm / Fara suport: 573.2×346.3×45.7mm
Greutate (Kg): 4.1 kg
Putere consumata (W): Power ON: <23.2W*
Power Saving Mode : <0.5W
Power Off Mode : <0.5W
Display Contrast: Native ( typ. ) 1000:1
DCR (Dynamic Contrast Ratio) (typ.) 12M:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.276 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Largime de banda (MHz): 330 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): VGA/HDMI:15 kHz ~ 83 KHz
DVI-DL/DP: 30 ~ 140 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): VGA/HDMI: 24 Hz ~ 120 Hz
DVI-DL/DP: 56 ~ 144 Hz
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
User mode
Imagine Semnal intrare: Digital,Analog
Conectivitate Compatibilitate: Windows® 7
Windows® 8
Interfata: 1 x D-Sub
1 x DVI-D
1 x Audio (Out)
2 x HDMI
Conectivitate: HDMI,D Sub/VGA,Audio,DVI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Low Blue Light
Flicker-free Technology
Kensington Lock
Senseye 3
AMA
HDCP
Nvidia 3D ready
Altele: Swivel (left/right): 45°/45°
Tilt (down/up): -5°/20°
Pivot: 90°
Height Adjustment (mm): 130mm
Montare pe perete 100x100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu Stand: 431 x 570 x 222 mm
Fara Stand: 347 x 570 x 63 mm
Greutate (Kg): 8.5 kg.
Putere consumata (W): On: 36W
Eco: 20W
Power saving: 0.5W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Benq XL2411Z Full HD Gaming Resigilat are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor LED 24 Benq XL2411Z Full HD Gaming Resigilat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.