Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms

imagine 0 Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms 9h.lejlb.qbe

PV270, 27 LED IPS, Resolution 2560×1440, 5ms(GTG), 1000:1, Color Gamut: 99 Adobe

 
BenQ feature

 
 
 

Culori fiabile pe întreg parcursul activităţii

 

Atenţia comprehensivă şi riguroasă pentru managementul culorilor a lui BenQ PV270 conferă garanţia că acestea sunt reproduse consecvent în întregul proces de post-producţie video. Încă din faza de tăiere iniţială, prin cea de adăugare a efectelor, corectării culorii şi compunerii, până la faza finală, culorile sunt redate cu o acurateţe desăvârşită pentru ca rezultatele să corespundă perfect aşteptărilor.

 

BenQ feature

 
 

Culori perfecţionate

 

Pentru că este foarte important pentru activităţile de post-producţie, PV270 face un efort suplimentar pentru a asigura cea mai completă gamă de culori redate precis şi consecvent.

 

 

Gamă de culori Rec.709 şi DCI-P3

PV270 oferă o acoperire 100 % a standardelor Rec. 709 şi 96 % a celor DCI-P3, făcând ca rezultatele pentru televiziunea de înaltă definiţie şi cinema digital să corespundă culorilor stabilite de dvs. PV270 oferă o acoperire de 99 % a spaţiului de culoare Adobe RGB conceput să conţină majoritatea culorilor ce pot fi produse pentru profesioniştii în arta grafică.

 

BenQ feature

 
 

 

Rezoluţie de 2560×1440 (QHD) cu ecran lat de 27”

Densitatea mare de pixeli a rezoluţiei de 2560×1440 (QHD) oferă acea claritate imaginilor la care vă aşteptaţi pentru revizuire şi editare detaliată, iar ecranul lat asigură un confort şi o productivitate mai mari.

 

 

Uniformizare luminozitate

Uniformizarea luminozităţii este obţinută printr-un proces delicat care implică utilizarea aparatelor de mare precizie pentru procesarea fină a sute de subregiuni de pe întregul ecran. Acesta oferă o experienţă vizuală mai autentică şi mai consistentă.

 

BenQ feature

 

 

Senzor lumină de fundal

Controlul avansat al luminanţei nu asigură numai un nivel ideal de luminozitate care este obţinut rapid după pornire, ci oferă, de asemenea, consecvenţă atât în timpul unei sesiuni de utilizare, cât şi pe întreaga durată de viaţă a afişajului.

 

BenQ feature

 

Calibrare precisă a culorii

 

Activităţile de post-producţie video necesită o calibrare cu o granulaţie foarte fină a culorii şi cu funcţiile profesioniste de calibrare ale PV270, utilizatorii au garanţia unei calibrări de mare precizie.

 

BenQ feature

 
 

 

Calibrare hardware

Calibrarea hardware vă permite să reglaţi chipul monitorului de procesare a imaginii fără a schimba datele de ieşire ale cardului grafic. Calibrarea păstrează consecvenţa imaginilor cu originalul, fără a fi afectate de setările grafice. Două moduri presetate ale monitorului permit ca rezultatele calibrării să fie salvate direct în monitor.

BenQ feature

 
 
 
BenQ feature

 
 
 

 

Tabel de referire 3D de 14-bit

Cu tabelul de referire 3D de 14-bit (LUT), monitoarele pot afişa cea mai precisă combinaţie de culori. Tabelul 3D LUT de 14-bit îmbunătăţeşte precizia de combinare a culorilor RGB, având ca rezultat o reproducere impecabilă a culorilor şi tonurilor de gri.

 

 

Delta E≤1.5

Monitorul BenQ PV270 este dotat cu Delta E≤1.5 în spaţiile de culoare Rec. 709 şi Adobe RGB pentru a ne asigura că toate culorile sunt afişate cu precizie în fiecare etapă a activităţii de editare video. Delta E≤1.5 nu oferă spectatorilor numai cea mai reală reproducere a imaginii originale, ci vă ajută să faceţi economie de timp şi de bani, creând culori de încredere şi oferind rezultate promiţătoare atunci când se combină imaginile pentru prima dată, de fiecare dată.

 

BenQ feature

 

 

Software de calibrare BenQ

Dezvoltat în colaborare cu X-rite, liderul global în ştiinţa şi tehnologia culorii, Palette Master este un software inclus care poate valida setările pentru calibrare. Interfaţa prietenoasă şi o gamă variată de parametri de reglare fac ca setarea unui profil personalizat pentru orice sarcină să se realizeze cu uşurinţă Download Link :
http://www.benq.com/product/monitor/PV270/downloads/

 

 
 

BenQ feature

 
 
 

Conceput cu gândul la profesionişti

 

Un monitor excelent pentru post-producţie video nu se rezumă numai la specificaţii. Acesta are nevoie de funcţii inovatoare cu care să vă puteţi transpune cu uşurinţă gândurile şi să obţineţi rezultate dorite.

 

 

GamutDuo

GamutDuo vă permite să vizionaţi videoclipul simultan în spaţii de culoare diferite alăturate pentru a facilita posibilitatea de comparaţie şi fiabilitate. Mai mult, în acest mod puteţi gestiona videoclipuri din două surse diferite pentru a le verifica mai uşor.
*Activaţi GamutDuo comutând în modul PIP/PBP

BenQ feature

 

Clonarea afişării culorii

Funcţia de clonare a afişării culorii elimină necesitatea de a lucra pe ghicite pentru a obţine culori precise în mai multe locaţii. Un senzor de temperatură a culorii încorporat reglează automat imaginea la condiţiile de lumină ambientală, asigurând redarea consecventă a culorii conform valorilor stabilite de dvs.
*Este necesar să aveţi un SO Windows şi funcţionează numai în modul Calibrare

BenQ feature
 

 

Redare 24P reală

Suportă rate de reîmprospătare de 48 Hz şi 72 Hz pentru a se asigura că se poate reda conţinutul filmului de 24p la cadenţa corectă, fără a fi necesare tragerea sau modificarea vitezei, care afectează redarea videoclipului sursă.
*Este suportată numai cu HDMI

 

BenQ feature

 
 

 

Kit de dezvoltare software (SDK)

Pentru studiouri sunt disponibile un SDK şi un API uşor de utilizat pentru a dezvolta software-ul de calibrare personalizat ce satisface cerinţele înalte interne sau specifice proiectului.

 

 

Capac protector şi dispozitive ergonomice

Un capac protector previne afectarea conţinutului de pe ecran de luminile şi reflexiile din mediul de lucru. În plus, un suport de montare înclinat oferă posibilitatea orientării atât în poziţie panoramică, cât şi portret, pentru o ergonomie superioară.

 

BenQ feature

 

Certificare şi garanţie

 

BenQ PV270 este certificat Technicolor, fiind conform standardelor stricte privind culoarea pentru Hollywood, cele mai mari industrii media şi de divertisment. O garanţie generală de cinci ani şi o garanţie de şase luni împotriva pixelilor morţi sunt garanţiile finale ale calităţii.

 

Cumpara Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms 9h.lejlb.qbe
Display Contrast: Tipic: 1000:1
Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tip display: IPS
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5 gtg
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.233‎ mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1.07 miliarde
Largime de banda (MHz): 300M Hz‎
Rata orizontala de refresh (KHz): 30~89Khz‎
Rata verticala de refresh (Hz): 50~76 Hz‎
Conectivitate Conectivitate: DVI,1 x HDMI,1 x DisplayPort,1 x mini-DisplayPort
Facilitati Tuner TV: nu
Accesorii incluse: Cablu DVI-DL 1.8m,Cablu miniDP – DP 1.8m,Cablu USB 3.0 1.8 m
Altele: Aspect imagine: 16:9,Pivotare: 45° – 45°,Inclinare: -5 ~ 20 grade,Reglaj pe inaltime: 135 mm,Flicker-free Technology‎
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport perete: 542.04 x 639 x 164.25‎ mm
Greutate (Kg): 7.8 Kg
Putere consumata (W): Pornit: 73 W,Power Save: <0.5 W,Off Mode: <0.5 W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms 9h.lejlb.qbeimagine 2 Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms 9h.lejlb.qbe

One thought on “Monitor LED 27 Benq PV270 IPS WQHD 5ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.