Monitor LED 24 Philips 242G5DJEB

imagine Monitor LED 24 Philips 242G5DJEB 242g5djeb/00

Rate de reîmprospătare de 144 Hz pentru imagini uimitoare, extrem de omogene

JucaÅ£i jocuri intense ÅŸi competitive. AveÅ£i nevoie de un afiÅŸaj cu imagini extrem de omogene, fără decalaj de timp. Acest afiÅŸaj Philips recreează imaginea de pe ecran până la 144 de ori pe secundă, efectiv de 2,4 ori mai rapid decât un afiÅŸaj standard. O rată mai scăzută a cadrelor poate face ca inamicii să pară că sar din loc în loc pe ecran, făcându-i Å£inte dificile. Cu o rată a cadrelor de 144 Hz, puteÅ£i vizualiza acele imagini esenÅ£iale care lipsesc de pe ecran, care arată miÅŸcarea inamicilor într-un mod extrem de omogen, pentru ca dvs. să îi puteÅ£i focaliza cu uÅŸurinţă. Cu un decalaj de intrare extrem de redus ÅŸi fără fenomenul de sfâÅŸiere a imaginii, acest ecran Philips este partenerul perfect pentru jocuri

Jocuri la 144 Hz
Tehnologie MHL

Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile ÅŸi a altor dispozitive portabile la afiÅŸaje cu înaltă definiÅ£ie. Un cablu opÅ£ional MHL vă permite să vă conectaÅ£i dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afiÅŸaj mare Philips MHL ÅŸi să vă vizionaÅ£i videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteÅ£i bucura de jocurile mobile, fotografii ÅŸi alte aplicaÅ£ii pe ecranul său mare, dar puteÅ£i să vă încărcaÅ£i simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

Noul afiÅŸaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opÅ£iuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeÅŸte temele întunecate ale jocurilor, permiÅ£ându-vă să vedeÅ£i obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afiÅŸajele cu cel mai rapid timp de răspuns ÅŸi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenÅ£ierea anumitor zone ÅŸi reglarea dimensiunilor ÅŸi a imaginii. Jucătorul 1 ÅŸi Jucătorul 2 vă permit să salvaÅ£i setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.

Mod de joc SmartImage
SmartFrame

SmartFrame evidenţiază zona pentru a putea să vă identificaţi cu uşurinţă adversarii

SmartFrame vă permite să vă identificaÅ£i cu uÅŸurinţă adversarii prin evidenÅ£ierea unei zone specifice de pe ecran. Prin amplificarea nivelului RGB în zona selectată, vă permite să acordaÅ£i mai multă atenÅ£ie părÅ£ii specifice a ecranului de unde vă aÅŸteptaÅ£i la miÅŸcări bruÅŸte ale inamicului. PuteÅ£i de asemenea să reglaÅ£i dimensiunea ÅŸi imaginea în funcÅ£ie de preferinÅ£e. Se potriveÅŸte în special pentru jocurile în modul RTS (Strategie în timp real).

SmartConnect prin HDMI, port de afiÅŸare ÅŸi Dual link DVI

Dispunând de o conectivitate excelentă, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, port de afiÅŸare, conector universal HDMI, permiÅ£ându-vă să vă bucuraÅ£i de conÅ£inut video ÅŸi audio necomprimat la rezoluÅ£ii înalte. OpÅ£iunea USB 3.0 se asigură că beneficiaÅ£i de rate de transfer de date de mare viteză ÅŸi conectivitate globală în acelaÅŸi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizaÅ£i, puteÅ£i fi siguri că acest ecran Philips se va asigura că investiÅ£ia dvs. nu va deveni învechită prea curând!

SmartConnect
SmartSize

SmartSize vă permite să jucaţi pe ecrane de diferite dimensiuni

SmartSize vă permite să modificaÅ£i vizualizarea ecranului acestui afiÅŸaj Philips pentru jocuri conform preferinÅ£elor dvs. Cu funcÅ£ia SmartSize, puteÅ£i să schimbaÅ£i cu uÅŸurinţă între 10 dimensiuni diferite de ecran, de la 17" (5:4), 19" (5:4), 18.5" (16:9), 19"w (16:10), 19.5" (16:9), 20" (16:9), 21.5"W (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9) ÅŸi 24"W (16:9). Acum aveÅ£i flexibilitatea de a simula ÅŸi a vă juca la diferite dimensiuni, folosind în acelaÅŸi timp un singur afiÅŸaj.

SmartKeypad permite accesul rapid la presetările dvs. de jocuri

SmartKeypad este un controler la distanţă special conceput, care se conectează la acest dispozitiv pentru jocuri de la Philips. Permite accesul rapid ÅŸi comod la presetările dvs. de jocuri prin intermediul a 2 taste de acces rapid, permiÅ£ându-vă să salvaÅ£i ÅŸi să activaÅ£i două setări personalizate, fie pentru jocuri, fie pentru alte scopuri. Cu taste de control suplimentare sus-jos, puteÅ£i acum să navigaÅ£i cu uÅŸurinţă direct în meniul OSD ÅŸi în setări.

SmartKeypad
USB 3.0 super-rapid

USB 3.0 permite transferuri rapide de date ÅŸi încărcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5,0 gbiÅ£i/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date ÅŸi ajutându-vă să economisiÅ£i timp ÅŸi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii ÅŸi performanÅ£e generale superioare, USB 3.0 stabileÅŸte cel mai recent standard global, permiÅ£ându-vă să utilizaÅ£i dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aÅŸteptaÅ£i să se elibereze lăţime de bandă. InvestiÅ£ia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

Reîmprospătare SmartResponse la 1 ms pentru jocuri rapide

SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinÅ£ele specifice ale aplicaÅ£iei, precum jocurile ÅŸi filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaÅ£ii, temporizare ÅŸi umbre

SmartResponse

Cumpara Monitor LED 24 Philips 242G5DJEB ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Philips 242G5DJEB 242g5djeb/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 80.000.000:1
Timp de raspuns: 1
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170º (H) / 160º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.277 x 0.277 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 160 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 146 Hz
Conectivitate Interfata: Intrare semnal: VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP)
HDMI (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)
DisplayPort 1.2, USB3.0x4 cu un
încărcător rapid, Tastatură inteligentă x 1
Intrare/ieÅŸire audio: IeÅŸire audio HDMI
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7, Windows 8
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: Joc SmartImage
Blocare Kensington
OSD: Portugheză braziliană, Cehă, Olandeză, Română
Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Maghiară
Italiană, Japonia, Coreeană, Poloneză, Portugheză
Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă, Suedeză, Chineză tradiţională, Turcă,
Ucraineană
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, PSB, SASO
SEMKO, Certificat TCO, TUV Ergo, TUV/GS, cETLus, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Ajustare pe înălţime: 130 mm
Pivot: 90°
Rotativ: -65/65 grad
ÃŽnclinare: -5/+20 grad
Montare pe perete VESA (100 x 100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stativ (înălţime max.): 565 x 517 x 220 mm
fără suport (mm): 565 x 354 x 63 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 6,27 kg
fără suport (kg): 4,13 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 18,58 W (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 6.0)
Mod Standby: 0,5 W (nominal)
Mod Oprit: 0,3 W (nominală)
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Philips 242G5DJEB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor LED 24 Philips 242G5DJEB”

  1. am cumparat acest super monitor de curind este foarte bun gaming,filme etc.vine cu cablu dvi-d care scoate 144 hz, vga-60hz,am incercat si cablu displayport si scoate doar-120hz, hdmi nu am incercat dar cred ca scoate tot 120hz.parerea mea este ca face toti banii.nu are pxeli defecti sau alte defectiuni merge ireprosabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.