Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe

imagine 0 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uq

Imagini impecabile la rezoluție 4K UHD

Nivel fenomenal al detaliilor

Bucură-te de imagini cu un nivel de detaliu incredibil cu ajutorul monitorului ASUS PB27UQ cu rezoluție 4K UHD. Monitorul ASUS PB27UQ dispune de un afișaj WLED de tip 16:9 ce suportă imagini de ultimă generație 4K UHD și rezoluții de până la 3840 x 2160 pixeli. Cu o densitate a pixelilor de 163 pixels-per-inch (PPI), PB27UQ oferă peste 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mare decât densitatea monitoarelor Full HD standard, pentru imagini de o claritate extraordinară – permițându-ți să te bucuri de imagini extraordinare și mai mult spațiu pe ecran decât ai crezut vreodată că este posibil. PB27UQ mai include de asemenea tehnologie IPS, pentru a-ți permite să te bucuri de unghiuri largi de vizualizare, de 178 de grade, atât pe orizontală cât și pe verticală, precum și acoperire de 100% a spectrului sRGB pentru reproducerea cât mai precisă a culorilor și imagini de un realism deosebit.

Vezi și Faci mai Multe cu Rezoluția 4K

Oferind cu 300% mai mult spațiu pe ecran decât monitoarele Full HD de dimensiuni comparabile, modelul 4K UHD ASUS PB27UQ îți oferă o suprafață mai mare pe care îți poți desfășura diferitele ferestre de lucru, pentru un nivel mai bun de productivitate. Capabil să afișeze 1.07 miliarde de culori, PB27UQ oferă un nivel extraordinar de bun de reproducere a culorilor și al saturației de culoare, mulțumită și luminozității excelente, de 300cd/m², precum și a contrastului de 100,000,000:1, atins prin intermediul funcției ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR).

Tehnologie de Afișare de tip IPS (In-Plane Switching) pentru o Reproducere Superioară a Imaginilor din Orice Unghi

Tehnologia In-Plane Switching (IPS) îmbunătățește performanțele ecranelor cu cristale lichide pentru o fidelitate mai ridicată a culorilor. Modelul ASUS PB27UQ oferă unghiuri de vizualizare foarte largi, de 178 de grade, cu zero migrație de culoare, astfel încât utilizatorii pot privi ecranul din aproape orice unghi.

Utilizatorii Profesioniști și Pasionații de Jocuri sunt bineveniți în clubul 4K UHD Club

Acoperire 100% sRGB, culori pe 10 biți și Timp de Răspuns de 5 ms

Acoperirea de 100% a gamei de culori sRGB îi permite monitorului ASUS PB27UQ să reproducă culorile într-o manieră de nemaivăzut în cazul monitoarelor standard; în plus, adâncimea de culoare de 10 biți îi permite modelului ASUS PB27UQ să ofere gradații mai line de culoare, pentru o tranziție mult mai naturală între diferite nuanțe. PB27UQ mai oferă și un timp de răspuns impresionant, de doar 5ms (gray-to-gray) și o rată de reîmprospătare a imaginilor de 60Hz*, pentru imagini fluide și rapide, cerințe de bază pentru a te putea bucura pe deplin de cele mai noi jocuri.

* ASUS PB27UQ poate suporta redarea de conținut 4K UHD la o rată de reîmprospătare de 60Hz prin intermediul interfețelor DisplayPort 1.2 și Mini DisplayPort.

Opțiuni extinse de conectivitate pentru redarea foarte cursivă de conținut 4K UHD

PB27UQ vă oferă un nivel de compatibilitate de neegalat cu majoritatea dispozitivelor multimedia. Interfețele sale DisplayPort și HDMI (v2.0) suportă redarea de conținut 4K UHD la 60Hz; iar interfața HDMI (v1.4) la 30Hz.

Patru Surse de Semnal Video Afișate Simultan pe Un Singur Monitor

Funcțiile Imagine-în-Imagine (Picture-in-Picture – PiP) și Imagini-Alăturate (Picture-by-Picture – PbP) îți permit să vizionezi conținut transmis de patru surse de semnal 4K UHD diferite în mod simultan, oferindu-ți în același timp posibilitatea schimbării cu foarte mare ușurință a sursei active. În modul PiP, fereastra de afișare a celei de-a doua surse de semnal este plasată într-un colț al ecranului, în timp ce modul PbP îți permite să setezi ferestrele de redare în patru moduri diferite, suportând patru ferestre cu conținut 4K/UHD în mod concomitent.

Inovații la nivel înalt

Tehnologii exclusive ASUS pentru o calitate deosebită a imaginii

În cazul modelului ASUS PB27UQ am ridicat cu adevărat ștacheta performanței, incorporând în acest model o serie de tehnologii proprietare create pentru a vă oferi o experiență vizuală extrem de realistă. Modelul PB27UQ dispune de tehnologie SplendidPlus™ Video Intelligence, ce optimizează clipurile video și imaginile statice prin îmbunătățirea luminozității culorilor, a contrastului și a nivelului de detaliu. SplendidPlus™ oferă două noi moduri de funcționare – Citire și Cameră Întunecată – în plus față de Panoramă, Standard, Cinema, sRGB, și Vedere Nocturnă. Tehnologiile de reducere a emisiilor de lumină albastră și a tremurului de imagine te vor ajuta de asemenea să reduci oboseala ochilor pe termen lung.

Protejează-și Ochii cu Tehnologia ASUS Eye Care


Monitor cu Emisii de Lumină Albastră Ultra-Reduse
Filtrul de Lumină Albastră de la ASUS, certificat TÜV Rheinland, vă protejează împotriva efectelor dăunătoare ale luminii albastre, permițându-vă să accesați cu ușurință cele patru setări disponibile prin intermediul unei taste de acces rapid. PB27UQ a fost supus unor teste de performanță deosebit de exigente și a fost certificat pentru faptul că emite niveluri foarte reduse de lumină albastră de către laboratoarele TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii tehnice, de siguranță și de certificare.

Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine

A venit momentul să uitați de oboseala și stress-ul ochilor. PB27UQ este dotat cu tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine certificată TÜV Rheinland, ce are rolul de a reduce tremurul imaginilor de pe ecran pentru a oferi o experiență de vizualizare mult mai confortabilă. Această tehnologie ajută la minimalizarea oboselii ochilor și a posibilității dezvoltării unor afecțiuni ale acestora, în mod special atunci când petreceți nenumărate ore în fața monitorului, urmărind clipurile video preferate.

Cumpara Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uq
Display Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/?
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178°(H)/178°(V)
Dimensiune punct (mm): 0.155mm
Contrast: Dinamic: 100.000.000:1
Reproducere culori (milioane): 1.07 Miliarde
Conectivitate Conectivitate: 3 x HDMI,1 x DisplayPort,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Accesorii incluse: Monitor, cablu de alimentare, manual de utilizare
Altele: Trace Free Technology: Yes; SPLENDID Video Preset Modes: 8 Modes; Skin-Tone Selection: 3 Modes; Color Temperature Selection: 4 Modes; QuickFit (modes): Yes (Letter/A4/B5/Alignment Grid/Photo Modes); GamePlus(modes): Yes (Crosshair/Timer); Picture-in-Pictu
Montare pe perete VESA (100 x 100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimensiuni fizice cu suport (WxHxD): 624.96×557.76×220.06 mm
Greutate (Kg): 7.7kg

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uqimagine 2 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uqimagine 3 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uqimagine 4 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uqimagine 5 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uqimagine 6 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uqimagine 7 Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe pb27uq

One thought on “Monitor LED 27 ASUS PB27UQ 4K UHD 5ms IPS Boxe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.