Monitor LED 24 BenQ XL2420G Full HD 1ms GTG

imagine Monitor LED 24 BenQ XL2420G Full HD 1ms GTG xl2420g

Comic Con & ESL 2015

Display Pilot pentru navigare cu afişaj      

Noul software al Display Pilot asigură platforma pentru ca utilizatorii să facă ajustările direct pe ecran şi comoditatea accesului direct la site-ul Modului Game Loader pentru descărcarea şi instalarea setărilor presetate de afişare a jocurilor lor favorite sau instant la ecranul jucătorului profesionist.

Modul Clasic proprietar BenQ
Intră în lumea potenţialului nelimitat şi al manevrabilităţii totale

Pentru aceia ce preferă în gaming mişcarea perfectă ce poate fi setată să se potrivească preferinţelor gameplay-ului, modul Clasic oferă o largă arie de posibilitaţi de setare personalizate, de la Motion Blur Reduction la Gaming Refresh Rate Optimization Management (GROM), Black eQualizer, Display Pilot, Smart Scaling, S Switch şi Game Mode Loader. De asemena BenQ îţi oferă tehnologia Gaming-comfort Flicker-free şi  modul Low Blue Light pentru a te ajuta să-ţi protejezi ochii împortiva disconfortului generat de computer. În esenţă, ai un pachet total de soluţii pentru performanţă, rapiditate, control precis, o experienţă intuitivă a utilizatorului dar şi confortul ochilor. Cu acest mod poţi  fi sigur că poţi obţine cea mai tare experienţă, pentru jocurile ce nu suportă G-SYNC Mode.

Modul NVIDIA-Powered G-SYNC™
Înfrânge-ţi inamicii cu Game-changing Smoothness

Sincronizând rata de refresh a display-ului XL2420G cu procesorul din interiorul plăcii video GeForce GTX, modul G-SYNC  permite ca imaginile să apară imediat ce au fost randate. Întârzierea extrem de mică elimină efectiv tearing-ul ecranului, minimizează nesincronizarile display-ului şi întârzierile de pe intrare – lucruri întâlnite în jocurile cu imagini ce se schimbă cu viteză mare. Ultra Low Motion Blur (ULMB) este la dispoziţia ta pentru a netezi calea către un aproape ideal Zero Motion Blur. Cu tehnologia NVIDIA’s G-SYNC ai imagini foarte clare, fără întreruperi, iar jocurile sunt ultra-sensibile netezindu-ţi calea către victorie.

Motion Blur Reduction pentru claritate sporită a jocului

Tehnologia Motion Blur Reduction a BenQ reduce efectul de neclaritate în mişcare din timpul jocului, în special la jocurile de acţiune FPS unde contează fiecare milisecundă. Cu Motion Blur Reduction, jucătorii nu vor mai suferi din cauza timpului şi confortului pierdute sau a calităţii slabe a imaginii create de neclaritatea în mişcare şi defazare. În schimb, au totul pentru a obţine cu o reacţie mai rapida avantajul de timp şi pentru a avea în cele din urmă o victorie sigura.

Conventional

Motion Blur Reduction

Low Blue Light ca măsură de precauţie pentru siguranţa ochilor

Exersaţi ore în şir cu o imagine confortabilă şi clară sau concuraţi cu o imagine excelentă cu noua tehnologie Low Blue Light oferită de BenQ. Lumina albastră, produsă de ecranele obişnuite de calculator este o problemă critică a deteriorării oculare, inseamna ochi obosiţi, dureri de cap şi tulburări de somn. Acum, prin furnizarea nivelelor ajustabile variabile de lumină albastră, jucătorii îşi pot proteja mai bine ochii. Astfel, nu va mai fi nevoie de ochelarii cu lentile galbene pentru protecţie suplimentară, iar jocul poate fi clar, confortabil şi fără grijă!

Tehnologia Flicker-Free pentru un gaming mai puţin obositor

Dezvoltat cu jucatorii profesionişti, XL2420G, a fost upgradat pentru a elimina orice pâlpâire la toate nivelele de luminozitate. Acest lucru îmbunătăţeşte performanţa în jocuri, în primul rând datorită confortului vizual, chiar şi cand este vorba de multe ore de joc “aprinse”. Înarmat cu Gaming Confort Flicker Free monitorul BenQ este o armă redutabila împotriva rivalilor tăi din jocuri.

  Without Flicker-free With Flicker-free  
 

Gaming Refresh rate Optimization Management

Respectându-şi blazonul de lider mondial al monitoarelor de gaming, BenQ oferă o funcţie specială pentru managementul optim al ratei de refresh (100/120/144Hz) prin Gaming Refresh rate Optimization Management îşi propune să ofere jucătorilor o performanţă de joc încomparabilă. Împreună cu Display Mode şi Smart Scalling, Gaming Refresh rate Optimization Management BenQ oferă o soluţie totală de refresh pentru toţi gamerii entuziaşti.

 

Modul Game Loader

Secretul gamerilor profesionişti a fost aflat. Poţi face download la setările speciale pentru gaming facute chiar de profesionisti, acum poţi avea ce are şi un profesionist. Fiecare mod a fost atent setat pentru a-ţi oferi setările exclusive folosite de gamerii profesionisti. Utilizatorii pot instala aceste setări exclusive, iar alte noi setări vor fi lansate de aceste mari legende ale gamingului international pentru ca tu să fii în avantaj în faţa competitorilor.
Download the Game Mode Loader

Display Pilot pentru navigare cu afişaj      

Noul software al Display Pilot asigură platforma pentru ca utilizatorii să facă ajustările direct pe ecran şi comoditatea accesului direct la site-ul Modului Game Loader pentru descărcarea şi instalarea setărilor presetate de afişare a jocurilor lor favorite sau instant la ecranul jucătorului profesionist.

Controler special S pentru navigare rapidă în meniu

XL2420G vine cu un controler special S-Switch. Acest controler are trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate să personalizeze şi salveze setările de afişare pentru activităţi ca jocuri video, office sau filme. Utilizaţi butonul de derulare al controlerului special pentru a naviga rapid şi a modifica setările OSD.  Se elimină procesul greoi şi plictisitor de ajustare a setărilor monitorului. Acum trecerea între presetări este la fel de uşoră ca 1-2-3.

Particularizează experienţa de vizualizare

Accesul rapid la modul de afişare face ca schimbarea dimenisunilor conţinutului de pe ecran să se facă simplu şi rapid doar printr-o simplă apăsare de buton. Instantaneu ecranul comută între formate ca 17″ (4:3), 19″ (4:3), 19″W (16:10), 21.5″W (16:9), 22″W (16:10), 23″W (16:9) to 24″W (16:9), astfel încât să obţii cea mai bună vizualizare posibilă. Poţi profita de asemenea de butonul Scalare Inteligentă, care a fost adăugat special pentru gameri. Poţi ajusta dimensiunea conţinutul ecranului pentru flexibilitate de vârf.

Timp de răspuns 1ms GTG

Timpul de răspuns ultra-rapid afisează imagini clare, fără efecte de înceţoşare. Te poţi juca jocurile preferate de curse sau de acţiune la cea mai mare viteză, fără efectul de “imagine mişcată” sau umbre nedorite. Controlează tu jocul şi nu lăsa soarta jocului pe seama ecranului cu refresh încet.

  Other Monitor   BenQ XL2420G  

Joci ca un profesionist cu modul exclusiv FPS

Echipa de ingineri BenQ a lucrat împreună cu maeştrii Counter Strike-ului, pentru a realiza un mod de vizualizare croit special pe necesitaţile gamerilor jucători de Shooter-e (FPS). Ţelul a fost creearea unui mod de vizualizare a imaginii care să pună la dispoziţie gamerilor o reprezentare cât mai precisă a fiecărei scene din lumea virtuală, pentru ca tu să-ţi domini adversarii, indiferent de nivelul de joc ales. Exista 2 variante a acestui mod: FPS1 mode realizat pentru Counter-Strike 1.6 şi FPS2 mode pentru Counter-Strike Source. Combinaţiile perfecte ale funcţiilor aduc jucătorului un avantaj important asupra adversarilor.

Meniu intuitiv şi navigare uşoară

Noul meniu OSD a fost proiectat pentru a-ţi oferi posibilitatea de a schimba uşor setările printr-o organizare a selecţiilor pe orizontala. Acest mod de selectie este foarte simplu şi îţi dă posibilitatea să navighezi mult mai uşor între opţiuni şi setări.

Sistem Ultra-Flexibil de Reglaj pe Înaltime (HAS)

Reglati înaltimea, gradul de înclinare, gradul de rotire, cursa miscarii si miscarea de oscilatie a fiecarui monitor pentru a se adapta perfect nevoilor utilizatorilor individuali! Sistemul Ultra-Flexibil de Reglaj pe Înaltime (HAS) BenQ asigura modalitati multiple de reglaj a monitorului pentru a se adapta conformatiilor si dimensiunilor tuturor angajatilor si pentru a corespunde fiecarei situatii particulare de lucru.

Tehnologie şi eleganţă

XL2420G nu numai că a fost proiectat să fie durabil, robust şi functional, dar are şi un design elegant, câştigând  două premii de design Reddot Award 2011, G-Mark Good Design 2011 dar si premiul iF product design award 2012.

Compatibil cu Windows® 8/8.1

XL2420G a obţinut certificarea Windows® 8/8.1 şi este complet compatibil cu sistemele de culoare. Conectaţi XL2420Z  la calculatorul dumneavoastră, iar Windows 8/8.1 îl va recunoaşte instant, ceea ce face ca setarile şi conectarea să se facă fără efort.

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin.

Backlit Display LED fara Mercur

Ambalajele sunt imprimate cu cerneala Eco-friendly

Plastic fara BFR/PVC

Cumpara Monitor LED 24 BenQ XL2420G Full HD 1ms GTG ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 BenQ XL2420G Full HD 1ms GTG xl2420g
Display Contrast: 1000:1
Contrast Dinamic: 12Mil:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 350 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170° / 160°
Dimensiune punct (mm): 0.276 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Largime de banda (MHz): 330 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): HDMI: 15 ~ 83 KHz
DVI – DL DP: 30 ~ 140 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): HDMI: 24 ~ 120 Hz
DVI – DL DP: 56 ~ 144 Hz
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
User mode
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Interfata: DVI-DL
2 x HDMI
DP1.2
Headphone jack
Hub USB: Donwstream x 3 (1 for S Switch, 2 for side USB port) Upstream x 1
Conectivitate: DVI,HDMI,DisplayPort,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Flicker-free Technology
Low Blue Light
Senseye 3 (Classic mode only)
DisplayPilot (Classic mode only)
AMA (Advance Motion Accelerator)
Securitate K Locker
Touch Pad
Instant mode (Classic mode only)
Black eQualizer,
Display Mode: 17 / 19 / 19 W / 21.5 W / 22 W / 23 W / 24 W (Classic mode only)
Smart Scaling (Classic mode only)
Încărcare Mod jocuri (Classic mode only)
3D: Nvidia 3D ready (G-SYNC mode only)
OSD: 17 languages
Altele: Format aspect: 16:9
Compatibilitate Windows 7
Motion Blur Reduction
Compatibilitate Windows® 8
Compatibilitate Windows® 8.1
HDCP
Pivotare (stânga/dreapta): 35°/35°
Înclinare (jos/sus): -5°~20°
Pivot: 90,
Reglaj pe înălţime: 130mm (able to pull down to the base)
Montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 516 x 571 x 149 mm
cu dispozitivul de montare pe perete: 337 x 571 x 62 mm
Greutate (Kg): 6.1 Kg.
Putere consumata (W): Modul pornit: 60W
Modul de economisire energetică: 0.5W
Off: 0.5W
Alimentare: 90 – 264 CA

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 BenQ XL2420G Full HD 1ms GTG are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.