Monitor LED 26 BenQ E26-5500 HD cu TV Tuner

imagine Monitor LED 26 BenQ E26-5500 HD cu TV Tuner 9h.v1975.tbe
Tehnologia BenQ Senseye

Tehnologia exclusiva a BenQ Senseye raspunde caracteristicilor ochiului uman, imbunatatind culorile, claritatea si contrastul continutului video dar corecteaza si vizualizarea imaginilor afisate rapid printr-un motor de optimizare a miscarilor, producand imagini mai reale mult mai clare, cu mai multe detalii dar si cu un o gama de culori mai bogata..

Rata de Contrast nativ este de 3000:1 si unghi de 178 de grade

Cu o rata nativa a contrastului de 3000:1 se poate controla mult mai precis procesul de iluminare al imaginilor, pentru ca procesul de vizualizare sa fie o adevarata placere adaugand detalii fine si adancime de culoare chiar si celor mai intunecate scene si imagini. In plus cu unghiul de vizionare de 178/178 de grade acum poti vedea la TV din orice unghi. BenQ E26-5500 iti ofera imagini exceptionale. De asemenea rata contrastului dinamic este de 20,000,000:1

Ecran cu panel 8-bit reali 

Culorile pe care le ofera panelul VA cu 8-biti reali sunt unice! Cu acest nou panou culorile nu vor mai fi aproximate cum se intampla la panourile clasice cu 6-biti. Panou cu 8-biti reali afiseaza toate detaliile intr-un mod foarte realist datorita celor 16.7Milioane de nuante de culori iar impreuna cu interpolarea la 24-biti se vor obtine imagini cu mult mai clare si realiste!

Interfata Multimedia HDMI 

Interfata HDMI de mare viteza face ca acest LED TV sa fie extrem de usor de utilizat – acum te poti bucura de sunet si imagine digitala fara niciun efort chiar si cu echipamentele suplimentare pe care le vei avea In viitor.

SRS TruSurround HDSRS

Trusurround HighDefinition ofera un sunet realist cu bass plin si sunete inalte fine, oferindu-ti posibilitatea de a regla sunetul asa cum ti-l doresti prin egalizorul grafic si presetari speciale de dialog, cinema sau muzica utilizand direct difuzoarele LED TV fara sa fie nevoie de conexiuni suplimentare catre boxe externe.

USB 2.0 Multimedia Entertainment

Portul USB2.0 permite conectarea usoara a echipamentelor multimedia In orice moment. Poti sa vizualizezi pozele facute in vacanta cu familia si sa asculti fisierele MP3 favorite in acelasi timp; poti sa te uiti la inregestrarile filmate in vacanta sau la filmele preferate; portul USB aduce lumea digitala mai aproape de tine!

Sleep Timer

Temporizarea iti permite sa setezi TV-ul sa se opreasca automat dupa un interval de timp sau la o anumita ora. Aceasta functie este foarte utila cand esti pe cale sa adormi si nu vrei sa ramana televizorul pornit toata noaptea. in plus faci economie de energie iar televizorul nu te deranjeaza in timpul somnului.

24P Cinema View Support

Sistemul video in format 24P ofera imaginilor calitate de cinema, clare si detaliate; recreand scenele perfect.

Blocare canale – protectie copii

Pentru programele care nu sunt destinate copiilor sau care nu doriti sa le poata accesa puteti folosi sistemul de blocare pentru copii. BenQ E26-5500 te ajuta sa-ti protejezi copilul de scenele cu violenta sau de cele destinate adultilor.

Caracteristici tehnice Monitor LED 26 BenQ E26-5500 HD cu TV Tuner 9h.v1975.tbe
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 574x229x195
Greutate (Kg): 4.1 kg
Putere consumata (W): 23 W
Display Contrast: 3000:1
Tip display: LED
Diagonala: 26 inch (66.04cm)
Intensitate luminoasa 350
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Rezolutie optima: 1366×768
Reproducere culori (milioane): 8bit real
Imagine Semnal intrare: Analog TV: PAL / SECAM
Digital TV: DVB-T/C
Conectivitate Plug & Play: Da
Conectivitate: RF Tuner
HDMI 2x
Video Composite
Video Component
S-Video
SCART
D-sub (PC)
CI – card
USB PC Audio in
SPDIF out
Headphone jack
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: 2 x 5W SRS Trusurround HD
Functii: Noise reduction
Skin tone
ACE
Dynamic backlight
USB Multimedia Player
MPEG Noise Reduction
24P True Cinema
Steady Sound
Time Shift
Teletext
Altele: Culoare: Negru cu argintiu
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 639.2 x 459.7 x 184.9mm
Greutate (Kg): 6.9 kg
Putere consumata (W): 65 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.