Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS

imagine 0 Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS sw240

Readuceti la viata toate momentele placute cu spatiul larg de culoare Adobe RGB
Monitorul pentru fotografie, BenQ SW240 “PhotoVue”, ofera o diagonala de 24.1 inch, avand un aspect cu raport 16:10 si tehnologie IPS. De asemenea, suporta calibrarea hardware si atinge 99% din Adobe RGB, pentru editare fotografica.
Pastrati culorile reale pe care le-ati capturat si asigurati-va ca momentele sunt perfecte. Monitorul BenQ SW240 cu tehnologie IPS si un procent excelent de 99% din Adobe RGB si 100% sRGB, va oferta o gama larga de culori si o afisare spectaculoasa. Pastrati momentul si nu-l lasati sa dispara!
Retraiti momentul cu spatiul de culoare Adobe RGB
Devotat ideii de a atinge ultimele standarde profesionale dedicate culorilor, BenQ a dezvoltat tehnologia “AQCOLOR”, tehnologie ce sustine conceptul “Reproducere exacta”. BenQ a invitat un expert in culori, pentru a conduce echipa de dezvoltare, a participat activ la ICC (International Color Consortion) si ISO (International Standard Organization), pentru a stabili standardele legate de culoare si de a le implementa.
Tehnologia
99% Adobe RGB
Surprindeţi culorile reale ale naturii! Spaţiul de culoare Adobe RGB oferă o gamă mai mare de reproducere a culorii pentru nuanțele de albastru şi verde, având ca rezultat o reprezentare mai realistă a culorii pentru fotografiile efectuate afară, în natură.
99% Adobe RGB
Ecran color de 10-biţi
Bucuraţi-vă de nunațele fine a culorilor pe un ecran de 10-biţi care afişează peste un milion de culori.
Ecran color de 10-biţi
14-bit 3D LUT şi Delta E ≦ 2
14-bit 3D Look Up Table (LUT) îmbunătăţeşte precizia amestecului de culori RGB, având ca rezultat o reproducere impecabilă a culorii. Având Delta E≤2 în ambele spaţii de culoare Adobe RGB şi sRGB vă asigură cea mai reală şi reprezentativă vizualizare a imaginilor originale.
Darer
Calibrare hardware
Calibrarea hardware vă permite să reglaţi cipul de procesare a culorii din monitor fără a modifica datele de ieşire ale plăcii grafice. Aceasta păstrează consecvenţa imaginilor cu originalul, fără a fi afectate de setările grafice.
Calibrare hardware
Software de calibrare Palette Master Element
Prin utilizarea software-ului Palette Master Element şi a unui calibrator puteţi regla şi menţine performanţa culorilor la nivelul său optim.

 *Platforme suportate: Win7 sau ulterior, Mac OS 10.6.8 sau ulterior
*Calibratoare suportate: X-Rite i1 Display Pro / i1 Pro / i1 Pro 2 & Datacolor Spyder 4 / Spyder 5

Software de calibrare Palette Master Element
Spatiu suplimentar pentru o vizualizare perfecta
Bucurati-va de spatiul suplimentar, oferit de dimensiunile ecranului cu diagonala de 24.1 inch, rezolutie 1920×1200, avand raport de 16:10. SW240 de la BenQ, este perfect pentru fotografii profesionisti sau doar pentru utilizarea zilnica. Dimensiunile usor mai mari ale lui SW240 sunt perfecte pentru a viziona doua documente intregi, cu format A4, permitand fotografilor sa compare dintr-o singura privire continutul.
Spatiu suplimentar pentru o vizualizare perfecta
Tasta rapida pentru moduri de culoare
Modulul incorporat “HotKey” al SW240, va permite sa comutati rapid intre cele 3 moduri prestabilite de culoare, fara a fi nevoie sa navigati prin mai multe optiuni ale meniului OSD. De asemenea, va puteti personaliza modurile presetate, pe baza nevoilor proprii, apasand tasta “HotKey” timp de 5 secunde.
Tasta rapida pentru moduri de culoare la SW240
Moduri avansate Alb & Negru
Vizualizati momentele pretioase intr-un efect de film alb-negru. Alegeti dintre cele 3 presetari diferite alb-negru, pentru a previzualiza fotografiile, inainte de a efectua ajustarile reale in programul dumneavoastra de procesare a fotografiilor.
Moduri avansate Alb & Negru
Capac pentru umbrire (Shading Hood – SH240)
Un capac pentru umbrire, detasabil, este disponibil ca si accesoriu optional, pentru SW240, accesoriu care poate reduce in mod eficient, reflexiile si stralucirea ecranului monitorului, ca rezultat al iluminarii ambientale, asigurand o precizie superba a culorii, necesara pentru o munca profesionala. Capacul pentru umbrire poate fi utilizat atat in mod “portrait” cat si in mod “landscape”.
* Capacul de umbrire este un accesoriu optional
* Cum se monteaza capacul pentru umbrire
Aflati mai multe despre cum se monteaza capacul de umbrire :
Capac pentru umbrire (Shading Hood - SH240)
Are grija de ochii tai!. Ultimele tehnologii din industrie, pentru protejarea ochilor.
Tehnologiile exclusive BenQ pentru protejarea utilizatorului, reduc oboseala ochilor si cresc productivitatea la locul de munca, in cazul utilizarii monitorului in mod intensiv. 
Are grija de ochii tai!

Cumpara Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS sw240
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 558.04 x 430.03 x 215.9 mm
Greutate (Kg): 4.3 Kg
Putere consumata (W): 17 W (normal)
Display Rezolutie optima: 1920×1200
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 24.1 inch (61.13cm)
Intensitate luminoasa 250 cd / ?
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Contrast: 1000:1
Reproducere culori (milioane): 1.07 Miliarde de culori
Conectivitate Conectivitate: 1 x DVI,1 x HDMI,Audio,1 x DisplayPort,1 x USB 3.0
Facilitati Functii: Flicker-free Technology, Low Blue Light, Pivot, HW calibration, Delta E?2 (avg), Landscape / Portrait – orientation, Palette Master Element Software
Altele Greutate (Kg): 7.2 Kg

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS sw240imagine 2 Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS sw240

2 thoughts on “Monitor LED 24.1 Benq SW240 5 ms IPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.