Monitor LED 24 Philips 241P4QRYES Silver Full HD

imagine Monitor LED 24 Philips 241P4QRYES Silver Full HD 241p4qryes/00

ErgoSensor pentru un mod mai sănătos de a munci

Convingerea fermă a Philips este că munca trebuie să fie adecvată oamenilor ÅŸi nu invers. Pentru a promova un loc de muncă mai sănătos ÅŸi productiv, Philips a dezvoltat prima tehnologie inovatoare din lume denumită „ErgoSensor”, care este încorporată în monitor pentru a detecta ÅŸi a măsura comportamentul utilizatorului. ErgoSensor sfătuieÅŸte utilizatorii cum să stea într-o poziÅ£ie ergonomică la calculator, cu feedback pentru corectare privind distanÅ£a optimă de vizionare, unghiul ergonomic al gâtului ÅŸi un sfat privind pauza. Acesta economiseÅŸte, de asemenea, cu până la 80% din consumul de energie dacă utilizatorul nu este prezent pe scaun, prin oprirea monitorului.

ErgoSensor
AfiÅŸaj cu LED AMVA

AfiÅŸaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate ÅŸi contrast foarte ridicat

AfiÅŸajul cu LED AMVA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care vă oferă un raport de contrast foarte înalt pentru imagini foarte vii ÅŸi luminoase. Pentru că aplicaÅ£iile standard de birou sunt manevrate cu uÅŸurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe Web, filme, jocuri ÅŸi aplicaÅ£ii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare chiar ÅŸi în modul pivot la 90 de grade

DisplayPort transmite semnale audio ÅŸi video printr-un singur cablu lung

DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri ÅŸi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată ÅŸi întârziere zero, obÅ£ineÅ£i cele mai rapide imagini ÅŸi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci ÅŸi pentru jocuri ÅŸi filme solicitante, editare video ÅŸi altele. Å¢ine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

DisplayPort
SmartImage

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran ÅŸi vă oferă o performanţă de afiÅŸare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza selecÅ£iei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, claritatea imaginilor ÅŸi a clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

Consum zero de energie cu comutatorul 0 waţi

La acÅ£ionarea comutatorului 0 waÅ£i, care este amplasat convenabil în partea din spate, puteÅ£i opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducând ÅŸi mai mult emisiile dvs. de carbon.

Consum zero de energie
TCO Edge

65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. CerinÅ£ele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinÅ£e, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% ÅŸi este creat pentru reciclare simplă. PuteÅ£i fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaÅ£ie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. ÅŸi planetă deoarece vă ajută să faceÅ£i o achiziÅ£ie IT verde în mod responsabil!

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului ÅŸi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălÅ£imii, înclinării ÅŸi rotirii permit obÅ£inerea rapidă a poziÅ£iei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru ÅŸi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjeniÅŸul” de cabluri ÅŸi păstrând aspectul profesional al biroului.

SmartErgoBase
Înălţime mică între ramă şi masă

ÎnălÅ£ime mică între ramă ÅŸi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulÅ£umită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. ÎnălÅ£imea mică între masă ÅŸi ramă este soluÅ£ia perfectă dacă utilizaÅ£i ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenÅ£e mari de înălÅ£ime să utilizeze monitorul la unghiul ÅŸi setările de înălÅ£ime preferate, reducând oboseala.

Detectarea poziÅ£iei gâtului ÅŸi sfaturi pentru corectare

Monitorul inovator ErgoSensor de la Philips cu senzor pentru detectarea inteligentă a poziÅ£iei vă sfătuieÅŸte interactiv să staÅ£i într-o poziÅ£ie corectă din punct de vedere ergonomic în faÅ£a ecranului calculatorului.

Cumpara Monitor LED 24 Philips 241P4QRYES Silver Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Philips 241P4QRYES Silver Full HD 241p4qryes/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 3.000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 4 gtg
Tip display: AMVA
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.276 x 0.276 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: Intrare semnal: DisplayPort, DVI-D (digital, HDCP), VGA (Analog)
USB 2.0 x 4
Intrare/ieşire audio: Intrare audio PC, Ieşire căşti
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8/7/Vista
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: SmartImage
Blocare Kensington
OSD: Portugheză braziliană, Cehă, Olandeză, Română
Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Maghiară
Italiană, Japonia, Coreeană, Poloneză, Portugheză
Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă, Suedeză,
Chineză tradiţională, Turcă, Ucraineană
Standarde: BSMI, Siglă CE, cETLus, FCC, clasa B
GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0
TUV Ergo, TUV/GS, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Difuzoare încorporate: 1.5 W x 2
Ajustare pe înălţime: 130 mm
Pivot: 90 de grade, în sens orar, pivot automat
Rotativ: -65/65 grad
ÃŽnclinare: -5/20 grad
Montare pe perete Montare VESA (100 x 100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stativ (înălţime max.): 565 x 521 x 220 mm
fără suport (mm): 565 x 353 x 61 mm
Greutate (Kg): cu suport: 5.3 kg.
fără suport: 3.1 kg.
Putere consumata (W): Mod ECO: 16 W (nominală)
Mod pornit: 21.6 W (nominal)
(conform metodei de testare EnergyStar 6.0)
Mod Standby: 0.2 W (nominal)
Mod Oprit: Zero waţi cu comutatorul zero
Alimentare: 100 – 240V AC, 50 – 60 Hz, ÃŽncorporat

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Philips 241P4QRYES Silver Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.