Monitor LED 27 Philips 272P4QPJKEB

imagine Monitor LED 27 Philips 272P4QPJKEB 272p4qpjkeb/00

Tehnologia PLS Quad HD asigură imagini color de 8 biţi şi 109 ppi

Acest ecran profesional de la Philips utilizează cel mai recent ecran HD PLS Quad, ce vă oferă imagini superbe în unghiuri ample cu o rezoluÅ£ie extrem de mare, de 2560×1440 pixeli. Cu o profunzime excelentă a culorii de 8 biÅ£i, combinată cu o densitate de 109 ppi, vă puteÅ£i bucura acum de imagini sRGB în culori profesionale reale, în comparaÅ£ie cu ecranele cu adâncime limitată a culorii, de 6 biÅ£i ÅŸi densitate de 82 ppi. Luminozitatea crescută ÅŸi consumul scăzut de energie, relative în cazul ecranelor tradiÅ£ionale cu unghi amplu, asigură performanÅ£e excepÅ£ionale întotdeauna, economisind în acelaÅŸi timp ÅŸi energie. Se potriveÅŸte cel mai bine aplicaÅ£iilor profesionale precum CAD, Design elemente grafice ÅŸi Redare imagine etc.

PLS Quad HD
Imagini de claritate excepţională

Imagini de claritate excepÅ£ională cu rezoluÅ£ie Quad HD de 2560×1440 pixeli

Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepÅ£ională, cu rezoluÅ£ie Quad HD de 2560×1440 sau 2560×1080 pixeli. Utilizând ecrane de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, oferite de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI sau opÅ£ional Thunderbolt, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile ÅŸi elementele grafice. Fie că sunteÅ£i un specialist exigent care necesită informaÅ£ii extrem de detaliate pentru soluÅ£ii CAD-CAM sau utilizaÅ£i aplicaÅ£ii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips vă vor oferi imagini de o claritate excepÅ£ională.

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite ÅŸi primeÅŸte semnale infraroÅŸii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent ÅŸi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % ÅŸi prelungind durata de viaţă a monitorului

PowerSensor
Cameră Web

Cameră web cu microfon pentru a vă conecta şi a colabora

Camera Web ÅŸi microfonul încorporate vă permit să vă vedeÅ£i colegii ÅŸi clienÅ£ii ÅŸi să comunicaÅ£i cu aceÅŸtia. Această soluÅ£ie simplă vă permite să colaboraÅ£i ÅŸi să partajaÅ£i, economisind timp preÅ£ios ÅŸi cheltuieli legate de deplasare.

MultiView oferă conectare ÅŸi vizionare activă dublă în acelaÅŸi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView ÅŸi rezoluÅ£ie ultra înaltă, puteÅ£i experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaÅ£i la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea ÅŸi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteÅ£i lucra cu mai multe dispozitive precum PC ÅŸi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uÅŸoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uÅŸor să vizionaÅ£i fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaÅ£i pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriÅ£i să nu pierdeÅ£i din ochi fluxul de ÅŸtiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraÅ£i la ultimul dvs. blog.

Tehnologie MultiView
SmartConnect

SmartConnect prin HDMI, port de afiÅŸare ÅŸi Dual link DVI

Dispunând de o conectivitate excelentă, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, port de afiÅŸare, conector universal HDMI, permiÅ£ându-vă să vă bucuraÅ£i de conÅ£inut video ÅŸi audio necomprimat la rezoluÅ£ii înalte. OpÅ£iunea USB 3.0 se asigură că beneficiaÅ£i de rate de transfer de date de mare viteză ÅŸi conectivitate globală în acelaÅŸi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizaÅ£i, puteÅ£i fi siguri că acest ecran Philips se va asigura că investiÅ£ia dvs. nu va deveni învechită prea curând!

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului ÅŸi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălÅ£imii, înclinării ÅŸi rotirii permit obÅ£inerea rapidă a poziÅ£iei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru ÅŸi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjeniÅŸul” de cabluri ÅŸi păstrând aspectul profesional al biroului.

SmartErgoBase
USB 3.0 super-rapid

USB 3.0 permite transferuri rapide de date ÅŸi încărcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5,0 gbiÅ£i/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date ÅŸi ajutându-vă să economisiÅ£i timp ÅŸi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii ÅŸi performanÅ£e generale superioare, USB 3.0 stabileÅŸte cel mai recent standard global, permiÅ£ându-vă să utilizaÅ£i dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aÅŸteptaÅ£i să se elibereze lăţime de bandă. InvestiÅ£ia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

ÎnălÅ£ime mică între ramă ÅŸi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulÅ£umită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. ÎnălÅ£imea mică între masă ÅŸi ramă este soluÅ£ia perfectă dacă utilizaÅ£i ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenÅ£e mari de înălÅ£ime să utilizeze monitorul la unghiul ÅŸi setările de înălÅ£ime preferate, reducând oboseala.

Înălţime mică între ramă şi masă
TCO Edge

65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. CerinÅ£ele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinÅ£e, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% ÅŸi este creat pentru reciclare simplă. PuteÅ£i fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaÅ£ie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. ÅŸi planetă deoarece vă ajută să faceÅ£i o achiziÅ£ie IT verde în mod responsabil!

Port de afiÅŸare pentru utilizare pe mai multe ecrane cu conectare în serie

Acest ecran Philips utilizează tehnologia Multi Stream Transport (MST) cu port de afiÅŸare 1.2a HBR2, care dublează datele până la 21,6 Gbps. Această tehnologie permite conectarea în serie a mai multor monitoare, sporindu-vă astfel eficienÅ£a în mod considerabil. Capacitatea de conectare în serie a mai multor monitoare face acest ecran Philips adecvat pentru utilizare în special în domeniul financiar, bancar, în camere de control ÅŸi alte domenii similare. Pentru a utiliza această facilitate, placa video a calculatorului dvs. trebuie să fie autorizată DP1.2 cu opÅ£iunea MST. Pentru informaÅ£ii detaliate, vizitaÅ£i http://www.displayport.org/

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.

Cumpara Monitor LED 27 Philips 272P4QPJKEB ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 272P4QPJKEB 272p4qpjkeb/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 12
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.233 x 0.233 mm
Rezolutie optima: 2560 x 1440
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M (realist de 8 biţi)
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 90 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: USB 3.0 x 3
DVI-Dual Link (digital, HDCP)
DisplayPort
HDMIx2
Intrare audio PC
Ieşire căşti
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB
Windows 8/7/XP
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: SmartImage
MultiView: Mod PiP/PbP, 2x dispozitive
Blocare Kensington
Stand:
Ajustare pe înălţime: 150 mm
Pivot: 90°
Rotativ: -65/65 grad
ÃŽnclinare: -5/20 grad
OSD: Portugheză braziliană, Cehă, Olandeză, Română
Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Maghiară
Italiană, Japonia, Poloneză, Portugheză, Rusă
Chineză simplificată, Spaniolă, Suedeză, Chineză tradiţională, Turcă, Ucraineana
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SASO, SEMKO
TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, UL/cUL, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Difuzoare încorporate: 2 W x 2
Cameră Web încorporată de 2,0 megapixeli cu microfon şi indicator cu LED
Montare pe perete VESA (100 x 100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stativ (înălţime max.): 639 x 580 x 242 mm
fără suport (mm): 639 x 405 x 64 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 8,5 kg
fără suport (kg): 5,7 kg
Putere consumata (W): Mod ECO: 23 W (nominală)
Mod pornit: 39,2 W (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 6.0)
Mod Standby: 0,3 W (nominal)
Mod Oprit: Zero waţi cu comutatorul zero
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz, ÃŽncorporat

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 272P4QPJKEB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *