Monitor LED 24 Samsung T24A350 Full HD cu TV Tuner

imagine Monitor LED 24 Samsung T24A350 Full HD cu TV Tuner t24a350Conectaţi-vă şi urmăriţi conţinutul cu ConnectShare
Dacă sunteÅ£i nerăbdător să urmăriÅ£i conÅ£inutul digital, indiferent că este vorba despre filme, imagini sau muzică, nu vă pierdeÅ£i timpul ÅŸi utilizaÅ£i la maximum ConnectShare. Prin simpla conectare a dispozitivului de memorie, a hard diskului sau a dispozitivului USB la monitorul HDTV TA350 prin intermediul portului USB, ConnectShare permite vizualizarea conÅ£inutului fără a fi necesară pornirea PC-ului sau a laptopului. AveÅ£i posibilitatea să vă bucuraÅ£i de conÅ£inut ÅŸi nu este decât un alt mod în care TA350 aduce comoditatea în viaÅ£a dvs.

Realizaţi mai multe cu suportul multiplu de intrare
Dacă vă place multitaskingul, atunci monitorul HDTV TA350 este partenerul dvs. perfect. Cu spaÅ£iu pentru până la 6 dispozitive, vă puteÅ£i simplifica munca fără a fi nevoit să manevraÅ£i diferite dispozitive. Este ca ÅŸi cum aÅ£i fi posesorul unui centru multimedia. Suportul pentru diferitele intrări include 2 intrări HDMI, o intrare compozită, pe componente ÅŸi o intrare USB. Aceasta înseamnă că dispozitivele, cum ar fi laptopurile, PC-urile, playerele DVD ÅŸi Blu-ray ÅŸi consolele de jocuri se pot conecta direct la monitorul HDTV. AÅŸadar, cu monitorul HDTV TA350 puteÅ£i lucra într-un mod mai inteligent ÅŸi mai eficient.

Multitaskingul este foarte uşor datorită tehnologiei PIP
BucuraÅ£i-vă de întregul potenÅ£ial al tehnologiei Picture-in-Picture cu ajutorul monitoarelor Samsung HDTV. Acestea satisfac necesităţile de ultimă oră ale utilizatorilor prin combinarea de conÅ£inut de la TV, PC ÅŸi dispozitive audio. ExcepÅ£ionala sa versatilitate permite o modalitate mult mai eficientă de lucru, dar ÅŸi un stil de viaţă mult mai confortabil. Multitaskingul cunoaÅŸte un nou nivel, unde lucrul la documente se poate combina foarte simplu cu vizionarea programelor TV. Deci, bucuraÅ£i-vă de libertatea de a urmări ceea ce doriÅ£i, atunci când doriÅ£i, cu ajutorul excepÅ£ionalelor caracteristici Picture-in-Picture de la Samsung.

Magic Angle Vertical asigură mereu perfecţiunea

Monitorul Samsung HDTV TA350 beneficiază de caracteristica Magic Angle Vertical, oferind astfel un ecran cu imagine perfectă, chiar ÅŸi atunci când nu este privit sub un unghi drept. Aceasta înseamnă că puteÅ£i privi monitorul stând jos, în picioare sau aÅŸezat pe canapea, având mereu o perspectivă excelentă. Datorită celor 20 de paÅŸi diferiÅ£i ai unghiului (10 în sus ÅŸi 10 în jos), aveÅ£i mereu o variantă potrivită poziÅ£iei în care staÅ£i. AÅŸadar, când priviÅ£i cu Magic Angle Vertical, care este specializat ÅŸi pentru HDTV, este ca ÅŸi cum staÅ£i întotdeauna în faÅ£a ecranului, chiar ÅŸi atunci când nu o faceÅ£i.

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast.
ExperimentaÅ£i niveluri noi ÅŸi uimitoare de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitoarele Samsung HDTV TA350 oferă imagini atât de realiste, încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul TA350 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. DuceÅ£i plăcerea vizionării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi bucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Samsung T24A350 Full HD cu TV Tuner t24a350
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 547 x 405 x 197mm
Fara stand: 547 x 330 x 53mm
Greutate (Kg): 2.9 kg
Putere consumata (W): 29 w
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 5gtg
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Conectivitate Interfata: USB
HDMI: 2
PC In (D-sub)
Component In (Y/Pb/Pr)
Composite In (AV)
Digital Audio Out (Optical)
DVI Audio In (Mini Jack)
Headphone
PC Audio In (Mini Jack)
RF In
RS232C (AV CONTROL)
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: 5 W x 2
Dolby Digital +, dts 2.0, SRS TheaterSound
Functii: ConnectShare (USB2.0)
Anynet+ (HDMI-CEC)
1 Tuner PIP
Digital Noise Filter
OSD: da
Standarde: EnergyStar 5.0
Accesorii incluse: Remote Control Model TM1050
Montare pe perete VESA 75 x 75 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 578.6 x 444.6 x 239.2
Greutate (Kg): 4.8
Putere consumata (W): 55

One thought on “Monitor LED 24 Samsung T24A350 Full HD cu TV Tuner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.