Monitor LED 24 P2419HC IPS Antiglare USB-C Negru Resigilat

imagine 0 Monitor LED 24 P2419HC IPS Antiglare USB-C Negru Resigilat 1000029087_resigilat
Acest produs este resigilat.

Conectivitate maximă
Toate într-o singură lucrare: declanșează-ți biroul cu ajutorul cablului USB-C inclus, o singură soluție de cablu care transmite energie, date, video și audio.

Comoditate mare într-un singur cablu: obțineți o încărcare ușoară cu USB-C, același cablu care conectează dispozitivul dvs. la monitor. De asemenea, în timp ce încărcați dispozitivul cu o putere de până la 65 W1, protejați-l cu protecția integrată de protecție Dell.

Conectați-vă la productivitate: Lanț ușor de marcat până la două monitoare FHD cu ieșire DisplayPort 1.2. (Monitoarele duble din imaginea de mai sus sunt montate pe Standul Dual Monitor Dell – MDS19, vândute separat.)

Tranziții ușoare: Conectați-vă convenabil la o varietate de laptop-uri sau comutați fără probleme între utilizatori, datorită conectivității USB-C – ideală pentru spațiile de lucru partajate.

Împingeți productivitatea
Mai mult spațiu de lucru: cu un profil subțire și cea mai mică bază din clasa sa 2, puteți elibera un spațiu de birou valoroasă.

Extindeți-vă eficiența: designul cu fețe ultra-laterale de trei laturi vă permite să vă bucurați de o vizualizare neîntreruptă a conținutului dvs. pe mai multe monitoare. Și, cu monitoare duale, vă puteți mări productivitatea cu până la 18% 3.

Mai multe moduri de multitasking: Lucrați convenabil pe mai multe ecrane și selectați din șabloane predefinite cu funcția Easy Arrange din software-ul Dell Display Manager. Tuneți rapid și aranjați aplicațiile și reveniți la lucru mai rapid cu Auto-restore, o caracteristică care vă amintește de unde ați rămas.

Culori consistente și bogate: un unghi larg de vizionare activat de tehnologia de comutare în planuri vă permite să vedeți culori vibrante – indiferent unde locuiți.

Conceput pentru a se potrivi felului în care lucrați
Curățați și fără dezordine: focalizați-vă pe munca dvs., ascunzând în același timp aglomerația de cablu cu un design îmbunătățit de gestionare a cablului.

Ușor pe ochi: Acest monitor certificat TUV4 are un ecran fără pâlpâire cu ComfortView, o caracteristică care reduce emisiile de lumină albastră dăunătoare. Este proiectat pentru a optimiza confortul vizual chiar și în timpul vizualizării extinse.

Reglați confortul dvs.: Pivotați, înclinați, rotiți și reglați înălțimea monitorului pentru o configurație confortabilă pe tot parcursul zilei. Sau alegeți dintr-o varietate de suporturi și standuri, inclusiv VESA, pentru o mai mare flexibilitate.

Opțiuni de conectare
Porturi și sloturi:
1. Conector de alimentare 2. Portul HDMI | 3. Funcția de blocare a standului 4. DisplayPort (In) | 5. DisplayPort (Out) | 6. Conector USB-C | 7. porturi USB în aval 8. porturi USB în aval

Cabluri incluse:
Cablu de alimentare Cablu USB-C (C la C) Cablu DisplayPort (DP)

Cumpara Monitor LED 24 P2419HC IPS Antiglare USB-C Negru Resigilat ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 P2419HC IPS Antiglare USB-C Negru Resigilat 1000029087_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 609 x 383 x 188 mm
Fara suport: 609 x 287 x 55 mm
Greutate (Kg): Cu suport: 4 kg
Fara suport: 3.7 kg
Putere consumata (W): Power On : 27 W
Power Saving/Off : 0.3 W
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.311 mm
Contrast: Tipic: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7M colors
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x USB Type-C,2 x DisplayPort,2 x USB 2.0,2 x USB 3.0
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Standarde: EPEAT Gold,Arsenic-free glass and Mercury-free,BFR/PVC,ENERGY STAR,RoHS,TCO
Montare pe perete VESA (100 mm x 100 mm)
Altele Greutate (Kg): 3.52 kg
Putere consumata (W): 119W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 P2419HC IPS Antiglare USB-C Negru Resigilat are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor LED 24 P2419HC IPS Antiglare USB-C Negru Resigilat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.