Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms

imagine 0 Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2457-mhd

ViewSonic® VX2457-mhd este un monitor Full HD de 24 “(vizibil 23,6”), construit pentru experiența de joc și divertisment. Echipat cu tehnologia FreeSync ™ AMD, rata de reîmprospătare dinamică a VX2457-mhd elimină practic ruperea ecranului pentru a oferi o experiență de joc fluidă în timpul scenelor de acțiune rapidă. Complimentând tehnologia FreeSync ™, monitorul are un timp de răspuns ultra-rapid de 1 ms și cel mai rapid mod de răspuns de intrare oferă o performanță fără probleme a ecranului, fără estomparea sau imaginea ghost pentru orice aplicație multimedia. Nu ne-am oprit aici, pentru cea mai bună experiență de joc am integrat, de asemenea, o cheie hot-cheie orientată spre jocuri, care conține funcții de presetare optimizate pentru FPS, RTS și MOBA. Monitorul oferă, de asemenea, o funcție de stabilizare neagră, care oferă o culoare mai bogată și un contrast mai bun pentru scenele întunecate din scenariile multimedia și de jocuri. VX2457-mhd este echipat cu o gamă completă de conectivitate avansată, inclusiv DisplayPort, HDMI și, de asemenea, opțiunea VGA moștenită pentru conectarea flexibilă la PC-uri, laptop-uri, console de jocuri și dispozitive de divertisment. Monitorul are 80M: 1 raport de contrast dinamic MEGA pentru performanțe clare și clare de culoare pentru a vă bucura de orice conținut multimedia. În cele din urmă, pentru a maximiza confortul utilizatorilor și pentru a spori experiența de vizionare, VX2457-mhd este ambalat cu tehnologie Flicker-free, filtru de lumină albastră și funcție low EMI.

 

Cel mai rapid răspuns de intrare pentru o experiență fără probleme, oferind utilizatorilor avantajul final în utilizarea competitivă

ViewSonic oferă un decalaj de intrare scăzut, utilizând un reductor de proces de monitorizare, care reduce latența semnalului. Acesta oferă cel mai rapid semnal de afișare de pe placa grafică pe ecran, oferind utilizatorilor un avantaj față de concurență.

 
 

Timp de răspuns ultra-rapid de 1 ms pentru video clar de calitate

Tehnologia exclusivă de vizionare ClearMotiv ™ II de la ViewSonic oferă timpi de răspuns ultra-rapid de 1 milisecundă de cristal lichid, creând imagini netede, fără șireturi, neclarități sau spargere. Acest timp de răspuns rapid este perfect pentru cele mai intense jocuri grafice și oferă o calitate vizuală uimitoare în timp ce vizionați filme de acțiune sau sport. Bucurați-vă de calitate digitală a transmisiilor video, de mișcare video plină, cu imagini clare, care nu se estompează niciodată.

 

Rata de refresh dinamică compatibilă cu tehnologia AMD FreeSync ™

Cu tehnologia DisplayPort ™ Adaptive-Sync încorporată în monitor, această tehnologie permite comunicarea între GPU și monitor, sincronizarea ratei cadrelor de cadre. Utilizând o rată de reîmprospătare dinamică, tehnologia AMD FreeSync ™ elimină în mod eficient ruperea, stuttering și jerkiness pentru un joc neted.

Mod de joc personalizat și personalizat de utilizator

Integrarea unui design OSD orientat spre jocuri, inclusiv setările de joc FPS, RTS și MOBA pre-calibrate, fiecare mod fiind personalizat din punct de vedere funcțional cu testele efectuate în joc și ajustările făcute pentru cea mai bună combinație de culori și tehnologie. Oferind un plus de suport, trei setări personalizate “GAMER” sunt disponibile pentru a ajuta la potrivirea preferințelor individuale și a se adapta la orice tip de joc de pe piață.

 

Stabilizarea Black pentru o vizibilitate mai mare în scenele întunecate

ViewSonics Black stabilizare oferă vizibilitate sporită și detalii prin strălucirea scenelor întunecate. Gospodăriți concurența cu vizibilitate sporită, oferind performanțe de culori superioare pentru o experiență de joc extrem de bun

Raport avansat de contrast dinamic pentru o imagine mai clară și mai clară

Tehnologia DCR avansată de la ViewSonic detectează automat semnalul de imagine și controlează inteligent luminozitatea luminii de fundal pentru a îmbunătăți capacitatea de a face negrul negru într-o scenă întunecată și pentru a face ca albul alb să fie într-un mediu luminos. În plus, această tehnologie este capabilă să ascuțeze marginea imaginilor, făcând obiecte și personaje în jocuri extrem de dinamice și clare în mod clar, oferind o performanță mai bună a ecranului.

 

Rezoluție Full HD 1080p

Acest monitor dispune de rezoluție Full HD 1920×1080 pentru performanțe de imagine pixel-cu-pixel incredibile. Veți experimenta cea mai uimitoare claritate și detaliu dacă lucrați, jucați sau vă bucurați de cele mai recente divertisment multimedia.

Intrări DisplayPort, HDMI și VGA pentru conectivitate flexibilă

Intrările DisplayPort, HDMI și VGA, permit utilizatorilor să se conecteze la console de jocuri, playere Blu-ray, camere digitale, laptopuri, cutii de satelit și alte dispozitive de înaltă definiție.

Difuzoare stereo integrate dublu

Proiectat cu difuzoare duale integrate, acest monitor combină performanțele incredibile ale ecranului cu sunetul stereo pentru o experiență multimedia imersivă.

Confortul vizualizării imbunătățit 

Tehnologia fără flicker și un filtru de lumină albastră ajută la eliminarea tensiunii ochilor din utilizarea extinsă.

Low EMI promite o experiență mai bună de vizionare

ViewSonic oferă produse exclusive low EMI, asigurând respectarea de către produsele noastre a reglementărilor naționale corespunzătoare. Mai mult decât atât, ne angajăm în mod intern să reducem emisiile de radiații pe baza unor reguli interne stricte. La ViewSonic, ne străduim continuu să punem pe primul loc clienții noștri, producătoare de produse care sunt ecologice și conservate de sănătate.

VESA-montabil

Dispune de un design de 100 x 100 mm VESA, care vă permite să montați afișajul pe un suport pentru monitor sau pe perete, în funcție de nevoile dvs. specifice. Cu o bază ușor de detașat, este ușor să montați afișajul pe noul său suport sau să-l atașați pe un suport de perete.

Cumpara Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2457-mhd
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand : 540 x 414.1 x 209,Fara stand : 540 x 323 x 34.1
Greutate (Kg): 4.5
Putere consumata (W): 24W
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/m2 (Typ.)
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170° (H) / 160° (V)
Contrast: 1000:1,Dinamic: 80.000.000:1
Rezolutii suportate Full HD 1920 x 1080
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7M colors
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x HDMI,1 x DisplayPort,1 x Audio Out,1x Jack 3.5 mm
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Accesorii incluse: Power Cable (1.5m),Audio Cable (1.5m),VGA Cable (1.5m),HDMI Cable (1.5m),ViewSonic Wizard CD-ROM
Altele: VESA : 100 x 100,100 x 100
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand : 558.7mm (W) x 422.4mm (H) x 229.7mm (D)
Greutate (Kg): 4.08kg

Nota: Fotografia produsului Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2457-mhdimagine 2 Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2457-mhd

3 thoughts on “Monitor Led 24 Viewsonic VX2457-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *