Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C

imagine 0 Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dc

Monitorul Dell U2719DC - Imagini impresionante

Imagini impresionante

Detalii impecabile: fiecare imagine prinde viață pe acest ecran de 27”. Cu rezoluția QHD (2560 x 1440) veți beneficia de 1,77 ori mai multe detalii decât în Full HD.

Uniformitatea culorilor este o caracteristică standard: monitorul UltraSharp este calibrat din fabrică la acoperire de 99 % sRGB până la o precizie Delta-E mai mică de 2, pentru a oferi nuanțe exacte imediat după despachetare. În plus, datorită acoperirii de culoare de 99 % Rec709 și 85 % DCI-P3, vă veți bucura de culori realiste pentru formatele video.

Întotdeauna cea mai bună perspectivă: lăsați-vă captivați de culorile uniforme și vii pe tot unghiul larg de vizualizare, datorită tehnologiei de comutare în plan (IPS).

Monitorul Dell U2719DC cu design inovator

Design inovator

Mai mult spațiu de lucru: cu un ecran cu profil suplu și elegant (numai 6,5 mm în punctul cel mai subțire) și o bază compactă, care este cu aproximativ 29 % mai mică decât cea anterioară1, vă puteți elibera spațiu valoros pe birou.

Reglare pentru confort: pivotați, înclinați, rotiți și reglați înălțimea monitorului, pentru o configurație confortabilă de-a lungul întregii zile. Designul nostru îmbunătățit, cu balamaua pe placa montantă, facilitează ajustarea, lăsând placa montantă în același loc.

Curățenie și ordine: Vă concentrați asupra lucrului, deoarece scăpați de aglomerația cablurilor cu un design îmbunătățit pentru gestionarea lor.

Nu vă obosește ochii: acest monitor certificat TUV2 are un ecran fără scintilații, cu tehnologie ComfortView, o caracteristică ce elimină emisiile dăunătoare de lumină albastră. Este proiectat pentru a optimiza confortul ochilor chiar și pe o perioadă de timp îndelungată.

Monitorul Dell U2719DC – conectivitate inegalabilă

Conectivitate confortabilă

All-in-one: scăpați de cablurile încurcate de pe birou cu cablul USB-C inclus, o soluție cu un singur cablu care transmite energie, date și semnale video și audio.

Confort sporit cu un singur cablu: beneficiați de o încărcare simplă prin USB-C, același cablu care vă conectează dispozitivul la monitor. De asemenea, în timp ce PC-ul se încarcă la o putere de până la 65 W, acesta este protejat prin protecția integrată Dell împotriva supratensiunii.3

Tranziții fluide: treceți fără efort de la birou la ședință și înapoi datorită conectivității USB-C comode, cu un singur cablu.

 
Monitorul Dell U2719DC: maximizați-vă productivitatea

Maximizați-vă productivitatea

Sporiți eficiența: designul practic fără borduri, cu tehnologie InfinityEdge, vă permite să vă bucurați de o vizualizare aproape perfect îmbinată a conținutului amplasat pe mai multe monitoare. În plus, cu două monitoare vă puteți crește productivitatea cu până la 18 %4.

Mai multe moduri de multitasking: organizați cu ușurință mai multe aplicații utilizând șabloane predefinite sau un șablon personalizat, cu ajutorul caracteristicii Easy Arrange din software-ul Dell Display Manager. În plus, puteți aranja confortabil aplicațiile ca dale într-o configurație cu mai multe monitoare.

Treceți imediat la lucru: cu caracteristica Auto-restore a Dell Display Manager, vă puteți deconecta și reconecta, iar toate aplicațiile vor fi în aceeași loc unde le-ați lăsat.

 
Monitorul Dell U2719DC – opțiuni de conectivitate

Opțiuni de conectivitate

Porturi și sloturi: 
1. Port de alimentare c.a. | 2. Port HDMI | 3. Port DisplayPort (intrare) | 4. Port USB-C/DisplayPort5 | 5. Port DisplayPort (ieșire) | 6. Port de ieșire audio6 | 7. Porturi USB descendente (x 1 cu încărcare) | 8. Încuietoare pentru suport | 9. Porturi USB descendente (x 1 cu încărcare)

Cabluri incluse:
Cablu de alimentare | Cablu USB-C (de la C la C) | Cablu de la DisplayPort la DisplayPort

Fără nici o grijă

Produsele noastre sunt proiectate cu grijă și precizie, așa că puteți sta liniștit datorită asistenței garantate.
dell-u2719d-monitor - O marcă pe care vă puteți baza

O marcă pe care vă puteți baza

Considerată cea mai bună marcă de monitoare din lume7, compania noastră se mândrește cu angajamentul neobosit față de calitate și față de satisfacția absolută a clienților.
dell-u2719d-monitor - Schimb Premium pentru ecran

Schimb Premium pentru ecran

Garanția de schimb premium pentru ecran de la Dell asigură înlocuirea gratuită a ecranului în perioada Garanției limitate pentru hardware8, dacă se descoperă fie și un singur pixel luminos defect.
dell-u2719d-monitor - Service cu schimb în avans

Service cu schimb în avans

Monitorul include service9 cu schimb în avans timp de trei ani, astfel încât, dacă este necesar, un monitor de schimb vă va fi expediat în a doua zi lucrătoare pe durata Garanției limitate pentru hardware timp de trei ani8.
 
dell-u2719d-monitor - Asistență ProSupport opțională

Asistență ProSupport opțională

Beneficiați de un nivel superior de asistență, care evoluează în ritmul dvs. de activitate, cu serviciul opțional ProSupport. Faceți upgrade la un serviciu de asistență tehnică 24×7 prin telefon, la nivel regional, oferit de ingineri calificați. Include Service cu schimb în avans.
dell-u2719d-monitor - Fiabilitate și responsabilitate

Fiabilitate și responsabilitate

Conceput pentru a proteja mediul, acest monitor respectă cele mai recente standarde de reglementare și de mediu, cum ar fi ENERGY STAR®, TCO Certified Displays, China Energy Label (CEL) și CECP.
dell-u2719d-monitor - Durabilitate superioară

Durabilitate superioară

Pentru a reduce impactul asupra mediului, livrăm acest monitor într-un ambalaj fără polistiren. De asemenea, folosim celuloză presată ca material antișoc și containere de carton ondulat alcătuite în proporție de cel puțin 75 % carton reciclat, pentru a promova o eliminare responsabilă a ambalajelor prin reciclare.10

Cumpara Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dc
Altele Greutate (Kg): 12.36 kg
Display Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/m2 (tipic?)
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178° pe vertical?/178° pe orizontal?
Contrast: Tipic: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: 1 x DisplayPort,1 x HDMI,1 x USB Type-C,4 x USB 3.0,1x Jack 3.5 mm
Facilitati Tuner TV: nu
Altele: În?l?ime reglabil? (130 mm) Înclinare (de la -5 pân? la 21°) Rotire (de la -40 la 40°) Pivotare (Da) sens orar ?i antiorar
Altele Putere consumata (W): 33,2 W (tipic) 160 W (maxim)12
Alimentare: între 100 ?i 240 V c.a./50 sau 60 Hz + 3 Hz/1,8 A (maximum)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dcimagine 2 Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dcimagine 3 Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dcimagine 4 Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dcimagine 5 Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dcimagine 6 Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C u2719dc

One thought on “Monitor LED 27 Dell UltraSharp U2719DC QHD IPS 5ms IPS, USB-C”

Leave a Reply

Your email address will not be published.