Monitor LED 27 BenQ RL2755HM Full HD

imagine Monitor LED 27 BenQ RL2755HM Full HD 9h.ld8lb.qbe

Jocurile au nevoie de detalii

Comenzi şi vizibilitate perfecte pentru controlul total

Construit pentru a avea cele mai bune rezultate conectat la consolele de gaming, monitorul RL2755HM este dovada clară că pentru jocuri este nevoie de detalii. Pentru a putea oferi performanţe depline gamerilor, fiecare caracteristică a fost meticulos gândită pentru a oferi în jocuri vizibilitatea optimă şi comenzile exact necesare.

Timp de răspuns de 1ms GTG

Un timp de răspuns de 1ms GTG este viteza de care ai nevoie pentru a nu afecta negativ experienţa de gaming. Scenele de acţiune rapide şi tranziţiile bruşte vor fi afişate clar, fără efectele deranjante de ghosting sau înceţoşare. Controleză tu jocul; nu lăsa soarta jocului pe mâna unui monitor lent.

  Monitor normal   BenQ RL2755HM  

Solutia completă pentru experienţă totală în jocurilor de pe console

Prin fiecare detaliu RL2755HM demonstrează perfecţiunea pentru jocurile de pe console – chiar şi cand este vorba doar de depozitarea echipamentului de gaming. Noua generaţie de stand cu suport unghiular, compact a fost îmbunătăţit în partea interioara cu finisaj de cauciuc rezistent la alunerare  pentru  o prindere eficientă, deci poţi cu uşurinţă să îţi iei cu tine monitorul la fiecare joc. RL2755HM a fost dotat cu difuzoare interne pentru a beneficia de sunet puternic şi clar, a fost instalat un suport retractabil pentru căşti pe laterala monitorului,  pentru a-ţi tine caştile preferate la îndemână. La urma dar nu în ultimul rând, îţi poţi elibera de cabluri spaţiul de pe biroul prin elegantul organizator de cabluri de culoare roşie fixat în spatele piciorului. Cu RL2755HM ne dorim să-ţi desăvârşim experienţa jocurilor de pe consolă prin calitate şi design desăvârşit.

Dual HDMI pentru flexibilitate marită

Echipat cu două intrări HDMI, RL2755HM îţi permite să conectezi la monitor consola de gaming dar în acelaşi timp şi un alt dispozitiv cu conexiune HDMI. Deci nu este nevoie să deconectezi consola dacă doreşti  să schimbi conexiunea. Având două porturi HDMI disponibile în acelaşi timp poţi să joci alaturi de un alt jucator folosind acelasi ecran, ca şi o oglindă a jocului pe un display mare , atunci când ai audienţă mai mare fără să ai nici cea mai mică întârziere în afişare, mai ales pentru consolele care sunt extrem de sensibile dpdv timp de acţionare.

Modul Culori pentru Console de gaming

Jocurile constau în detalii. Fiecare funcţie şi caracteristică a RL2755HM a fost proiectată şi testată de jucatori profesionişti iar experinţa BenQ ca experţii culorilor oferă vizibilitatea şi comanda vitala pentru consolele de gaming. Monitorul a fost meticulos dezvoltat pentru a scoate fiecare culoare, umbră sau ton de culoare cu claritate şi precizie optimă. Aceasta este ce te va ajuta să obţii performanţă maximă.

Ajustarea culorilor pe 20 de niveluri, pentru afișare cu precizie în jocuri

Este vital ca monitorul RL2755HM să ofere performanțele cerute la afișarea culorilor. BenQ a introdus o setare pentru ajustarea intensității culorilor pe 20 de niveluri,  permițând jucătorilor să obțină culorile dorite în orice tip de joc. Această facilitate unică este disponibilă prin intermediul meniului afișat (OSD) sau al aplicației Display Pilot.

Black eQualizer îţi oferă vizibilitate totală
 

Cu Black eQualizer prin intermediul motorului de procesare de culoare, scenele întunecate sunt mai luminoase fără a supra-ilumina zonele de culoare alba, astfel păstrandu-se toate detalii din zona respectivă. Black eQualizer permite jucătorului să “vadă” inamicii dintr-o zonă mult mărită, permiţandu-le să reacţioneze rapid în timpul luptelor, în orice situaţie.

Modul Fighting pentru a-ţi mări concentrarea

Focusul absolut asupra personajelor este cheia marilor jucători la orice  joc de tip fighting. Pentru a-ţi optimiza şansele de victorie, BenQ a invitat legenda ale “jocurilor cu bătai”, Justin “JWong” Wong de la Evil Geniuses, pentru a co-proiecta modul “Fighting Mode”. Prin această funcţie, gamerii pot accesa direct o anumită vibraţie de culoare specific calibrată pentru a ajuta sa evidentieze personajele în luptă, oferind astfel avantajul necesar pentru a-şi îmbunătaţi jocul şi distruge oponenţii.

Low Blue Light ca măsură de protecţie pentru siguranţa ochilor

Exersaţi ore în şir cu o imagine confortabilă şi clară sau concuraţi cu o imagine excelentă cu noua tehnologie Low Blue Light oferită de BenQ. Lumina albastră, produsă de ecranele obişnuite de calculator, este o problemă critică a deteriorării oculare, ochilor obosiţi, durerilor de cap şi tulburărilor de somn. Acum, prin furnizarea nivelelor ajustabile variabile de lumină albastră, jucătorii îşi pot proteja mai bine ochii. Astfel, nu va mai fi nevoie de ochelarii cu lentile galbene pentru protecţie suplimentară, iar jocul poate fi clar, confortabil şi fără grijă!

Tehnologie Flicker-free pentru confortul jucătorilor

Dezvoltat în colaborare cu jucători profesioniști, monitorul RL2755HM a primit îmbunătățiri pentru a se elimina pâlpâirea imaginii la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta reduce eficient oboseala ochilor și crește performanța în jocuri prin confort vizual, chiar și în cazul jucătorilor ce petrec multe ore în fața monitorului. Dotat cu tehnologia Flicker-free pentru Gaming, monitorul BenQ pentru jocuri este o armă epică împotriva rivalilor voștri.

  Without Flicker-free   With Flicker-free  

Personalizează experienţa de vizualizare

Funcțiile Display Mode și Smart Scaling îți permit să schimbi modul în care folosești monitorul cu unul care se potrivește preferințelor tale, pentru a simula orice experiență de joc.

Folosind funcția Display Mode poți trece prin cele 7 formate de imagine: 17”, 19”, 19”W, 21.5”, 22”W, 23”W și 24”W.
Dacă doriți să particularizați și mai mult dimensiunea imaginii, puteți folosi facilitatea Smart Scaling. Cu ajutorul ei puteți scala ușor și flexibil conținutul video pe orice dimensiune. Cu un singur monitor puteți simula orice tip de gameplay și vă puteți antrena cu orice dimensiune a ecranului pentru diverse turnee. Folosiți funcțiile Display Mode și Smart Scaling împreună pentru obține orice mod de joc posibil.

Compatibil pentru versatilitate cu Windows® 8/8.1

RL2755HM este certificat Windows® 8/8.1 şi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului RL2755HM  la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8/8.1  îl va recunoaşte instantaneu, făcând ca setarea şi conectarea să fie făcută fără niciun efort.

ecoFACTS Eticheta
 

Eticheta ecoFACTS iţi spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ.
Dezvoltarea de produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează pasiv reglementarilor verzi internationale dar şi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly !
ecoFAecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea şi eliminarea materialelor periculoase, selecţia cu mare atenţie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei şi tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării şi producţiei produselor sale.
 

Backlit Display LED fără Mercur

Ambalajele sunt imprimate cu cerneală Eco-friendly

Plastic fără BFR/PVC

Cumpara Monitor LED 27 BenQ RL2755HM Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 BenQ RL2755HM Full HD 9h.ld8lb.qbe
Display Contrast: real: 1000:1
Dynamic: 12M:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170°/160°
Dimensiune punct (mm): 0.311 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Largime de banda (MHz): 205 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 76 Hz
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
user mode
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Compatibilitate: Windows 7
Windows® 8
Windows® 8.1
Interfata: 1 x D-Sub
1 x DVI-D
1 x Audio (Out)
2 x HDMI
Conectivitate: Audio,HDMI,DVI,D Sub/VGA
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Flicker-free Technology
Low Blue Light
Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
Tehnologie Flicker-free
HDCP
Dynamic Power Saving (DPS)
Securitate K Locker
Instant mode
Black eQualizer
Display Mode,
Smart Scaling
Standarde: Energy Star 6.0
Accesorii incluse: cablu HDMI
Altele: Format aspect: 16:9
Difuzoare: 2 x 2W
ÃŽnclinare (jos/sus): -5 ~ 20
Montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 479 x 640 x 214 mm
cu dispozitivul de montare pe perete: 378 x 640 x 59 mm
Greutate (Kg): 5.5 kg.
Putere consumata (W): 24W
Standby: 0.5W
Off: 0.3W
Alimentare: 90 – 264 CA

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 BenQ RL2755HM Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.