Monitor LED 24 Samsung T24B750EW HDMI Full HD TV Tuner

imagine Monitor LED 24 Samsung T24B750EW HDMI Full HD TV Tuner lt24b750ew/en
Alegeţi un monitor cu multe conexiuni pentru a vă lărgi experienţa de divertisment de acasă. Monitorul Samsung HD TV din seria 7 prezintă noua tehnologie WiDi (Wireless Display) care permite dispozitivelor compatibile din apropiere să partajeze filme, muzică, fotografii şi multe altele. Vă puteţi bucura de conţinutul favorit pe un ecran mai mare şi mai bun. Datorită conexiunii directe la Smart Hub şi a adaptorului LAN wireless, veţi accesa, de asemenea, aplicaţii, conţinut şi reţele sociale online. Duceţi experienţa divertismentului la următorul nivel, pe un ecran mai mare, cu funcţii inovatoare.


Conectaţi-vă wireless şi partajaţi pe mai multe ecrane

EliberaÅ£i conÅ£inutul de cabluri ÅŸi utilizaÅ£i mai multe ecrane cu ajutorul tehnologiei Wireless Display (WiDi). Noua tehnologie WiDi, oferită de Intel, detectează dispozitivele compatibile ÅŸi vă permite să vă bucuraÅ£i de conÅ£inutul multimedia al PC-ului pe un ecran mai mare, la calitate Full HD. Este perfect pentru prezentări, mărind desktopul pentru multitasking. PuteÅ£i rula un film pe monitor în timp ce lucraÅ£i la notebook, având chiar posibilitatea de a-l controla din cealaltă cameră.


AplicaÅ£iile Smart Hub îmbunătăţesc experienÅ£a oferită de monitor

Samsung Smart Hub este capabil să facă atât de multe, când este utilizat în combinaÅ£ie cu monitorul HDTV din seria 7. Prin utilizarea adaptorului wireless pentru conexiune LAN, aveÅ£i la dispoziÅ£ie o mare varietate de conÅ£inut, inclusiv sute de aplicaÅ£ii, fără a fi măcar nevoie să deschideÅ£i laptopul sau PC-ul. De asemenea, puteÅ£i accesa site-urile reÅ£elelor sociale, ca Facebook ÅŸi Twitter, puteÅ£i actualiza ÅŸi verifica premierele din domeniu, modificând rapid modul în care interacÅ£ionaÅ£i cu monitorul. AÅŸadar, deschideÅ£i o lume nouă cu monitorul HDTV din seria 7.

Acces wireless fără complicaţii la dispozitivele dvs.

MenÅ£ineÅ£i-vă toate dispozitivele conectate, fără cabluri lungi de reÅ£ea. Monitorul funcÅ£ionează ca un punct de acces wireless, astfel încât vă puteÅ£i conecta toate dispozitivele compatibile, spunând adio cablurilor LAN. Nu va mai fi dezordine, veÅ£i păstra spaÅ£iul ordonat fără a fi nevoie să cumpăraÅ£i ÅŸi să instalaÅ£i un router wireless separat. BucuraÅ£i-vă de posibilităţile de muncă ÅŸi divertisment fără complicaÅ£ii, datorită conectivităţii pe care o puteÅ£i partaja.

ÎmbunătăţiÅ£i vizionarea de la dispozitivul mobil la monitor

Cu funcÅ£ia Mobile High-Definition Link (MHL) experimentaÅ£i divertismentul cu un monitor de lux în modul ecran complet ÅŸi o calitate superioară HD a vizionării. MHL vă permite să vizionaÅ£i din miÅŸcare videoclipuri ÅŸi alte tipuri de conÅ£inut, apoi să conectaÅ£i cu uÅŸurinţă dispozitivul mobil la un monitor cu cablul inclus. PuteÅ£i termina vizionarea la o uluitoare calitate HD oriunde doriÅ£i ÅŸi, de asemenea, aveÅ£i posibilitatea de a încărca dispozitivele în timpul conectării. CombinaÅ£i portabilitatea cu confortul de acasă, pentru o vizionare optimizată.

AccesaÅ£i wireless ÅŸi redaÅ£i în flux conÅ£inutul

ObÅ£ineÅ£i maximul posibil din tot conÅ£inutul ÅŸi dispozitivele dvs. cu partajarea prin conexiunea wireless. GraÅ£ie tehnologiei AllShare Play, puteÅ£i reda în flux filme, fotografii, muzică ÅŸi multe altele, utilizând oricare din dispozitivele compatibile aflate în apropiere, inclusiv un PC, prin monitorul HDTV din seria 7. Tehnologia cloud ÅŸi spaÅ£iul de stocare pe web Samsung vă oferă mai multă libertate ÅŸi mobilitate, permiÅ£ându-vă să accesaÅ£i ÅŸi să partajaÅ£i conÅ£inutul multimedia ÅŸi atunci când nu sunteÅ£i acasă. Acum vă puteÅ£i bucura de tot conÅ£inutul favorit pe televizor sau când sunteÅ£i departe de acesta.

ÎmbogăţiÅ£i-vă experienÅ£a cu diverse intrări

De ce să nu aduceÅ£i la viaţă ceva mai mult decât filmele favorite? Monitorul Samsung HDTV 2HDMI, cu gama sa largă de intrări, asigură că totul este uÅŸor de realizat, de la jocuri la conversaÅ£iile online cu prietenii. Datorită diverselor intrări, cum ar fi DP ÅŸi 2HDMI, monitorul asigură compatibilitate mai mare ÅŸi poate gestiona orice conÅ£inut.

Cumpara Monitor LED 24 Samsung T24B750EW HDMI Full HD TV Tuner ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Samsung T24B750EW HDMI Full HD TV Tuner lt24b750ew/en
Display Contrast: Mega∞ DCR (Static 1000:1) Contrast Ratio
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250cd/m3
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Imagine Semnal intrare: 1 x D-Sub
2 x HDMI
1 x RF In
Conectivitate Interfata: DTV Reception: DVB-T / C
DTV Tuner Built-in available
DTV Certification: CI+
Conectivitate: 1 x RF In
2 x USB
1 x Component In (Y / Pb / Pr)
1 x (Common use for comp Y)
Composite In (AV)
1 x CI Slot
1 x Scart
1 x Ethernet (LAN)
1 x Audio in (Mini Jack)
1 x Audio Out (Headphone)
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: 7W x 2 Speaker (Dolby Digital +, dts 2.0, SRS TheatreSoundHD)
Functii: Allshare (Powered by DLNA) supported
ConnectShare (USB 2.0) available
EPG supported
Teletext (TTX) supported
Anynet+ (HDMI-CEC) supported
1 Tuner PIP Picture-In-Picture,Mobile High-Definition Link (MHL) supported
Smart Hub Function supported DTV Broadcasting Record (Extra USB HDD required) supported
Web Browser for USB keyboard&mouse supported
Wireless LAN :Built-In
OSD: 29 European Languages
Altele: Tilt (-2° ~ 21°) Stand Function
Black & White
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 570 x 435 x 204mm with Stand
570 x 341 x 33mm without Stand
Greutate (Kg): 570 x 435 x 204mm with Stand
570 x 341 x 33mm without Stand
Putere consumata (W): 34W (Typ) / 44W (Max) Power Consumptio
Alimentare: AC 220 – 240V 50 / 60Hz Power Supply

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Samsung T24B750EW HDMI Full HD TV Tuner are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *