Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms

imagine 0 Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms um.hh7ee.017

Pictograma eleganta

 

Monitorul H7 incorporeaza un design atractiv si finisaje premium pentru un aspect si o senzatie de inalta calitate. De la suportul metalic lustruit perfect conceput (ii netezim marginile cu lame de diamant in scop estetic) la panoul spate stralucitor si cadrul fata de aluminiu elegant, H7 iradiaza calitate si excelenta in design.

   

Imagini sofisticate

 

Acest afisaj WQHD al monitorului prezinta de patru ori mai multe detalii decat un afisaj HD. Tehnologia IPS va asigura ca puteti vizualiza toate detaliile din unghiuri de vizualizare foarte largi. Culorile sunt perfecte deoarece H7 reproduce 100% din gama de culori sRGB, in timp ce controlul culorii pe 6 axe va permite sa ajustati cu usurinta culoarea, temperatura culorii si saturatia.

   

Un sunet exceptional

 

H7 are un difuzor premium si este dotat cu imbunatatiri audio DTS® Sound si tehnologie Acer TrueHarmony, care imbunatateste basul si limiteaza distorsiunile, asigurand ca filmele sa prinda viata, melodiile sa aiba mai multa profunzime iar jocurile sa fie si mai interesante.

   

Totul este posibil printr-un singur port

 

Portul USB 3.1 Gen 1 de tip C va imbunatateste productivitatea cu transferuri de date la viteze ultrarapide de pana la 5 Gb/s si incarcarea rapida a dispozitivelor mobile. In plus, portul poate accepta intrari audio si video cu o rezolutie de pana la WQHD (2560 x 1440).

   

Protector cu ochii dvs.

 

Privirea atintita asupra monitoarelor traditionale perioade mari de timp va poate afecta ochii deoarece aceste monitoare prezinta deseori scintilatii imperceptibile, reflecta o lumina de fundal si straluceste prea puternic. Monitoarele H7 ajuta ochii printr-un filtru cu lumina albastra integrat, tehnologia fara scintilatii (reduce scintilatiile), tehnologia Acer ComfyView™ (reduce reflexiile ecranului) si atenuarea luminii (atenuare la doar 15% a luminozitatii).

   

Free pick-up and return

Serviciul Pick Up and Return este oferit gratuit de Acer in perioada de garantie

Pasii care trebuie urmati:
1. Completarea CORECTA a informatiilor din formularul de Pick up & Return
In cazul in care beneficiarul nu dispune de resurse pentru completarea formularului, informatiile pot fi transmise si telefonic sau pe email la acerservice@samabit.ro
2. Aprobarea formularului de catre centrul de service (in 48 de ore de la trimitere) sau cererea de informatii suplimentare (dupa caz).
3. Pentru formularele aprobate, centrul de service va crea o fisa de lucru si va face comanda catre curier care va prelua produsul defect de la adresa specificata in formular (a doua zi lucratoare de la aprobarea formularului).
Va rugam sa pregatiti coletul pentru ridicare si sa specificati pe colet numarul fisei de lucru.
4. Produsul va fi reparat (daca au fost respectate conditiile din certificatul de garantie) si inapoiat prin curier la adresa de unde a fost ridicat.

Pentru detalii complete privind procedura, accesati link-ul de mai jos:

http://samabit.ro/procedura-pick-and-return

Conditii de transport al echipamentelor:
Echipamentele trimise prin curier trebuie ambalate corespunzator, de preferinta in cutia originala. Tot in cutia originala trebuie sa se puna “Fisa de trimitere in service” completata corespunzator si documentul fiscal de achizitie (copie lizibila).

Cumpara Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms um.hh7ee.017
Display Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Contrast: Dinamic: 100.000.000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x DisplayPort
Facilitati Tuner TV: nu
Standarde: MPR II
Accesorii incluse: Cablu alimentare,Manual de utilizare,Cablu DisplayPort,Cablu USB
Altele: Culoare: Auriu,Inclinare: 5 ~ 15 grade
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 613 x 35.2 x 363
Putere consumata (W): 39 W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms um.hh7ee.017imagine 2 Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms um.hh7ee.017

One thought on “Monitor LED 27 ACER H277HUKMIPUZ WQHD IPS 4ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.