Monitor LED 27 BenQ GW2760 Full HD

imagine Monitor LED 27 BenQ GW2760 Full HD 9h.l9nla.dpe

Imagine de cristal

VA LED tehnologie ultra-performantă

După lansarea primului monitor VA LED din lume, BenQ – liderul în domeniul monitoarelor LED – ia iniÅ£iativa cu o a doua generaÅ£ie de monitoare VA LED Seria GW pentrul uzul casnic ÅŸi birouri! Construit cu combinaÅ£ia de vis LED ÅŸi display VA, Seria GW va aduce o nouă experienÅ£a vizuală prin culori vii, un negru profund, contrast mai mare ÅŸi detalii fine.

Monitorul parte integrantă designului casei tale sau a biroului

Seria de monitoare GW60 se potriveÅŸte perfect cu orice decor, adaugând o notă de stil inovativ ÅŸi rafinat. Designul cu unghiuri fluide, piciorul ÅŸi marginea ecranului delicate dar ferme, spatele monitorului cu paternul fibră de carbon pentru a oferi senzaÅ£ia de putere ÅŸi energia curselor de maÅŸini. Rama ecranului de doar 16mm dă o notă sofisticată dar ÅŸi compactă, oferind astfel posibilitatea alăturarii mai multor ecrane pentru realizarea unor ecrane mai mari multi-display.

  VA LED Leads the Way   Patterned Back   Slim Bezel  

Modul optimizat pentru citirea textelor pe ecran

Modul citire recrează luminozitatea, balansează contrastul ÅŸi temperaturile culorilor necesare pentru a simula citirea de pe hartie. Contrastul mare caracteristic panelui VA oferă această caracteristică de a mentine claritatea foarte bună a textului la o iluminare cât mai redusă fără să-Å£i obosească ochii. Acest mod ajută la reducerea riscului de utilizare prelungită a computerului, fără ochi obosiÅ£i ÅŸi înroÅŸiÅ£i.

 

 

Consum la putere maximă
IntInternet Browsing cu Eco Mod
Vizualizare de documente cu Eco Mod
Emailuri cu Eco Mod
Jocuri cu Eco Mod
 

Modul Eco îmbunataÅ£it pentru o cât mai bună economie de energie

Noile modificari aduse Modului Eco ajustează iluminarea din spate a panelului pentru a asigura cel mai luminos display cu cea mai mare economie de curent. Acest mod inteligent reduce cu cel puÅ£in 37% nivelul consumului când citiÅ£i documente, faceÅ£i browsing pe internet sau scrieÅ£i emailuri ÅŸi poate ajunge chiar la 44% când e vorba de jocuri.

Contrast nativ ultra-ridicat de 5000:1 pentru o adâncime de neegalat a culorilor ÅŸi o înaltă definiÅ£ie a imaginilor

GW2760HM oferă un contrast nativ ultra ridicat de 5000:1 pentru a adauga culoare profundă ÅŸi definită fotografiilor complexe ÅŸi întunecate, este perfect pentru a arăta cele mai clare imagini în timpul filmelor ÅŸi a jocurilor video de strategie.

  Conventional LED Monitors   BenQ LED Monitors  

Experienţă audiovizuală îmbogăţită cu difuzoare multimedia integrate

Fie că asculţi muzică sau te uiţi la filmele favorite, doar dacă porneşti şi cele 2 difuzoare de 2W ai o experienţă audiovizuală completă!

Interfaţa multimedia HDMI

Cea mai recentă interfaţă multimedia de mare viteză HDMI va face ca aceste monitoare să fie incredibil de comode de utilizat, vă veţi putea bucura şi de divertisment digital fără nici un fel de efort, chiar şi prin conectarea unor echipamente multimedia suplimentare.

Imagine pefrectă cu Full HD 1080p 16:9

BenQ GW2760HM suportă imagini Full HD 1080p în formatul 16:9  – acesta iÅ£i oferă detalii mai bogate ÅŸi culori mai realiste pentru o experienţă de afiÅŸare de neîntrecut.

  Conventional   Full HD  

Timp de răspuns performant

Timpul de răspuns de numai 4ms GTG vă va permite să vă bucuraÅ£i de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.

  Others   BenQ  

Tehnologia Senseye® 3 soluÅ£ia pentru utilizarea zilnică

Cu tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision vizualizaÅ£i cele mai fidele colori din lume. Cu ajutorul celor ÅŸase tehnici brevetate BenQ pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele ÅŸase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB ÅŸi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului ÅŸi a face economii băneÅŸti importante.

CompatibilWindows® 8 ÅŸi Windows® 7

GW2760HM este certificat Windows® 8 ÅŸi Windows® 7 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului GW2760HM la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8 sau Windows 7 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort

Cumpara Monitor LED 27 BenQ GW2760 Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 BenQ GW2760 Full HD 9h.l9nla.dpe
Altele Putere consumata (W): 25.4 W
Display Contrast: Contrast nativ (real) 3000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio) 20M:1
Timp de raspuns: 4 gtg
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0.311
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
user mode
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x Headphone,1 x DVI D,1 x D Sub
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Senseye
Reading Mode
Eco Mode
AMA (Advance Motion Accelerator)
Compatibilitate Vista Premium
Compatibilitate Windows 7
Compatibilitate Windows 8
HDCP
Securitate K Locker
OSD: 17 limbi
Standarde: TCO 6.0
Altele: Format aspect 16:9
Inclinare (jos/sus) -5 / 20,
2 x 1W
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 488 x 641 x 215
Cu dispozitivul de montare pe perete: 380 x 641 x 57
Greutate (Kg): 5.3
Putere consumata (W): Modul pornit: 26 (Base on Energy Star)
Modul de economisire energetică: 0.3
Alimentare: 90 – 264 CA

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 BenQ GW2760 Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.