Monitor LED 27 Acer V275HLAbid FullHD

imagine Monitor LED 27 Acer V275HLAbid FullHD ac_um.hv5ee.a01

Pregătite

Pregătite

Colaborarea cu alte persoane este mai rapidă ÅŸi mai productivă atunci când aveÅ£i numeroase porturi disponibile. Monitoarele seria Professional vă permit să vă conectaÅ£i la o gamă largă de dispozitive utile: notebook-uri, tablete ÅŸi televizoare cu ecrane uriaÅŸe, cu ajutorul pÅ£iunilor de conectivitate.

 

Orientate spre ecologie

Orientate spre ecologie

Monitoarele seria Professional sunt conforme cu standardul RoHS ÅŸi nu conÅ£in mercur. În plus, veÅ£i remarca o reducere a consumului de energie cu până la 68% mulÅ£umită tehnologiilor Acer EcoDisplay avansate ÅŸi a iluminării de fundal cu LED-uri albe, care vă reduce costurile ÅŸi conservă resursele planetei. De asemenea, Acer utilizează ambalaje reciclabile pentru a reduce ÅŸi mai mult impactul asupra mediului.

 

 

Cumpara Monitor LED 27 Acer V275HLAbid FullHD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Acer V275HLAbid FullHD ac_um.hv5ee.a01
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: In-plane Switching (IPS) Technology
Altele: Aspect Ratio: 16:10
Display Contrast: 100M:1
Timp de raspuns: 6
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Rezolutie optima: 1920×1080
Facilitati Tuner TV: nu
Altele: Aspect Ratio: 16:9

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Acer V275HLAbid FullHD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.