Monitor LED 25 LG D2542P Full HD

imagine Monitor LED 25 LG D2542P Full HD d2542p-pnMonitor CINEMA 3D. Urmatoarea generatie de Monitoare 3D

LG CINEMA 3D Monitor
Pregateste-te sa te bucuri de distractie 3D la cele mai inalte standarde chiar in confortul casei tale. Uita de ochelarii grei, inconfortabili si de senzatia de ameteala determinata de slaba calitate a imaginilor oferite de tehnologia 3D conventionala. Acum, poti experimenta ce inseamna 3D la adevarata valoare, exact ca in sala de cinematograf. Monitorul LG Cinema 3D. Noul standard de excelenta al experientei tridimensionale.

Certificare "Flicker-free" (fara fluctuatii ale imaginii)
Gata cu ametelile, greata sau disconfortul. Tehnologia LG CINEMA 3D elimină fluctuaÅ£iile imaginilor redate de ochelari, oferindu-vă posibilitatea de a vizualiza imagini 3D pentru un timp mai îndelungat fără a vă simtii ametit sau obosit.

Fara suprapuneri
În timp ce ochelarii Cinema 3D elimină fluctuaÅ£iile imaginilor, panelul LG 3D de ultimă generatie oferă imagini mai clare ÅŸi fără umbre. Bucurati-vă de o experientă de vizualizare lipsită de imagini suprapuse ÅŸi ameteli asociate cu tehnologia 3D conventională.

Fără baterii
Ochelarii CINEMA 3D de la LG cântăresc doar 16 grame, aproape jumătate din greutatea ochelarilor stereoscopici convenÅ£ionali. Caracteristica fără baterii oferă confort utilizatorilor nostri de monitoare 3D. În plus, spre deosebire de ochelarii 3D convenÅ£ionali, reîncărcarea ochelarilor nu este necesară pentru fiecare utilizare .

Fără unde electromagnetice
Ochelarii LG CINEMA 3D sunt fără baterii ÅŸi nu generează unde electromagnetice. Acest lucru oferă un mediu comod pentru utilizatorii conÅ£inutului 3D pentru un timp îndelungat.

Luminozitate 3D de ultimă generatie
O imagine de până la două ori mai luminoasă decât a monitoarelor 3D conventionale. Această tehnologie poate contracara orice lipsă de contrast ce poate apărea în imaginile 3D printr-o peliculă specială , subtire, care acoperă ecranul. Monitoarele LG 3D produc de asemenea imagini de o claritate ÅŸi intensitate exceptionale ÅŸi în 2 D .

Mod de efect 3D
Monitorul LG CINEMA 3D oferă o imagine 3D mult mai reală ÅŸi mai clară prin modul de efect 3D. Rata de contrast ÅŸi claritatea au fost îmbunătăţite pentru o imagine 3D mai vie ÅŸi mai clară. Această ajustare permite îmbunătăţirea contrastului la limitele imaginilor întunecate oferind utilizatorilor experienÅ£a unor imagini 3D mai reale.

Conversie 2D→3D
Monitorul LG CINEMA 3D permite conversia imaginilor 2D în imagini 3D printr-un program special, livrat împreună cu monitoarele noastre. Conversia 2D-3D permite vizualizarea materialelor 3D prin orice mijloace.

Conectivitate HDMI
Interfata facilitează conexiunile între dispozitive 3D ÅŸi monitorul LG CINEMA 3D. Acest lucru face posibilă vizualizarea oricărei imagini 3D chiar ÅŸi fără un computer. Pentru a beneficia de conÅ£inutul 3D, conexiunea directă se poate realiza cu Console de joc, playere Blu-ray, Set-top box.

Economie de energie SUPER
Tehnologia monitorului LG de economisire a energiei permite un consum redus, fără a compromite calitatea imaginii .

Caracteristici tehnice Monitor LED 25 LG D2542P Full HD d2542p-pn
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 549.2×33.5×335.4
Greutate (Kg): 2.3 Kg
Putere consumata (W): 17W
Mod economic 0.5W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 25 inch (63.5 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Plug & Play: DDC 2B
Conectivitate: D-Sub
DVI-D
HDMI
Iesire casti
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Efect 3D
Economie de energie SUPER
TriDef 3D Software for PC 3D Feature
DDC/CI
HDCP
Accesorii incluse: Ochelari 3 D x 2 (1 normal glasses + 1 clip-on glasses)
Altele: Luminozitate 3D :100
Tratamentul suprafetelor : Anti-Glare,3H
Tip panou TN
Montare pe perete Da
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 594x61x371mm
Greutate (Kg): 4.1kg
Putere consumata (W): 39W
Standby 0.5W

Leave a Reply

Your email address will not be published.