Monitor LED 24 Samsung BX2440 Full HD

imagine Monitor LED 24 Samsung BX2440 Full HD ls24cbumbv/enMega culoare, mega contrast, mega experienţă

Există dinamic ÅŸi există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast îmbunătăţit – cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil în acest moment – monitoarele Samsung furnizează o calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate ÅŸi mai reale decât aÅ£i visat că este posibil. Atât de reale încât veÅ£i vedea cum culorile uluitoare ÅŸi detaliile de claritatea cristalului prind viaţă chiar pe ecranul dvs.

Salvaţi spaţiu. Şi mediul înconjurător.

Monitoarele Samsung LED ultrasubţiri vor revoluţiona mediul personal de lucru cu un impact pozitiv asupra mediului Pământului. Fără halogen şi fără plumb, reciclabile şi proiectate să consume mai puţină energie, monitoarele Samsung sunt incontestabil mai ecologice decât monitoarele convenţionale CCFL. Proiectarea inovatoare LED înseamnă, de asemenea, că monitoarele ocupă mult mai puţin spaţiu şi oferă timpi de răspuns foarte rapizi, asigurând obţinerea unei experienţe de muncă pe computer mult mai plăcute.

Conservă energie, protejează mediul.

Proiectat Å£inând cont de calculul responsabilităţii ecologice, monitorul Samsung reduce consumul de energie cu până la 40%, făcându-l mult mai eficient decât monitoarele convenÅ£ionale. Prin reducerea numărului de LED-uri ÅŸi setând ca stare implicită starea de veghe, care necesită mai puÅ£in de 0,3 W, spre deosebire de tipicul 1 W, monitorul Samsung este gata să facă diferenÅ£a. Cât de mare este diferenÅ£a? Dacă monitorul dvs. economiseÅŸte 120 W în fiecare zi, acesta este echivalentul eliminării a 10,8 kg de CO2 emis de o termocentrală electrică – acelaÅŸi efect ca plantarea a patru pini.

Perfecţiunea imaginii.

HDCP sau Protecţia conţinutului digital de bandă largă este metoda inovatoare de la Samsung de a proteja integritatea conţinutului transmis către monitor prin interfaţa DVI. Acesta furnizează în mod natural imagini de cea mai mare rezoluţie, permiţându-vă să vă bucuraţi în permanenţă de un conţinut digital de puritate
100%.

Personalizaţi-vă controlul.

Funcţia cheie inovatoare de personalizare de la Samsung pune amplificarea distracţiei în vârful degetelor dvs. Permiţându-vă să asociaţi funcţia dvs. preferată tastei personalizate, caracteristicile dvs. favorite sunt accesate imediat. Tastele personalizate vor activa funcţiile Magic Bright, Magic Color, Efect de culoare sau Redimensionare imagine? Frumuseţea este că dvs. decideţi.

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Samsung BX2440 Full HD ls24cbumbv/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 571 x 423 x 190 mm
Greutate (Kg): 3,6 kg
Putere consumata (W): 28 W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Interfata: D-Sub / DVI / HDMI
Plug & Play: da
Conectivitate: H / V separate, Compozit, SOG
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: da
Altele: Magic Angle, Magic Eco, Magic Return, Cinema Mode, MagicBright, Off timer, Image Size Color Effect, Customized key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement, Win 7, Safe Mode (DownScaling in UXGA)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 570 x 387,8 x 220 mm
Greutate (Kg): 5 Kg
Putere consumata (W): 27 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.