Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD

imagine 0 Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD 210-alpx

Monitorul Dell S2418H – proiectat să încânte

Proiectat să încânte

Lărgiţi-vă orizontul: cu afişajul InfinityEdge de la Dell, nu veţi pierde niciun detaliu. Bucuraţi-vă de o experienţă de vizualizare extraordinară, fără limite, oferită de acest afişaj aproape fără margini, care vă permite să vedeţi fiecare detaliu în toată splendoarea sa.

Conceput să se adapteze şi să impresioneze: întregiţi-vă biroul cu acest monitor cu design şic şi modern. De la uimitorul ecran de 23,8″ până la capacul din spate elegant şi lucios, fiecare centimetru a fost proiectat pentru stil absolut.

Monitorul Dell S2418H – imagini incredibile cu Dell HDR

Imagini incredibile cu Dell HDR

Imagini captivante: Dell HDR (High Dynamic Range) combină profunzimea cromatică superioară, claritatea remarcabilă şi intervalul amplu de contrast al nuanţelor pentru a crea imagini extraordinar de precise.

Detalii precise, culori uimitoare: unghiul larg de vizualizare, oferit de tehnologia de comutare în plan, şi acoperirea de peste 99 % a spaţiului colorimetric sRGB vă oferă culori bogate, profunde, cu o gamă mai largă de nuanţe, indiferent de poziţia în care vă aflaţi. În plus, veţi vedea toate acestea la claritatea oferită de rezoluţia Full HD (1.920 x 1.080).

Divertisment fără limite: vizionaţi filmele la standardul HDR10 exact aşa cum au fost concepute. Experienţa va fi la fel de vie chiar şi atunci când vă jucaţi jocuri şi priviţi fotografii HDR.

Monitorul Dell S2418H – o delectare pentru simţuri

O delectare pentru simţuri

Nu vă oboseşte ochii: acest monitor cu certificare TUV are un ecran fără scintilaţii, cu tehnologie ComfortView, o caracteristică ce elimină emisiile dăunătoare de lumină albastră. Este conceput să optimizeze confortul pentru ochi pe durate lungi de vizualizare, cum ar fi următorul dvs. maraton de vizionare a filmelor.

Experienţă perfectă de joc: tehnologia AMD FreeSync™ vă oferă o experienţă de joc perfect optimizată. Bucuraţi-vă de imagini cu reacţie extrem de promptă, fără efecte de stutter şi tear, pentru o experienţă de joc mai impresionantă.

Fără nicio grijă

Produsele noastre sunt proiectate cu grijă şi precizie, aşa că puteţi sta liniştit datorită asistenţei garantate.

Monitorul Dell S2418H – o marcă pe care vă puteţi baza

O marcă pe care vă puteţi baza

Considerată cea mai bună marcă de monitoare din lume timp de trei ani la rând, compania Dell se mândreşte cu dedicarea sa neobosită faţă de calitate şi faţă de satisfacţia absolută a clienţilor săi.
Monitorul Dell S2418H – Service cu schimb în avans

Service cu schimb în avans

Monitorul include Service cu schimb în avans timp de un an, astfel încât, dacă este necesar, un monitor de schimb vă va fi expediat în a doua zi lucrătoare în cadrul Garanţiei limitate pentru hardware timp de un an.
Monitorul Dell S2418H – fiabilitate şi responsabilitate

Fiabilitate şi responsabilitate

Creat să protejeze mediul înconjurător, acest monitor respectă cele mai recente standarde de reglementare şi de mediu, cum ar fi ENERGY STAR®, TCO Certified Displays, eticheta energetică pentru China, CEL, WEEE, standardele ErP (EuP), programul E-Standby din Coreea.

Cumpara Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD 210-alpx
Display Contrast: Tipic: 1000:1,Dinamic: 8.000.000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 6 gtg
Diagonala: 23.8 inch (60.5cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.2745 x 0.2745 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,2 x HDMI,1 x Headphone,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Accesorii incluse: Cablu de alimentare,Adaptor de curent,Boxă,Cablu HDMI,Monitor cu suport,Drivere,Documentaţie,Ghid de instalare rapidă,Ghid de instalare rapidă,Suport pentru cabluri
Altele: Aspect imagine: 16:9,Înclinare (de la -5 la 21°),Sistem integrat de gestionare a cablurilor,Gamă cromatică: 99 % din spaţiul colorimetric sRGB,Strat antireflex pe polarizorul din faţă (3H),Compatibilitate cu Dell Display Manager,Ecran cu 6 bpp şi control al frecvenţei cadrelor,Acceptarea protocolului Free-SYNC,Compatibilitate cu ComfortView,Fără scintilaţii,Slot pentru încuietoare de securitate (încuietoare cu cablu comercializată separat)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 539 x 412.4 x 162.2 mm
Greutate (Kg): 6.71 Kg
Alimentare: Intre 100 şi 240 V c.a./50 sau 60 Hz + 3 Hz/1,7 A (maximă)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD 210-alpximagine 2 Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD 210-alpximagine 3 Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD 210-alpx

One thought on “Monitor LED 24 Dell S2418H IPS HDR InfinityEdge Full HD”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *